Imorgon!


Imorgon fyller mammas bäbis två hela år, stor pojken min :D
Han är så otroligt fin och underbar!




 Mamma älskar dej bubbas!

Min soffa!

Min soffa är nog den skönaste soffan som finns, kan ligga här i timmar och läsa eller datanörda. Sjukt skönt!

Har aldrig varit en människa som har kunnat sova på soffan eller med lyset på! När jag var mindre så skulle det allt vara svart som natten inne på mitt rum! Men nu då kan jag både sova på soffan och med lampan på! Knepigt hur de kan bli!

Sen har jag ju en rätt så mjuk soffa och de gillas inte eftersom jag älskar att sova när det är hårt, ja alla ni som har sovit i min underbara säng vet ju vad jag menar ;) MYS!

Så nu ligger jag i min soffa och funderar på om jag ska stänga av datorn och ta mej en cigg och sen kanske lägga mej i sängen?!

Sov tydligen som en gud inatt eftersom jag sov så länge?! Sanna tyckte dock att jag var söt då jag sov, så hon väckte inte mej! Och det tackar vi INTE för! HÖHÖ^^


Helt slut.

Efter denna helg är jag helt slut. Har jobbat som en jag vet inte vad och sen har jag sovit och sovit! Har inte funnits nån tid över till annat... Känns ju inte så skoj!

Vet inte vad det är med mej som saknar dej så otroligt mycket just nu... Visst jag saknar inte bråken och all skit som var på slutet men jag saknar oss... Vill kunna vrida tillbaka tiden och göra så mycket ogjort! Vill vakna vid din sida och känna hur du kramar om mej och viskar i mitt öra att jag är ditt allt...

Men jag är inte dum, vet att det aldrig mer kommer bli så att jag vet att jag aldrig mer kommer få höra dej säga dom orden till mej igen!

Livet går vidare och jag tror att vi kommer gå vidare vi med! Men du bör veta att du är och kommer alltid vara en person som jag bryr mej om!

Btw, jag och Sanna ska sluta dricka så ofta och mycket! En helg avklarad, får se hur det kommer gå på våra onsdagar bara ;) Men ska iaf hoppas!


Fan har jobbat natt så länge nu så de blir svårt att sussa kudde ;p

Puss och kram

Lördag morgon!

Igår fredag vart det inte bloggande för då var jag med mi bästaste Freja hela dagen, vi badade och räknade hennes pengar och sen åt hon middag med mej och Sanna! Mys trollet mitt, finns nog ingen unge som är så otroligt söt och begåvad som hon!

Träffat mycket barn i mina dagar men hon är en bra söt dam! Hon fick en guld peng av mej och den sparar hon med alla hennes andra pengar för att kunna köpa en pruttkudde! ;p

När hon har räknat pengarna en stund så kollat hon på mej och så sjunger hon; Pengar rullar in det går bra nu!
Och hur sött är inte det?

Ville nästan inte att hon skulle åka hem då Fredrik och Sussie var här för att hämta henne! Fasters gohjärta!

Hoppashoppas att hon kommer till mej snart igen, var riktigt mysigt att sitta med henne i soffan och höra på hennes prat om dagis och Frank och att katten är gammal och sover lika mycket som farmor! HA!

Ni som inte vet det, jag och Sanna är ju kattvakt åt Barbro jennifers katt och Freja är rädd för djur eller iaf katter och hundar! Men jag lugnade ner henne och berättade att Barbro var en gammal katt som mest sov och under hela tiden som Freja var här så låg hon i sin bur på Sannas säng och brydde sej knappt om oss. Och då sa Freja att katten sover som farmor, men inte som farfar för han kliver upp jäääätte tidigt på morgonen!

Tror nog att jag håller med fröken Freja om det, farmor är en jävel på att sova! Jag menar nån måste jag ju ha fått det ifrån och vad passar inte bättre än sin egen mamma?! :p

Nä nu ska jag sussa, har knappt nån röst och ska ju jobba imorgon! Känner jag mej själv rätt så lär jag ju sussa rätt så länge! Jag och babbsan ;p


Puss och Kram

Familj!

Jadu, jag älskar min familj, tro på fan att jag redan älskar den lille :)

Skit dag.

IDag är det fan ingen bra dag, jag är SJUK!!! Och jag har typ nyss blivit riktigt frisk... Men det är sånt man får ta, kan typ inte röra mej för då gör det ont överallt! Kul att veta?!

yeye, finns inte alls så mycket att skriva idag.


Söndag.

Jaha, hur ska jag kunna förklara denna helg då? Nja, har inte alls gjort mycket och det är därför jag blir less! Har gått och blivit sjuk!! Jag menar håller man sej hemma en hel helg och ligger i soffan och kollar på en massa serier med sambon så bör man ju inte bli sjuk.. Men tydligen så blir jag det iaf :(

Idag blir det inte så mycket gjort, inväntar Sanna som är hos hennes farmor och när hon kommer hem så ska vi titta klart på våran serie :D

Nä men vi höres då.

Lördag.

Idag har det inte alls blivit så mycket gjort. Lite saker har jag hunnit med här hemma bara innan jag åkte bort till mamma och pappa för middag :) Tur att man bor nära dom när man är hungrig ;p

Ikväll blir det inte alls så mycket gjort. Ska ligga hemma i soffan med Babbsan och Sanna och kolla på lite serier, vem vet vi kanske rent av börjar kolla på nån ny?! Shit.

Nä nu ska jag kolla på min serie innan Sanna kommer hem igen :)


Fredag.

Jag kom nyss hem från mitt jobb och möttes av en jätte mega glad katt som nu mera får heta Babbsan!

Babbsan är inte min eller Sannas katt utan det är Jennifers gos vi har här hemma. Och vi har fått äran att ha henne tills Jennifer kommer nästa helg! Och jag gillart! Babbsan gillar ju inte Sanna så hon blir jätte glad då jag kommer hem från jobbet eller vad jag nu har gjort.

Hon var med mej på toa idag och hoppade upp i mitt knä, är inte det kärlek så säg?
Nästan så jag vill behålla henne, men sen fick jag katthår i min cola och då ändrade jag mej!

Nu ligger hon brevid mej och kurrar för fulla muggar! MYS!

Jag menar, hur fan kommer det säg att jag kan skriva ett helt inlägg om en katt som jag var lite smårädd för igår? Ja den kissen växer på mej! Kommer nog grina som attan då hon och Jennifer åker hem på söndag! (ja för katten så klart!)

Nä nu ska jag lägga mej och kolla på lite serier och mysa med Babbsan tills Sanna kommer hem!

Puss och kram.


Torsdag.

Idag har jag inte alls gjort så mycket. Umgåtts med Sanna och städat lite här hemma!

Sen åkte Sanna till Jenni och jag vart ensam, och eftersom jag hatar att vara ensam så ringde jag efter Björn som fick komma bort och underhålla mej :) Tittade på mitt favvo program och surrade lite, tydligen så vill Sanna göra det ena och det tredje med en person ;) HÖHÖ^^

Nä men nu skriver jag ju bara en massa skit och jag vet ju att Björn klagar då, så kanske dax att sluta skriva!

Ses då!

Puss och kram ses på stan.

haki

fråga mej inte varför jag har den rubrik som jag har, tror att de kan vara för att jag inte alls har nån fantasi.. Men de låter vi vara osagt!

Pratar med Jenny som nog alla vet är min vän sen länge länge och nu har hon börjat blogga igen och guuuuud vad jag älskar hennes blogg! Hon skriver så fint och bra, önskar jag kunde skriva som henne.. Men jag vet inte hur man gör! Kanske om jag skulle vara bra på att stava så skulle det komma flytande, men fortfarande i 22 snart 23 års ålder kan jag lixom stanna upp och fundera på om duscha stavas dursha eller ducsha ( Ja, jag frågade Jenny hur det stavades nu! )  Så de kanske är därför jag inte är kungen på att blogga ;)

Idag eller ja ikväll har jag iaf jobbat och det var nice, jobbade med Malin och Lillgård! Var rätt så lugnt där ett tag och jag hoppas att dom inte får allt för mycket att göra nu inatt!

Ska tydligen ut på ikea imorgon med Jenny och då ska Anna slösa pengar som aldrig förr ;) HÖHÖ^^

Nä nu ska jag slänga mej i sängen, sov gott!

Tisdag.

Idag håller jag på att tvätta en massa medasn jag väntar på min sambo som är och hälsar på farmorn, kommer nog snart så vi kan umgås innan jag ska åka och jobba, på min lediga dag ;)

Men de är lika bra att jobba då dom vill att man ska jobba! Undrar dock vilka jag jobbar med ikväll, hoppas det blir skojit folk! Det brukar dock alltid vara det, men ja ;p

Måste få fingrarn ur och ta med ett långt bad och mysa lite i soffan med bra musik innan jag ska dra mej!

Men jag sitter ju som sagt i soffan 24/7 och myser ;) HÖHÖ^^

Nä nu ska jag ta mej lite mat och sen ner till tvätten igen!

Puss och kram ses på stan!

Nu är det natta!

Och här sitter jag och nördar, eller egentligen ska jag ju bara skriva detta blogginlägg sen ska jag hoppa ner i sängen och sussa kudde :) MYS!


Varför får du mej alltid att känna mej så dum för? Varför får du mej att nästintill hata mej själv.. Hur kommer det sig att du är så mycket bättre? Var min vän eller är du för fin för det?!?!?!?!

yeye, sånt är livet och det går ju vidare som tur är :)

Allt jag vill ha är kärlek och respekt och en man som vet vad han gör.....;)

Måndag.

Idag har jag städat lite och varit ute på ikea en snabbis med Sanna när hon slutade. Kollade lite grejer och sånt :)

Sjukt rolig grej jag kom på förut, att snart har jag bott här i ett år och jag älskar det! Denna lägenhet är Anna rakt igenom helt otroligt! Första gången jag såg den ville jag ha den på en gång! Fick lite små damp först, men sen så vart det ju min :) Och jag har nog inte varit så glad som jag vart då på en lång tid då! Mys lägenhet är detta! Kommer nog bo här många år till! :D

Nu har jag beslutat mej för att börja plugga och det kommer nog *peppar peppar* gå grymt bra! Har tagit fram mina betyg och kollat igenom vilka jag ska ta och plugga upp nu från början, sen blir det kanske mer och mer ju längre tiden går :) Jag kan alltså bli vad jag vill innom vad jag vill!!! Känner mej otroligt peppad nu och glad att det äntligen börjar hända nått i mitt liv, hatar då det står still för länge :) Känns sjukt bra iaf!

Nä nu ska jag dra med mej min sambo ner och tvätta lite, älskar när man har tvättat klart och har en massa rena kläder! Det är fan mitt liv ;p HÖHÖ^^

Ja men vi höres då!!

Puss och Kram

Lördag.

Tänkte bara skriva att jag lever. Blir en skrivning imorgon =)

Torsdag.

Tjabba :)

Nu ska jag åka ner på jobbet och känna mej så otroligt bra som jobbar när jag egentligen vill ligga hemma i sängen och sova! Men de blir ikke av, måste ju vara vuxen och då kan man inte sova denna tid på dygnet. Men de skulle vara bra skönt ;)

Ja men då kanske jag ska ta och göra mej klar för jobbet då.......

Måste ju passa på att skriva grattis åt Emelie som fyller 25 idag :D

/////// Anna du vet.

Onsdag.

Alltså de måste ju vara någe fel på mej, igår somnade jag typ klockan ett och vaknade tio i sju.. Jag fattar inte, nu hinner jag ju äta frulle och röka innnan jag måste skynda mej på jobbet :D Känns nice som fan.

Men jag måste ju ta en tur ut till ikea istället ;p Måste hämta cigg av min kära sambo!

Ikväll blir det en utgång :D


TJOHO!

JAG HATAR DEJ!

Jag hatar dej!! Jag hatar dej!! Och gud vad jag hatar dej, har nog öppnat mina ögon för första gången under en herrans massa år! JAG ORKAR INTE MED DITT TJAT!

Varför?

Varför ska man ha ex för? Och om man har ex, varför kan dom inte vara normala för då? Jag menar, visst finns det folk som är normala efter att man ha gjort slut. Är det inte lättast att man gör slut så pratar man inte mera? Men jag o mitt ex har en vovve tillsammans som vi måste tänka på......

Vet inte vad ja ville komma fram till.


Tisdag.

Ibland kan jag känna mej som en rätt bra vän som åker halva riket runt och fixar och donar för mina vänner om dom behöver min hjälp vill säga. Tycker att jag är rätt bra på att lyssna och bara finnas där för dom som behöver mej.. Men jag vet inte, kanske inte är en bra vän heller.

Men jag tror att jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad. För jag menar hur svårt ska det vara med en tack nån gång kanske?!

Idag känner jag mej enbart bitter och le på nästan alla.

Funderar på om jag helt ska strunta i dej och umgås med dom som ge nått tillbaka när jag kanske behöver nån att prata mej, men de är som alla säger. Anna Berggren är fan alltid glad. Så får välle hålla på den då.


Jag brukar inte vara så här BITTER!!!!!!!!!!!


Puss och kram och lite smek!


Måndag.

Idag är jag ledig, SKÖNT!

Har varit lite med jempa, vi myste på lite och drack kaffe (hon inte jag!)
Jag ville typ enbart sussa eftersom jag har jobbat natt, men tji fick ja... ;p

Ikväll blir det inte alls mycket gjort, ska vänta på att min kära Sambo ska komma hem så vi kan surra på lite! Länge sen jag träffade på henne nu... :'( BBRRÖÖLL!

När Jenny var här så lyssnade vi på granlogården musik:) Vilka minnen, fyfan!
Bra nu känner ja mej riktigt old, sällan?!

Tur att ja fyller år i oktober så ja slipper fylla tidigt. haha!


SOMMAR SA JA! SOL VAR DET IDAG :D ANNA GLAD! JENNY KAN INTE KÖRA BIL!

       SOMMAR, JA TACK!                

Lördag!

Funderar på om jag ska lägga mej i sängen och sussa lite?! Har jobbat natt och fastande vid Fb när jag kom hem. NÖRD?! Japps att man är :D

inatt har det varit sjukt segt, men det dög! Träffade inte så mycket roligt folk men en och en annan som jag känner kom i driven och sa hej. Även när jag "svarade" så är det en kille där nere som säger - Ja en Anna Berggren med Fanta. Shit jag känner aldrig igen folk.... Dog nästan lite där :p haha.

Sen finns det folk som man har träffat mycket förr som typ inte kan säga mer än hej. Jag menar är det så svårt att prata lite?! Vad jag vet så har jag aldrig gjort dej något?! Men jag menar du är ju såååå mycket bättre än mej. NOT!

Känner att det vart en massa skit i bloggen nu, men som sagt klockan är åtta på morgonen och jag bör sova inte skriva blogg.

Jobbar natt på lördag med, så kom och SÄG hej eller så :p

Love love love


Fredag.

Vet att det var ett tag sedan jag skrev i min blogg, men har hänt annat så bloggen har inte varit mitt första val.

Men men, vet inte riktigt hur jag ska förklara allt som hänt på senaste. Mycket roligt och mycekt mindre roligt.

Nä nu pallar ja inte skriva någe mera.

puss och kram ses på max ;p

Jaha ja..

Fyfan vad det inte var kul att jobba igår. Mådde inte så bra. Men vafan! Ibland så får man dra på en stor fylla..

Sanna är iaf hemma nu igen och det är ju skönt. Men hon sover borta ikväll.. :( Jag som ville komma hem ikväll och höra hennes små snarkningar från hennes rum ;p HÖHÖ^^

Nä god natt då :D

RSS 2.0