...

Jag har ju alltid tyckt att jennys musik smak suger, men nu jävlar har hon hittat rätt jag menar ju amy macdonald. så sjukt bra. Detta har du gjort bra jenny ;)

...

ibland hatar jag dej..

...

hejsan.

Ska nog lägga mej snart för imorgon ska jag och niklas upp tidigt. min morfar är i stan och jag har ju inte träffat han på sex år så nu ska jag försöka vara med han så mycket som det bara går =) han kom ju i måndags så vi har ju träffats varje dag :p haha. men man kan aldrig få nog av dom =)

höres då =)

...

hejsanhoppsan.

Godnatt!

...

hejsan.

Igår ringde dom från jobbet så då vart de jobba och idag ringde dom med så ska åka in nu =)
Sen fick jag en massa pass igår med, kung! så nu jävlar blir det jobba!

Iker ska kanske sova hos mormor inatt, om vi vågar släppa han vill säga ;) hehe.

han var ju där igår då vi jobbade båda två!

Puss

...

hejsan!

Idag har jag och niklas städat och sen varit och köpt lite nyhundmat, för pluppen blir lite dålig i magen på den andra, så nu är de nymat som gäller så magen inte blir så lös.. köpte även bajspåsar och en tuggpinne för han var så duktig =)

Sitter och väntar på att tobbe och alex ska komma bort och dricka kaffe med oss =)
Surra på lite och sånt.

Nä nu ska jag slita mej från datorn och kolla lite på tvn tills dom kommer!

Puss

...

Hejsanhoppsan.

Ska snart hoppa ner i sängen och ligga där ett bra tag för imorgon blir det jobba från 10.30 till 19.30
Sen ska nog jag och bubb äta lite gott och kolla på en film =) Var så länge sen vi gjorde nått bara vi två.

Imorgon ska alex vara hundvakt och det är ju bra, men annars så hade jag redan fixat det ju ;) HE-HE så det kan gå!

Ikväll har vi grillat en massa och sånt mysigt.

Höres!

...

Hejsan!

Sitter hemma nu medans min bubb jobbar, jag är ledig och det är skönt =)
Men man kan ju hoppas att dom ringer och ber mig jobba lite, mer pengar ;) hehe.

Sitter och kollar efter lite andra jobb, skulle ju vara nice med ett till så de blir mer pengar i kassan!

Nu ska jag dra mej ner till mamma så ska vi åka till vetrinären med iker och sen ikväll blir det mys med min bubb =)

Puss

...

hejsan.

Sitter hemma nu bubb ligger och sover och det gör våran iker med =) dom är så söta när dom ligger och snusar på varandra :)

Körde bort alex och carro till ljusta förut så dom fick säga hejdå till deras vän, fyfan säger jag bara. även fast jag inte känner/kände han så blir jag ledsen iaf.

Så till alla mina vänner få inte för er att försvinna ur mitt liv på ett sånt tragiskt sätt! för jag älskar er alla!

sovgott

BUS HUND!!!

Ja, jag har nog den busigaste hunden i denna stad iaf, han har varit ute hela dagen/kvällen men han är mer och mer dampig när vi kommer in.. sen måste han ju gilla att äta allt med, ja men de är ju gott mamma?! vad är det du inte fattar typ.

Nu har jag stängt in till köket för det är ju där han hittar allt gott. Då ligger han utanför dörren och knäller och vill in, men nej mamma måste vara hård hur ont det än gör i mitt lilla hjärta! :(

imorgon ska jag ta och lägga in en massa bilder på han, typ hur liten han var då vi fick han och hur stor han är nu när han är 14 veckor! fan vad tiden går fort och snart får jenny hennes bäbis och då ska iker få lära han allt han kan!! förutom att äta allt och kanske inte skälla så fort man vill in i köket!!!!! När mamma vill sova!!

men jag älskar min iker så tro inget annat!!

puss

...

Hej =)

Ikväll har jag varit med ida och pratat en massa skit, var trevligt. har inte träffat henne på länge och dom stunderna jag har träffat henne så har det bara varit en snabbis.. Tycker vi ska hitta på nått oftare. tråkigt att man aldrig umgås med folk längre typ :(

Trött.

sitter hemma nu efter en dag med en massa gjort.

Började med att jag kom hem från jobbet och då vart det ju som det vart, kunde inte somna utan låg och vred mej tills klockan var typ nio.. sen somnade jag och fick sova tills fyra för då körde jag ut niklas på jobbet.

Sen åkte jag till carro och var lite med henne.

Nu är jag hemma och ska snart börja göra mej klar innan jobbet. kommer vara sjukt trött eftersom jag har jobbat hela natten och sen inte sova nått typ sen blir det jobba natten nu igen. suck, kommer vara död imorgon ;p haha.

Nu ska jag äta lite =)

Puss

Godmrgon!

Kom hem och hela lägenheten stog nästan i lågor, niklas hade somnat ifrån mat på spisen :/

SEn läste jag hans sms och han har tydligen smsat med jenny hela dagen/kvällen. kul att man säget nått?
Privat fest bara du och jag?! ;p

Så hoppas du är glad nu Niklas när jag inte orkar med mera skit från dej!

Är de så här det ska vara när man är tillsammans med nån?

Hej!

Sitter hemma nu, men ska snart ta och åka ner på jobbet och vara där tills fem. mysigt. haha. kanske inte men vafan :p

Ska pussa på min älskade Pojke sen åka ner på jobbet =)

Puss

Hejsan

Idag har jag inte gjort så mycket, dom ringdefrån jobbet och frågade om jag ville jobba kvart över fyra till kvart över åtta, så jaha de var välle bara att slänga på sej lite smink och kläder och dra ner då =)
Fick även ett pass på lördag så jobbar natt i morgon och på lördag. pigg och glad jag kommer vara då ;) hihi.

Mamma och pappa kom förbi förut med raggarbilen och lämnade lite kläder till mej =) en tröja och två klänningar. me like!

Nu ska jag lägga mej i sängen och sussa för jag är trött och lite halv sjuk. fuck!!

Puss

Hejsan!


Sitter här hemma och känner mycket mycket glad, för att Niklas och jag har stor städat och det är så sjukt fint (=

Mamma har varit här med och köpt en massa grejer till oss och hjälp oss sätta upp gardinerna i köket.
Så nu känns det som man bor här (äntligen)

Ikväll blir det ut med Niklas Carro Johan med fler!

Så ni andra ha en toppen kväll för det ska jag ha =)

...

HE-HE

Sitter och lyssnar på lars winnwebäck medans han söger att jag ljuger och inte duger och sånt...

fyfan

vad tiden går fort.. Känns som det var igår Niklas sa att jag var den sötaste flickan han hade träffat i hela hans liv, men de känns som det var i går han gjorde illa mej så mycket som han gjorde med.. Sen känns som det var igår som jag gjode illa dej tregånger om.. du om nån vet att jag aldrig vill göra dej illa!!

Niklas jag älskar dej så otroligt mycket och vill alltid vara med dej och kommer nog alltid vara med dej om det är vad du vill..

Niklas Jag Älskar Dig!!

Cider

Sitter och dricker hemma hos oss nu, mys =)

Lyssnar på skit gamal musik nu och tänker på bergsåker tiderna, när Jens alltid sjöng på julshowen. fyfan vad nostalgi!!

Puss

...

Blir inte mycket gjort ikväll, ska nog ner till granlo och hämta lite grejer och så =)

ska nog dra mej nu, ska lämna kameran till pappa med så han kan ta kort på hans raggar bil =)

Tjosan.

Ja, jenny jag vet inte hur många gånger jag har börjat med ett smalt liv, men nu håller jag ju det och det är en annan femma mot vad jag har gjort innan.

Sen gör jag det ju inte för nån annans skull än min egen, för jag vill känna mej fin och sen vill jag må bättre, känner att nu när jag har iker så ska inte mina dåliga matvaner och tider gå ut över han för att jag blir mycket tröttare som person av att äta en massa skit och då orkar jag inte gå ut med han på morgonen och gå lika långt så han får det han behöver han med..
Känner mej så  mycket bättre som "mamma" med  om jag håller detta så jag kan gå långt med iker och han får leka av sej..
Jag menar inte att jag inte har varit ute och gått med han innan utan jag menar att om ett tag kommer jag nog njuta mer av det när jag inte har lika mycket att bära runt på som jag har nu..

Kom på en rolig grej som jag och Niklas pratade om för nån dag sen, satt och fulade om jag skulle färga håret blont eller inte och då sa han NEJ!!

Sen så sa han att man kan aldrig vara tillsammans med en blond tjej utan bara mörkhåriga. okej, men niklas innan vi träffades så var du bara med blonda tjejer, då fick jag svaret att ja men man måste ju få leka av sej lite!! HE-HE jag dog, men de är kanske så vissa killar ser tjejer? för han sa att man kan ju aldrig vara seriös med en tjej som är blond.. undra varför? inte för att jag bryr mej jag är ju inte blond, men iaf (=

WEE!!

Ska snart köra malin på jobbet och sen så kanske jag ska äta lunch med NIklas om han svarar och vill göra det med min, men nu tror jag att det blir pyttipanna till lunch om han inte skyndar sig och svarar! HE-HE

Ska dra mej nu ja iaf (=

Puss

Godmorgon!

Hejsan

Pigg och glad och känner inte av så mycket av förkylningen som jag trodde jag fick igår kväll, men bra är väl de för idag så börjar jag mitt nya liv (ett smalt liv)

Klev upp sju och körde Niklas på jobbet sen hem och fixa gröt sen gav jag iker mat sen ut på en långis som varade i 40minuter. Gick ganska långt på den tiden, men blir lite mera senare efter lunchen innan de så lär jag ju gå några kortisar så han får äta.

Även att jag sitter med en sovandes katt i mitt knä och ja hon sitter upp. haha.

Nu tänkte jag laga maten som jag ska äta idag och sen lägga mej i badet och bli fina flickan, men de känns som jag kommer lägga mej i badet först om jag känner mej själv rätt ;) HE-HE

På återsende!

sjukling.

Hejsanhoppsan!

Nu är det så att Anna börjar bli lite små sjuk, inte alls skönt.
Det är Niklas den jävla storken som har gjort så att jag har ont i huvudet och känner mej som en gamal mjölk, typ 7dagar över utgångs datumet.. så illa är det faktiskt!!

Har nyss varit ute på kvälls rundan med iker, om jag hade velat så hade jag bara kunna gått in igen för han kissade och bajsade utanför porten, men jag tycker att han ska få av all sin energi innan vi ska lägga oss så jag gick en bra bit in i skogen och där fick han sprina lös fram till en gräs plätt =) Han blir så glad varje gång han får vara lös, min plupp.

puss


tjosan.

pratade nyss med vargen på msn och ska bort till han nån dag och kolla på lite gammla filmer från förr ;) kommer bli nice!
haha .

snurr.

Hejsan.

Är trött som fan nu.

Har inte haft tid att skriva nått på nån dag nu för jag har jobbat och sånt.

Igår jobbade jag till 05.00 och kunde inte somna fören sju imorse för jag var så uppe i varv. men sen gick det =)

Jobbade 18.00 till 22.00 idag men de vart lite längre, för tiden gick så fort som det brukar göra när det är mycket att göra och roligt folk som jag jobbar med (=

Skrattade så sjukt mycket innan jag skulle hem så jag kunde knappt prata. haha, men jag vart ju nöjd iaf :)

Nä nu ska jag plocka lite sen sussa.

Puss och Kram

...

är så sjukt less på detta jävla skit som alltid ska vara.. men men.

Kommer sakna dej så grymt mycket när du åker och jag kommer alltid komma ihåg hur du om nån har ställt upp på mej genom livet. Du är en sjukt bra vän och jag kommer alltid att älska dej!!

...

Sällan killar ska vara som dom är då!

jag tror jag aldrig kommer bli klok på dig!!

fyfan!!

hejpa!

Sitter hemma nu med niklas och väntar på Carro :)

Satt och lyssnade på ken rings lår låten för barnen och kom på att jag ska fan adoptera ett barn när jag har fått tre egna =)

XXX

tvättar.

Jo jag håller på att tvätta för fullt nu, har så roliga tvätt tider här, vi har från elva till tre.. inte för att jag kommer tvätta så länge men iaf :p

Idag har jag inte gjort så mycket varit med malin och sen jobbat och sen varit mer med malin, vi släppte vovvarna i bosvedjan och då vart mitt lilla monster biten av nått :'( men jag har gjort som malin sa att man ska göra :) tvätta med salt vatten och kolla på han hela tiden :) Men det ser bra ut nu iaf, får hoppas att det inte är nått farligt bara.. min sötnöt!

imorgon ska jag på stan med malin innan jag börjar jobba och sen efter jag har jobbat så vet jag inte riktigt vad det blir, ska nog bara hem och ta det lugnt :)

Nä nu ska jag springa och hämta min tvätt sen sooova :)

Puss

hemma igen :)


Idag har jag hunnit med en massa, var ut till krille och matilda och åt lunch sen hem och satt mej och läste lite då ringde dom från jobbet och frågade om jag ville jobba och klart jag vill de pengar :)

Sen åkte jag hem och hämtade ett par skor som jag inte vill ha längre och eftersom jag bara känner alex som har stl 36 så fick hon dom :) Passade på att låna en väska o ett par skor av henne jag med :)
Sen pratade vi en massa skit innan vi gick runt sidsjön. iker var jätte duktig och gick hela vägen med oss :)

Imorgon ska vi ut på ikea och kolla runt lite sen blir det sidsjön med iker igen :) skönt!!

Nu ska jag pussa på min prins och läsa lite bloggar =)

RSS 2.0