...

Är så less så jag skulle kunna börja grina här och nu!! jobbade natten mot idag och kom hem sju sen sov jag en stund och började jobba halv fem till halv nio.. Sen kommer man hem till Niklas som har varit hemma hela dagen med iker. har saknat dom medans jag jobbade.

Funderade på att ringa på en lägenhet, men niklas vägrade, han vill bo kvar här :s
Det fattar jag inte alls.. han kanske vill att jag ska flytta själv?!

Yeye, trött och less.com!

...

Händer inte så mycket idag, ska jobba ikväll och innan det så ska jag ner till linda och dricka lite kaffe och sen ska jag bort till min bror och lämna en film =) till min lilltjej :)

Niklas och iker ligger och myser i sängen och är bara söta =)

jag älskar min underbara bubb så otroligt mycket, även fast han gör bort sej till 100 hela tiden ;)

Puss

...

Kan inte hålla mej nu när vi har en sladd så jag måste ju få skriva lite =)
Kan förstå om ni har saknat mej ;) hehe.

Har inte gjort så mycket nu senast, varit med linda och pratat skit, hehe. och jobbat då så klart..

Niklas sitter och spelar nått spel på våran nya fina tv och jag på våran nya fina dator, Var bort till min bror idag med och gav han pengar till pappas födelsedags present, tror nog att han kommer bli glad, det skulle jag bli om jag tyckte om sånt :)
Men jag glömde filmen som jag har till freja, de var ju lite dummt, det är dom 101 dalmatinerna två, tuffs äventyr ;p haha, var inte så bra jag och Niklas kollade på den igår ;) HE-HE

Har börjat samla på astrid Lindgrens filmer nu med, kan ju vara bra att ha om frejis kommer och hälsar på nån dag eller när pluppen kommer =) jag vill att h*n ska komma nu så man får snosa in sej och mysa med h*n =) jag vill ha oktober nu!!
(dels för att jag fyller år ;p)

Ska be niklas fixa tvätt tid nu nån dag så man kan tvätta, men jag jobbar ju helgen så de är lite tärt.. måste ju ha rena kläder!

Jag och Niklas vart bjudna på 30års fest i dag =) trevligt det kommer bli, FAn min bror fyller 30!!  hihi.

Ska kanske kolla på nån av dom nya filmerna idag =)

Puss

...

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, men lilla iker har förstört sladden så det har inte gått så bra.. men nu har vi en ny =)

har inte så mycket att skriva, ska kanske klippa mej imorgon sen ska jag jobba natt imorgon o på freda och lördag..

ska skriva lite i morgon om vad som har hänt sen sist =)

Puss

...

HEJSAN!

inte alls mycket att skriva idag, har inte hänt mycket kan jag be att tala om, men men så kan det vara!

Höres!

...

Hejsan!

Sitter hemma nu, har jobbat idag och ska jobba imorgon med. fick tillbaka på skatten idag med ;) Gav Niklas 2000 och sen har jag köpt skor och sånt =)

Vart inte att jag färgade håret idag, så det blir imorgon hoppas nu att det blir snyggt annars så dör jag ju förfan!! HE-HE

Nä nu ska jag röka och sen böir det nog sussa.

Puss

...

Igår läste jag min nya tidning och var pigg, men sen på natten, fyfan säger jag bara! Jag och Niklas spydde ikapp på toa :s

Idag mår jag bra och han med, det var nog för att vi köpte en grillad kyckling på citygross och det är kanske inte det bästa när det är rötmånad ovh grejer, men som sagt är huvve dummt får magen lida.

Mamma har varit och köpt avmaskningsmedel till iker så vi ska fixa till katten nu ikväll med =) sen är de bara att köra på!

Skönt att dom slipper ha mask för lillrumporna deras =)

Nä nu ska jag ta en snabbis i badet =)

Puss

...

Idag har jag inte alls gjort mycket, jobbat lite och myst på med niklas, håller på att tvättar nu. men de ska nog vara klart snart för vi har hållt på en stund. Är bara sängkläder och sånt =)

Imorgon börjar Niklas jobba klockan sju och jag ska köra ut han :/ men vad gör jag inte för min plupp? allt. HE-HE

Nä nu ska han få sitta och spela eftersom det är hans favorit syssla!

Puss

...

Vart kommer den ifrån? jag vet inte riktigt än, men jag gissar lite vild och tror att jag har kommit på svaret! HE-HE!


Pratade nyss med Jenny om lite allt möjligt ;) Hon får hennes lille vovve idag med, så på söndag ska vi ut och gå så iker frå träffa han. ska bli skoj, då kommer jag och jenny kunna gå ut och gå en massa och prata skit, sen får ju ida vara med utan vovve men med en barnvagn! hihi, fan vad moget?!

Idag kommer kanske min prins hem, kan ju hoppas på det iaf =) Saknar han så det gör ont i mig.
Sen har han ju inte träffat våran nya prins häller =) Elivs! sjukt söt och han kan gå på  låddan nu iaf =) SKÖNT!

Nä nu ska jag ta och göra mej klar för att bubb kommer ju snart och då ska de mysas och pussas och kramas!!!!!!!

Puss

P.s Tack ida och Sanna för att ni sov med mej och alla djuren ;)

...

Vill att klockan ska bli tolv så sanna slutar så vi kan åka på max och äta ;) HEHE. Jag ska äta jätte mycket men idag är en sån dag. ska hämta upp ida på vägen till max med, sen ska ida och sanna sova här med mej =)

saknar min prins!

justja fick ju en ny katt igår, Elvis heter han och är jätte söt, men ej rumsren och det är jätte störigt, men Niklas får fixa till det när han kommer hem igen =)

Puss

...

Jag Älskar Min Niklas =)

Ingen får tro nått annat, okej att jag har gjort en massa dumma grejer i mitt liv, men en anna utan niklas är som en sommar utan regn! Kommer aldrig älska nån som jag älskar han!

Okej att jag ska ut och festa ikväll fine, men bara för det så betyder det ju inte att jag ska hålla på med nån? ibland så tror jag att folk tar för givet att man håller på med nån bara för att man festar? men hallå? vad är det för människa som gör det? jag är inte en sån person nu iaf, kanske att jag har varit men det var länge sen de!  Jag är mogen nu ju! hehe.

Så nu vet ni alla det!

Puss

...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Det hände nyss en rolig grej som jag inte kan skriva ut i min blogg ;) Men ring ikväll så får ni veta!! HE-HE

Har nyss gjort mej klar, nu vill jag bara att klockan ska gå så man får börja nån gång.. Part party ;) Wee!

Malin ska hem och jag ska hämta jenny, nu är det bara en liten stund kvar tills man får börja dricka ;) seg tid, allt är malin fel. hon tvingade upp mej ur sängen halv tio!! jag tror jag dör!

Höres om en stund eller så ;)

Puss

...

Fyfan vad jag vill ha ikväll nu, klä upp sej och gå ut och roa sej med jenny, var ett bra tag sen jag var med dej tjejen, det som är lite mindre bra är ju att min bubb inte är hemma, men jag klarar mej! eller så inte.

Har redan bestämt vad jag ska ha för kläder på mej och så hur håret ska vara och vad jag ska ha för smink. vilka jag ska vara med och vart jag ska vara.. Vart iker ska vara och sånt.

Men det känns knepigt, jag har inte varit ut på jag vet inte hur länge och jag har inte varit ut utan min bubb på typ ett år nu. shit, hur ska jag klara mej? kommer jag ihåg hur man beter sej ute? vad man ska dricka? vilka man ska lita på? Shit jag vet inte mycket längre, jag som alltid var ut från då jag var 18 till 19 typ.. fyfan. men de är bara att borsta av glamor kläderna och dra på sej nå snygga skor sen är man helt perfa igen ;) Man kan ju aldrig ta bort partyt ur en partybrud? är de inte så? HE-HE

saknar dej niklas

puss

...

Malin har nu dragit upp mej ur sängen så vi har varit ute med hundarna, nu ska malin äta och jag ska kolla på =)

Puss

...

Nu blir de sängen för mej och malin.

Ska lägga oss och läsa lite sen kommer man nog slumra in lite, men känns knepigt att sova utan Niklas, detta blir första gången på hmms 8månader.. Shit, ja överlever jag natten så gör jag det bra ;) HE-HE skämt och sido!

Älskar Dej Och Saknar Dej Niklas!

...

HE-HE, malin har lovat att hjälpa mej men det blir troligen imorgon, eftersom jag inte har nån sladd och de har malla. så den som väntar på nått gott ;) HE-HE

Puss

...

Jag lovar att jag ska ta jätte mycket bilder under min niklas fria tid. Inte för att det kommer hända så mycket skoj utan han :(

Men iaf, var grymt länge sen jag la in nå bilder så det är fan på tiden! 



None

...

Sitter nu vid datorn och har kommit på att jag kan ha fulltillgång till den under sex dagar?!?! Fyfan vad skönt, inte nån som säger till mej att nu är det min tur att sitta. HE-HE. Men samtidigt kommer jag sakna att ha en bubb som nyfiket kollar över min axel när jag sitter och skriver!!

Just nu så ligger malin i badet som hon ville, hennes första ord när jag ringde henne förut var har du shampo och sånt? Öhh klart jag har, bra för jag måste ju lägga mej i ditt badkar eftersom jag inte har nått. Okej :p

Men nu ropar malin på mej så får skynda mej in till henne då!

Saknar min bubb jätte mycket! Älskar dej Niklas

Puss

...

Tror ni inte att Niklas ska åka idag i stället.. hur ska jag klara mej utan han? bhuhu.

Men malin ska vara så snäll och sova här med mej ikväll sen kommer sanna imorgon =)

puss

...

Jag har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar Niklas Söderberg!

När jag ibland kan få mina små damp fasoner så finns han alltid där och får mej på bättre humör, han kan oftast få mej att skratta och när jag kollar på han så vill jag bara mysa ner mej i hans famn och aldrig gå bort...

Så Niklas jag älskar dej!

Puss

GRATTIS IDA!

Sitter hemma hos ida som fyller 21år idag =)

Ska åka hem nu och städa lite sen ner till mamma och slänga in lite tvätt för sen börjar jag jobba åtta till tolv =)

Puss

...

sitter och läser lite bloggar, men jag blir så less, varför läser man ibland bloggar som man hatar? eller jag hatar ju inte bloggarna utan personerna som skriver bloggarna ;p ja ni fattar ;)

Jag är ju så jävla dum eftersom jag vet innan jag läser att jag kommer bli less. dum anna?! Öhh japp.

Blir så jävla less på folk som tror att dom kan göra hur dom vill och komma undan med allt. Nu tänker jag fan vara lika låg som dej och göra vad jag vill när jag vill med vem jag vill. som du.. så när du kommer och säger men kan du inte vara med mej nån dag så kommer jag vara den största idioten istan och säga mej nej jag måste planera i flera timmar då jag och jenny ska leka =) Låter som en plan?

Även att Sanna ska ju sova hos mej nu iveckan och de kommer vara så skönt att ligga och prata med henne hela tiden i sängen och mysa framför tvn =) som förr. kanske tar en fylla eller två med ;) HE-HE

Puss

...

Har ont i mitt lilla huvud nu =(  Suck.

SAtt och funderade lite på vad som kommer hända och ske i veckan, kommer nog lägga ut lite bilder. Sanna ska sova hos mej onsdag till söndag iaf =) fan vad skoj de kommer blir.

På onsdag är det fest och dom som ska komma bort är iaf sanna och jenny ;p haha, men behöver man fler folk för att de ska bli skoj? hehe, carro skulle kanske komma bort hon med =)

Puss

...

Haha, läste nyss vad jenny hade skrivit om mitt inlägg där det står om hennes musik smak och att jag har börjat gilla det hon lyssnar på, så dåså jenny GE MEJ MER!!!!!!!!

Imorgon kanske jag ska ha en anna och mamma dag, skulle vara skönt att prata med henne och mysa lite, vem vet vi kanske tar en tur ut på ikea så anna får lite nya kläder =)  HE-HE

Jag har nyss beställt lite nya kläder med =) KUNG!!

Puss

...

Sitter hemma nu har nyss hämtat Niklas på jobbet.

Var ju meningen att vi skulle äta och sånt tillsammans, men nu blir det nog inte av eftersom jag ska ut och gå med jenny, båda behöver prata av sej lite och då passar det ju att gå en tur med =)

Ska nog ner till mamma ikväll med, saknar henne nu när jag inte bor där... Jag har tur som har en mamma man kan prata med om allt och då menar jag allt. hon lyssnar och kommer med hennes råd även om dom ibland inte är som man tänkt sej :p hon ställer alltid upp om man behöver en kram och idag behöver jag en kram. jag älskar min mamma!

Nä nu ska jag gå bort från datorn.

Puss

...

Nu har morfar iaf åkt hem..

Känns lite knepigt. asså att träffa dom igen eefter sex år. som andra dan dom var här så kom mina små kusiner niklas och robin bort och dom kännde inte igen niklas, sen trodde dom att hans epa var en bil. då dog jag! haha.

jag tycker att jag och niklas har komme varandra mycket närmare nu som när vi var små, men de är ju som sagt en massa år i mellan oss.. han är ju bara 16 år, men nu har han tjej och allt sånt shit :p tror jag dör!

Nä nu ska jag åka och lämna iker till mormor och sen åka på jobbet.

Älskar min niklas (inte kusin!!)

Puss Anna

RSS 2.0