Mat =)

Åkte ner till mamma och pappa och då blir det middag =) Tack tack!

Ska fixa lite åt dom nu innan dom kommer hem!

Två år!

Idag är det två årsedan min farfar gick bort.. Vet inte riktgit hur det känns. För det känns som igår då han gick bort..

Har inte så mycket mer att skriva, är hos mamma o pappa nu jobbar natt sen..

Hemma igen.-.-.-.-.-.-.-

Lite att göra, kom nyss hem från ida. Skulle bli en solning men det var nån bryd ja bryd som hade bokat typ fyra tider!!!
Sånt kan förstöra en hel dag för mej..

Så nu sitter jag här men ska snart gå ut med iker, vet inte riktgit vart jag ska gå... Men nån stans blir det säkert! Min underbara vovvsing =)

Jobbar natt hela helgen, sen dag på söndag, skönt att kunna sova lite utan att få dåligt samvete ;p 

Idag gick det fort att jobba, stog i driven hela tiden typ och då springer bara tiden iväg! Sen att jag jobbade med bra folk gjorde ju inte alls saken sämre så att säga :p

Nu blir det på med skorna och sen dra en lite prommis med den underbaraste pöjken som finns!

PÖöÖSsS!

MAAAAT!!!!!!

Nu har jag börjat göra mat, fy vad seg jag är när det gäller sånt..

Även att våra grannar i huset brevid oss höll mej vaken till klockan fyra.. Bråkade och skrattade och ja du jag vet inte riktgit vad dom gjorde, men le vart jag iaf!!

Nu ska jag snart äta och det ska blo gott =)

Pigg och Glad!

Sitter hät i min ensamhet och skriver lite...

Iker går runt och tar allt han kan i munnen, nyss tog han niklas strumpa. Han är ju så otroligt söt när jag säger till han så vet han att han har gjort fel och då vet han inte vart han ska ta vägen ;p

Nu ska jag snart göra frukust/lunch sen ta en promenad i det underbara vädret med iker =)

Har ju lovat nån!

Nu kommer det lite bilder, niklas ska ha datorn nu så han inte lägga upp så många men nån kan jag ju bju på ;)

                           


               




                                   
                                   Den sötaste skitungen =)

Poff!

Har inte så mycket att skriva för det händer inte så mycket.

Niklas ligger i soffan och johan sjunger!

Nu ska jag ta en cigg och ringa nån vän!

Rock band!

Sällan det spelas hemma hos oss? Nja nu var det ju ett tag sen vi spelade. Men ikväll så är den en massa folk hos oss och då spelar dom! Ibland känns det som detta är en fritidsgård bara för killar och mej! Eller så kan det ju vara så att jag inte har några vänner :(

Sitter och kollar ut en text som jag vill skriva nån stans på min fagra kropp! ;) HEHE!

Ska ut med iker nu och mysa en massa i skogen =)


godkväll!

Funderade lite på det nu, säger man godkväll eller godnatt? jag ska ju inte gå och lägga mej men det är ju natt? hmm, ett ylands problem tas och tänkas på!! För alla som inte har ett liv då. slutade klockan 00  sen åkte jag hem och nu ska jag kolla på film med min prins (ja, han har ju en penis!)

Satt och pratade med Carro en massa på jobbet idag och jag måste säga att hon är rätt så rolig, och sånt gillar ju jag =) Så är då slutsattsen (haha, satts!) att jag tycker om carro? jo men de är nog så =)

Nu ska bubb få fixa filmen, sen ska jag krypa ner i hans sjuka famn och bli smittad.. Nä men sanningen är att då vi kollar på film så ligger vi i olika soffer, dumt bör andras!

ses på stan!

Söndag.

Jobbade igår och det var välle trevligt, var sjukt mycket folk hela kvällen och jag som har sjukt ont i min tumme slapp stänga! tack issa!!

jobbar idag med, men bara ett fyra timmars så det är ju grymt skönt, sen ska jag hem och kolla film med min prins! Han är bäst och jag älskar han lver allt annat =)

Imorgon ska jag träffa madde med, var länge sen jag träffade henne, då var hon gravid och ute med hennes mammas vovve. Så ska ta med mig iker och åka till granlo imorgon och träffa henne, ta en prommis och prata lite skit! Blir så glad när jag vet att det går bra för henne =)

Skulle åka till ida när jag slutade idag, men jag jobbar ju till tolv så de är kanske lite dummt att komma då ;) Får komma imorgon i stället om det går, har ju inte träffat min nova sen i fredags! saknar henne!

Nu är det pusskalas iaf =)

Älskar min prins!

Lördag.

Hejsan!

Jobbar idag, börjar klockan 22 och det ska bli skönt att komma hem ifrån lite och träffa folk =)

Niklas är med swing och johan ikväll, kommer nog träffa dom en snabbis innan jag åker ner!
Mös jätte mycket med min underbara pris idag!! ME LOVE HIM!

Är s¨sjukt kär i niklas söderberg så det finns inte, han har dom mjukaste kramarna av allt och alla =)

Nu ska jag pussa på min iker =)

Fredag =)

Hejsan!

Idag ska jag ut med sanna =) Kommer bli skojit tror jag, hoppas jag! VET JAG!

Har redan planerat vad jag ska ha på mej hur jag ska ha håret hur jag ska sminka mej så nu hoppas jag att allt blir snyggt och att tiden går fort!

Niklas slutar klockan fem och då ska jag hämta upp han sen ska vi hem och äta sen är det bara att göra sej klar för en helkväll med mina underbara tjejer! Ska förfesta hemma hos ida innan vi drar oss ner över stan!

Jobbar imorgon med, men som tur är så börjar jag inte fören klockan 22:00 och det är hyfstat skönt då kan man vara bakis och mysa med en film med bubb innan man ska ta sej ner på jobbet!

Nu ska jag ut med vovven på en skön prommis och sen ta ett bad =)




Imorgon =)

Hejsan.

HAr nyss gjort mej klar för sängen, har jobbat och solat idag.

Om jag skriver kort och dåligt så är det för att niklas spelar och jag får bara sitta en snabbis, men det ska vi nog klara ;) För jag vill läsa bloggar med :p


Puss

Tisdag.

Hejsanhoppsan!

Har nyss varit ute med iker och gått runt sjön, det är ett plus när man bor i granloholm att man har en massa bra ställen att gå på =)

Iker älskar ju att vara ute i snön så det är helt underbart att ha han med sig ut! Man kommer ju ut på ett helt annat sätt när man har hund, annars så kan man ju komma på en massa grejer som gör att man slipper gå ut... Men nu är det ju nästan ett måste eller ja det är ju ett måste! HEHE!

Har nyss städat lite till tog toan nu, städade köket igår så sen när niklas kommer hem så ska vi städa vardagsrummet och sovrummet.. Kommer vara helt slut ikväll när man ska sussa, för vi har planerat in att gå ner till mamma och pappa med!

Ska snart ta och åka till ett ställe och kolla läget, men ska inte vara där fören vid lunch tid så jag har ju lite tid på mej att göra annat så länge =)

Ha en bra dag.

Kär och jävligt galen =)

Ska snart hoppa i sängen med min prins, ska upp vid sex imorgon och sen åka till ida och vara med henne och novisen, vi ska gå ut på en promis sen ska hon bjuda på frukost.. Har lite grjer att fixa imorgon med.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag och iker gick ner till min mamma och pappa.
Fick ett par jätte fina skor från HM och ett linne med på posten, tack mamma =)

Sen har jag bara varit hemma och städat en massa, blir mer städat imorgon medans niklas är på jobbet med!
Suck känns som man städar hela tiden men det tar fan aldrig slut och då kan man ju ha i åtanke att vi bara bor i en två med, men det är en rätt så stor tvåa, har stor hall sen har vi ju en iker som släpper lite bara lite päls..

Nä nu börjar jag få ont i huvuder så ska hoppa i sängen med prinsen nu som skrivet där ovan!

Sovgott mina vänner och alla andra!

Puss

Fredag, igen!

fan veckorna går så otroligt fort ibland så jag vet inte vad, idag har jag varit på birsta med ida och lillanova sen så åkte jag på citygross och handla lite mat =)

Ska jobba imorgon så då är ida jätte snäll och passar min vovve =) Men hon vet att jag kan passa nova nån gång jag med när hon har blivit lite större =) Så snäll är ju jag!! ;p

Ska snart hoppa i sängen och lägga mej tänkte bara skriva nån rad innan.. Men det vart inte så mycket skrivande för mej så godnatt gott folk =)





None

None
Är det bara jag som vill ha sommar?

None

Älskar dej!

hope and faith

Hemma nu efter en stunds jobb  då =)

Skulle komma en buss så jag var extra men dom hade nog klarat sej utan mej, för det var inte så mycket folk på bussen, men kul att träffa allt folk och sånt skit =)

Nu ska jag lägga mej för imorgon ska jag fixa en massa grejer såsom ikea med ida och nova =)
Och banken :/

yeye, sovgott!

Puss

Onsdag.

Hejsan =)

Idag har jag varit med malin och släppt hundarna, men nova hade lite ont i benet så hon fick sitta i bilen så lekte malin och iker en massa =)

Håller på att göra mat nu så jag får nått i magen innan jag ska bort till ida och ta en prommis sen sola innan vi åker till min mamma och pappa =) Mamma har ju bara träffat nova en snabbis och då var hon ju så ny ;)

Alltså det två nover jag skriver om, idas bebis och malins hund =) Men dom är båda lika söta!

Nu ska jag titta runt på lite kläder ååå vad jag vill handla, men jag måste spara ;p Samma att jag vill ha en tatuering, men det får vänta! :/

Äta.com

Måndag kväll.

Hejsan =)

IDag har jag gjort en massa jag ovh iker gick bort till korsta det är en liten bit från granloholm men det tog bara en timme =) Skönt var det iaf att gå med prickeri =)

Ska gå dit imorgon igen så ska mamma hämta mej och kanske gå in och träffa ida och nova =) MYS!

Nu ska jag åka och tanka!

Puss

Söndag Kväll.

Kom hem för en stund sen =)

Åkte till ida efter jobbet och solade och pratade på, hon fick låna iker medans jag jobbade och dom hade haft en kanon dag med en massa bus i snön och säkert en massa pussar! Hoppas att hon tog några kort som jag får se =) Han har ju blivit jätte stor nu prinsen våran, det är massa folk som säger det iaf =) Själv tycker jag att han är lika stor som han alltid har varit nu på senaste tiden!

Ska lägga men i ett bad nu och känna hur mör kroppen blir och sen ska jag lägga mej och läsa, MYS =)

Hoppas att alla andra har en bra kväll =)

Puss

Söndag.

Ska snart åka och lämna iker hos ida och swing för dom ville låna han mendans jag jobbar så ska jag åka och hämta han efter jobbet. =) Blir nog en solning då med, skönt att kanske få lite färg på sej, Jag som har jätte svårt att bli brun ;) HEHE!

Pratade nyss med ida och semester i sommar och vi ska åka en massa skojiga ställen, hoppas bara att det blir av nu för då kommer jag bli sjukt glad och vi kommer ha så sjukt kul =)

Så nu blir det bara för mej att spara pengar, jag är ju kanske inte den bästa på att spara men vafan jag lyckades ju spara ihop en massa innan fjällen men de är inte samma, nu behöver man ju en massa pengar till jadu allt möjligt som typ shoppa =)

Nu ska jag göra mej klar för jobbet och Niklas ska greja med en dator!

Ha det bra = )

Puss

Lördag kväll.

HAr nyss kommit hem från ida, har solat och fikat =)

Var till henne förut och skulle sola med men då vart det inte som planerat utan en massa annat som kom ivägen.

Ska ta ett bad och göra iordning lunch som jag kan äta imorgon innan jag börjar jobba, är bara ett fyra timmars pass, men är inte så skoj att jobba på tom mage! det vet jag, sen när man jobbar med en massa mat ;p  HEHE!

Ska dra mej nu iaf =)

Puss

Fredags kväll

Ska bort till Carro nu och kolla på film medans Niklas och iker hälsar på martin.

Skönt att vara med carro och bara mysa på en massa har saknat att varit med henne, sen dom få gångerna vi har träffats så har det lixom inte alls varit så länge och inte så trevligt så ikväll får vi passa på att mysa och skvallra =)

Nu ska vi åka, ha en underbart rolig fredagskväll mina kära vänner =)

Puss & Kram

Fredag.

Sitter och kollar på en massa lägenheter och jag vill flytta så himla mycket vill jag flytta!

Men jag vet inte vart jag vill bo det är ju det svåra, skulle lätt bo i granlo men jag tror inte niklas är så sugen på att bo där, för igentligen hur skönt skulle det inte vara att bo i underbara granlo igen? Jag tror nog att alla vill bo där dom har vuxit upp och jag har ju alltid hållt till i granlo =)

Nä nu ska jag ge iker mat och sen ta en tur.

Puss

Fyfan...

Jag har åkt på magsjuka och det är inte lite häller, spydde i kapp med niklas i natt, blir så less. jag hatar att vara sjuk :/

Sen när jag är sjuk vill jag bo hemma hos min mamma & pappa så mamma kan hålla om mej och säga att allt blir bra igen, för niklas ska jobba ikväll han..

Det skulle inte jag gjort om jag var han, men skitsamma det är hans val. men jag tycker synd om alla oldisar som blir sjuka :p

Nu ska jag ringa min mamma.

Puss

Äntligen

Får jag sitta vid datorn eftersom Niklas har spelat sen klockan halv tolv och pausade bara för att spela en låt på RB, vilken data nörd jag har ;p Men jag tycker om han iaf =)

Idag har jag hunnit med en massa skit så som att vara med malla och vovvarna ute sen hem och laga middag Vart pasta och lax, skit gott =)

Sen åkte jag ner till mamma och pappa, fick mina kläder av mamma, jätte fin mys dress som jag kommer leva i här hemma och när det blir sommar kanske man kan gå ut i den, men bara på prommisar med iker ;) Sen fick jag skor och lite mer kläder. Allt var så fint och mysigt =)

Uppskattar min mamma och pappa så otroligt mycket, tror att man inser det mer när man har flyttat från dom, men som jag sa till mamma idag, jag skulle aldrig klara av att bo med dom igenför då är de bara en massa tjat och jag vill ju inte bli samma vilda anna som jag var förr! Men jag skulle helt klart kunna bo där i en vecka eller två :p

Nu ska jag kolla på en film med min bubb sen sussa ska upp tidigt och gå en långis med iker innan lunchen. Börjar jobba kvart i fyra i morgon så det blir antingen en sen eller tidig middag. Tror mer på tidig ja =)

Ha de bra!

Puss

Ont =/

Jag har så ont i mina lår, var ute med iker i typ tre timmar och när vi kom hem igen så gjorde det så ont, jag hatar fan KYLA! ajaj, så nu sitter jag och tycker synd om mej själv, ska snart gå ner till mamma om våra kläder har kommit, annars stannar jag fan hemma, för jag ska släppa iker med grannen och hennes vovve så då  kommer han nog vara helt slut iaf =)

Malin ville

Nu ska niklas nörda

Trevliga måndag =)

Idag har jag inte gjort allt för mycket, varit med niklas blivit bjudna på middag hos våra grannar, var jätte trevligt =)

Sen ringde mamma och sa att våra kläder hade kommit, men när hon åkte och skulle hämta ut dom så fanns dom inte där, var även bara vårat paket som inte hade kommit, blir så less för hade det kommit så hade jag kunna ha på mej mina underbara mjukisar =/ Så sugen på dom nu när jag sitter och spelar RB =) är på hard nu om nån är intresserad av det, hehe.

Imorgon blir det inte alls mycket gjort skulle jag tro, ska ut på en riktigt skönt långis med iker, kanske går ner till mamma och dricker en kopp kaffe sen går jag nog hem igen, brukar aldrig gå hem eftersom jag går ner så sent, så då vågar jag inte gå hem sen, jag är jätte mörkrädd och det är Linuz fel... Den natten var fan den värsta i mitt liv, skulle kunna göra den natten till en film för senare på natten dör jag nästan men överlever och de är ju bra =) Annars hade jag bara blive 16 år!

Nu ska jag prata med en gammal vän på msn, så ha de bra =)

Puss

FEST!!!!!

Eller så inte, hehe. sitter hemma hos min kära vän ida och dricker lite, vi delar på en flaska vin och ha de myuss =)

Skriver i morhgon!

PUSS O KRAAAAM

RSS 2.0