Lördag!

Blir mys med MIN Carro ikväll :)

Fan vad länge sen, kommer bli fett med nice bara det blir av som sagt!!! Men denna gång tror jag fan att hon kommer ta sin röv till Granlo annars så kommer jag bli fett sne på henne och de vill hon nog inte ;) HÖHÖ^^

Nä nu ska jag ta mej ett bad, har nämligen fått jobbat idag på min lediga dag. Men men, pengar rullar in nu! Det går bra!

Ses på stan eller i dimman, vem vet vad som kan hända ikväll ;)

Lördag!

Igår sov jag heeeeela kvällen och heeela natten :) Det var fett skönt att bara sova, fast jag hade tio öl som stod i min hall och väntade på mej ;p Men man kan ju inte alltid vara på topp som det så snyggt heter!

Ikväll vet jag inte om det blir mys med Ida eller om det blir utgång med några partyfolk =)

Får se vart kvällen tar mej som sagt, blir spännade vilket som! Länge sen jag umgicks med Ida och länge sen jag var ut... Men lutar åt att umgås med Ida iaf =) Kommer bli mys vilket som :)

Nu ska jag fb nörda lite sen så blir det ett bad innan jag gör mej så snygg som enbart jag kan vara ;D

Men då får ni ha så skoj med att läsa min underbara blogg så länge.............

 Känner mej så satans snygg idag ;)

Mitt liv, mina val!

Ska snart lägga mej i ett bad, sen blir de att jobba lite sen hem och sussa!! Sen blir det MYS med bästaste Ida :)

Vet inte vad jag ska skriva. Känner mej inte så pigg på att skriva en roman eller så. Men men, inte för att de är så många som läser min blogg skulle jag tro. Vilka är ni?







      <--- Jag i detta nu, fett trött!


Ångest.

Har nyss pratat med en person som ger mej sååå mycket ångest.

Jag vill ju inte vara elak med dej, men är inte allt detta mitt val? Okej, visst har du saker att säga till om men i det stora hela så är det välle jag som bestämmer vad som kommer hända?!?! Det är ju mitt liv som kommer ändras och inte ditt. Vafan du behöver ju inte vara med om nått alls och du behöver inte veta nått som händer inget alls.
Om du inte vill.. Men det tror jag ju inte eftetsom det har du gjort klart för mej idag!

Och nej det är inte Niklas jag skriver om eftersom alla tycks tro att det är han jag skriver om när jag skriver nått som inte är så bra!

Nä sängen nästa kanske eftersom jag ska vara på mitt kära jobb klockan elva imorgon pigg och glad =)


 Nu vill jag ha sommar :D 

Where I Stood!

Sitter hemma i soffan och lyssnar på när Sanna ligger på sitt rum och hostar lite i sömnen :)
Så otroligt glad över att jag har Sanna som min vän! Älskar henne så otroligt mycket och hon ställer alltid upp för mej vad det än är och det känns så bra mellan oss :)

Idag har jag inte varit ute alls, skönt att bara vara inne en hel dag när jag inte behöver gå ut! Hade ju varit annat om jag hade haft iker, då hade man ju gått minst en mil idag.. Min gooos :) Saknar han.

Björn kom bort förut och vi kollade på lite hundar, men vafan det är så mycket jobb med en vovve och sen känns det inte rätt mot Iker att skaffa en ny när han finns! Pratade lite med Björn och vart lite sur på han eftersom han väljer Sampa före mej :'( MEN MEN!!

Imorgon jobbar jag till tre sen kanske det blir en liten utgång med min kära vän Ida eller så sitter jag bara hemma och tycker synd om mej själv, för att jag inte har nått liv?!

Men nej det skulle vara allt för getto och jag är inte getto jag är ju fan cool!! ;)


Måste ringa ett samtal imorgon med och sen prata med min kära mamma så det blir av snart :D Känner mej pepp som fan, då slipper man all skit och kan leva som en normal människa och det har ju jag aldrig kunnat göra eftersom jag har varit så begränsad <-- stavning?! av denna grej hela mitt vuxna liv och även mitt ungdomsliv. Men nu ska det bli ändring på det och jag känner mej så lycklig. För er kanske det är en skit grej, men för mej är det ALLT! Sen kan jag bli riktiga Anna som jag har hållt inne hela mitt liv... Kommer bli sååå bra :) Då kan ingen och då menar jag ingen få mej att må dåligt!!

Kärlek till folket :)

Mys!

Ikväll hoppas jag att det blir mys med min underbara sambo innan vi lägger oss för att sussa, sen när jag vaknar på morgonen blir det bara att köra sambon och hennes mamma till tåget... :( Hon ska nämligen lämna mej en hel helg!! Fyfan.

Jag mår illa!

De man inte vet..

Lider man inte av :D Äre inte så?

Är sjukt trött men hjärnan gårp å varv efter varv.. Borde kanske sova? Men min sambo är ju inte hemma :( Fett jobbigt när hon sover borta. min bästaste vän :)

Det finns en person som säkert kommer tycka att jag förstör livet för den, men ska jag inte tänka på mej själv och på vad jag vill?! Det är ju o kommer vara mitt ansvar.

yeye, blir less på att tänka på andra hela tiden så nu blir det mer Anna och mindre alla andra!!! :D

Knas på hög nivå... En cigg på detta kanske.

Sjukt snygg kille hemma hos mamma o pappa idag, jag gjorde nästan på mej då jag såg han. HÖHÖ^^


Kärlek, det är så vakert då det är på riktigt =)

Fan vad mitt liv leker ibland.

har jobbat idag och ska snart ner på jobbet igen och jobba lite till. nice, jag har inge luft i min bil eller ja ni fattar och jag kan kanske inte stava till så svåra ord!! GHAA!!

Idag har det varit som nån högg mej i magen typ 845658325156 gånger, så ont gjorde det. MEEEN jag överlever som alltid!


JAG HATAR DEJ :D

idag.

Är det en sån dag som Anna inte orkar skriva blogg, så jag Sanna får sätta mej vid spakarna!

Här hänt mycket idag, Anna fick reda på en helt sjuk sak som kommer förändra hennes liv... Jag hoppas på det bästa för min lillgumma i alla fall. :)

Du ska veta att jag ALLTID kommer stå vid din sida och stötta dej vad du än väljer att göra med allt!

Älskar dej så otroligt mycket och ja Anna killar är skit och ställer bara till det för oss snygga tjejer ;)

Love / Sanna

                                                               

                                                                 Äkta vänskap!

Shit asså!

Känner mej getto som fan idag!! Somnade vid nio tiden för att jag var så trött. Är jobbigt att leka mamma har jag kommit på ;p

Även att Nova vaknade halv elva och ville ha nappen, känndes som det var mitt i natten!!! Vilken tur att hon annars är så go och snäll då orkar man att hon vill ha nappen då jag sussar! ;)

Idag klev vi upp 05.30 för lite mys i sängen! Sen har det varit fullrulle hela dagen!!!!

Nä väntar vi på att mamma Ida och pappa Swing ska komma och hämta den lilla! Så kanskwe jag tar en lite sovdtund då;p HÖHÖ^^

PUSS OCH KRAM!

Jobb kväll :)

Jobbar natt idag eller man kanske ska säga inatt då. Ja men ni fattar ;p

Min älskade sambo är på jobbet men bör nog snart komma in genom dörrren här hemma och umgås lite med mej innan jag ska åka på jobbet, sen så ses vi imorgon då sambon kommer hem från jobbet innan jag åker för att jobba natt.. Är det så det ska vara?! Fyfan.

Nej men nu ska jag ta en rök och prata med Björn innan jag ska göra mej klart... Ni vet jag jobbar ju med Oscar ikväll ;p haha

Korv öra?!

Ska man hälsa på nån så kan man ju kanske ringa tidigare än macken i granlo och säga nu kommer vi... Sen det första man gör är att klaga och säga en massa skit!

Sen okej om man vill klaga på att det står en flakska framme eller nått annat, men man behöver inte gå till personangrepp (eller hur fan det stavas.)

Åhh, blir snart en bitterfitta igen för att allt som kommer ur din mun är hur dum jag är och allt annat.

En hint, RING INNAN!!!

Sen visst borde jag få möblera hur jag vill i min lägenhet?! TACK.

Torsdag.

Hade trevligt igår med trevligt folk :)

Sen idag har jag typ bara jobbat och myst här hemma!

Alltså måste du lägga dej i saker du inte har med att göra?! Förstår du kanske inte att vi har pratat om detta redan utan att jag måste prata med dej?! Du är fan pisam, sen att du skriver sms om pengar och grejer hur moget är det då? :/

yeye, sängen nästa.

Mys =)

Ska snart åka på birsta med Sanna och fixa lite grejer! Min underbara Sambo, ställer alltid upp för mej :)

Ska jobba idag sen blir det en liten utgång med mina kära vänner som jag jobbar med!

Känns så skönt att kunna bestämma sånt samma dag eller dan innan utan att behöva förklara för nån annan varför man vill ut och vilka man träffade och vem som sa vad och alllt sånt! Jag trivs verkligen som singel nu =) Är bra för mej att kunna göra lite som jag vill, jag har ju lixom alltid haft mamma och pappa då jag bodde hemma och sen då jag flyttade så hade jag mitt ex där. Men nu tar jag alla beslut helt själv och det är helt underbart =D

yeye, nu ska jag hinna med en massa innan jobbet =)


/Anibanani

Fyfan.

Idag borde mitt namn vara bitterfitta (förlåt ordet mamma!) jag har varit så otroligt bitter hela dagen!!

Känns som jag skulle kunna krypa ner under en sten och stanna där tills nån saknar mej! Vilket aldrig skulle bli av. Så är det ju säkert inte, men ni fattar vart jag vill komma.

Vart på lite bättre humör då jag var bort till min underbara mamma och underbara pappa! Fick lite mat och pengar till en solning, ja jag vet!! helt otroligt att jag ska sola, men nu ska jag fan börja göra det typ iaf två gånger i veckan! Mamma skulle ställa upp med pengar då jag var fattig och det uppskattas alltid :D

Nä snart kommer sanna hem och då blir det en tur med vovven sen blir det sola.

Puss och Kram från en bitterAnna!

Ont =(

jag har grymt ont i min rygg. Inget som hjälper, Sanna har klämt och haft sej hela dagen utan att det hjälper... Så ska jag jobba på det! Fyfan!

Har inte hänt så myckte i mitt liv sen jag skrev sist, har umgåtts med Ida och det har varit trevligt som alltid =) Nästa vecka så ska Nova sova här måndag till Tisdag och det ska bli så mys =)


 Min bästa vän och jag! 


Grymt trött.Anna.

Hello!

Kanske inte är så många som har tid att läsa blogga idag, det är ju alla hjärtans dag och folk ligger nog hemma och smörar för sina partners, och ja det var en pik till dej min vän ;p

Även fast det idag ska vara en sån dag som man ska sitta hemma och gulla så var allt och alla på mitt jobb och åt idag. Visst när jag har nån att vara med den dagen så ska jag nog åka till max och äta...... Känns ju kul och mysigt. Men det gick bra att jobba. Var lite trött när jag kom idag och det var inte för att jag drack igår utan för att jag tog igen missad tid med Mr K.. Träffade inte han så mycket natten mot lördag... :(

Ikväll blir det inte så mycket gjort. Ska lägga mej i ett bad och sen mysa ner mej i sängen och läsa klart en bok så jag kan berätta allt som händer för Sanna sen ;) kärlek på högnivå som sagt. haha.

Nä men jag skriver nog nån rad senare eller imorgon, fick visst jobba längre imorgon och det behöver jag ju eftersom jag alltid behöver pengar ;p

Med alla min kärlek eller så..

/Anibananis

Mys!

Umgicks med lite trevligt folk igår och hade det jätte kul :)

Träffade Jojje och Länken igår med och jag vart så himla glad att se Jojje, inte för att de var nå fel på länken heller! Men jag ni vet :)

Ikväll blir det bara mys med Sanna skulle jag tror om hon inte ska bort till Jenni och kolla film..

Nä lovar det kommer komma bilder från igår upp på bloggen =)

Mitt liv!

Jag har nog det bästa livet som finns just nu, det händer så mycket i det och även fast det händer saker så har jag tid att skriva i min blogg :) Sug på den du! 

Ikväll blir det att umgås med lite vänner och ha det trevligt, länge sen man var några som umgicks och det ska bli trevligt som attan! Ska försöka ta en massa bilder som jag kan bjuda på :) 

Kul att Jojje ska komma iaf, har nog saknat han lite när han har varit hemma :) 

Nä nu händer det för mycket i mitt liv för att jag ska hinna skriva mera just nu så höres senare kanske ;p  

Jag älskar .... mej själv!

Kan inte sova, vet inte varför kan det vara för att jag har sårat nått riktigt mycket idag? Jag vill inte vara en person som sårar folk och jag vill inte bete mej sååå himla illa. Men om jag inte känner som den personen vill att jag ska känna vad kan jag göra då?

Önskar att jag var 14 igen och att allt var så lätt som det var då! Gillade man nån så sa man det och sen var det över och gjorde man slut så hittade man en ny samma kväll. Det kanske inte var så lätt men ni förstår vart jag vill komma hoppas jag?! Kan inte sluta tänka på hur elak jag är med dej som inte vill så som du vill, känns inge bra att veta om att du är ledsen medans jag inte är lika ledsen som du. Och jag vet att det inte spelar någon roll vad jag säger för du måste själv känna och det kommer ta tid, tro mej jag om nån vet!

Ikväll saknar jag min hund så otroligt mycket, vill bara mysa ner i hans mage och lyssna på hans hjärta och veta att han älskar mej för den jag är! Min gos mitt allt mitt bästa! Mammas hjärta!

Är ledig imorgon och jag hoppas att Carro kommer bort till mej då :) Jojje kommer hit imorgon och hälsar på ska bli skoj att träffa han, har mycket att prata om! Jag och Carro hade ju massa skoj med den killen. Som när han vart less på oss när vi drog hem en massa tjejer som inte tog sej in på natten där ;)

Är det så svårt att glömma nån sån som mej? Jag är ju inte ett dugg smart och sen är jag inte alls rolig. Så vad fan är det då? Jag är ju bara Anna och det måste ju finnas 100 gånger bättre tjejer än mej?!?!?!

Okej, nu vet jag inte vad jag ska ska skriva längre... Tänkte även skriva ringa. HÖHÖ^^

Skriver nog en rad imorgon eller så :)



              Jag älskar dej Sanna!

  Henne har jag jobbat med ikväll!

  Ska nog lägga mej nu ;)

Trött.com?


20100209 23;50

Kom nyss hem och satt mej ner, pratar med Sanna och är grymt less.

Jag känner för dej och det är grymt jobbigt, för jag vet inte hur jag ska göra eller hur jag ska bete mej runt dej..
Jag har så mycket känslor innom mej som jag vill släppa ut, men det går inte! Det blir så fel när jag pratar med dej och jag beter mej så himla illa tycker jag... Plus att jag är så himla dålig på att förklara mej när vi pratar med varandra!!

Fy nu har jag skrivit en massa, men du läser ju inte min blogg så jag vet inte varför jag skriver detta här. Kanske borde ta och säga det till dej?! Men jag vet inte om jag klarar av det, känner mej så blyg framför dej... Och jag vet inte varför jag är så blyg runt dej av alla människor!!

Nu ska jag hoppa i sängen och sussa och hoppas att det är en bättre dag imorgon!

/Anibanani

Hur ska jag ta mej till jobbet?

Tjoho!

Nu är svikaren Björn och hälsar på :) Fett nice.

Ska jobba ikväll kul.com?

Imorgon kommer Jojje :D Nice nice.


HAHAHA!

Pratar med Carro nu om snygga killar och fula killar, just för att vi känner en massa fula killar ;p HÖHÖ^^

Nä nu ska jag ringa Jojje och kolla om han ska komma imorgon :D

less.com

Pratade med min kära Mamma igår, och fick höra en massa skit som finns i denna stad.

Det finns en person jag inte tål alls och det känns jobbit att säga det för vi var så himla nära varndra, men när man glömmer bort en persons födelsedag?! Som man har firat i 21 år så nu när jag fyllde 22 så kom du inte... Vilken jävla stil.... Tycker inte alls om det längre. Du är skylldig mej en stor ursäkt och sen tycker jag att du ska ta dina fingrar ur och hälsa på mej, för du har inte hälsat på mej en gång sen jag flyttade från mamma och pappa som är någor år sedan. Så grymt dåligt eller vistja, du var till mej då jag fyllde 21. dumt av mej att glöma den gången...

Om min mamma någonsin blir så som du är så skulle jag aldrig mer prata med henne och jag tycker att hon har gjort helt rätt som inte pratar med dej! Jag kan vänta en massa år till på en ursäkt, men kan du det? Kanske dax att tänka till lite nu....

/Ani!


Nu ska jag iaf försöka

Mej till ett inlägg, om jag lyckas blir jag glad! Om jag inte lyckas så får ni iaf skratta.

Igår kollade jag på lite serier och mös i soffan medans Sanna snarkade, det var mys på högnivå kan jag tala om ;) HÖHÖ^^

smsade lite med en person som heter Björn och han sa att han skulle komma bort till mej klockan 18;00 och om han inte kom så skulle nått hända, och tror ni att han kom? Jag blir alltid så less på han för att han aldrig och då menar jag aldrig kommer då han har lovat det... Kan det vara för att i ett av röstbrevlåde smset så sa jag att han var som 14?! Kan det vara därför? Jag vet inte mer än att jag är SUR!

Nu sitter jag åter i min soffa och känner mej stolt eftersom jag hyrde in Ida så hon fick fixa min byrå som har legat på lager hemma hos mej i månader, fixade den ena då jag fick dom men sen så gick det inte alls så bra! höhö.

Jag har även lagat mat och Ida och Sanna och dom åt som dom aldrig sett mat förut! Är man bra så är man? HÖHÖ^^

Bjuder på några bilder som har legar på min blogg länge nog.. Orkar inte ta några nya nu för Sanna och Ida pratar så mycekt i andra rummet och då blir jag inte snygg på bild ;p haha, jag måste ju sitta i nån timme för att bli snygg, ja ni som är födda på 90-talet kanske vet eller är det nu man ska skriva på 00-talet? jag fattar nada. JA Fjortis ser jag iaf ut som.

Åhh, jag lyckades inte skriva ett bra inlägg. Mer än att Björn är DUM DUM DUM!

/Anibabani

Handlat.

Idag har handling stått på att göra listan för Anna/Sanna. Vart en massa mat så nu klarar man ju sej ett tag iaf :)

När vi kom hem så lagade jag mat och åt som aldrig förr. Gott gott =) Jag älskar när maten är så god så man skulle kunna äta ihjäl sej!!

Träffade Björn nyss och fick lyssna på hans röstbrevlåda och jag dog mer än 3 gånger. Fy så pinsam jag kan var ibland, men det går ju över. Tur att dom inte sparas föralltid då hade jag varit död.... Men jag sa ju iaf att jag älskar ..... mej själv :D haha, de var lite roligt!

Nä nu ska jag kolla på en serie sen ska jag ha en träff med Mr kudde i min säng, fast Sannas säng är mycket skönare och mysigare! Min är hård och hennes är mjuk.

nu skriver jag bara en massa skit för att jag är så trött i huvudet eller nått sånt. haha.

/Anibanais

Åhhh!

tror ni att jag kan sova? Neeej det kan jag inte. Sjukt less på det. Lyssnar på Sanna som pratar i sömnen och snarkar lite, fan vad hon pratar i sömnen. Det har jag aldrig hört förut!

Läste ett brev som jag hade skrivit till Sanna 2007 och det var jääätte roligt! Skrattade mycket. Oj oj.

Nä men nu måste jag fan lyckas somna.

- Fett less på dej, dra ballen i gruset!

saknat mej?

blir ett kort inlägg nu, ska sova :) trött som ett as.-.
Har halsbränna och fick nått piller av sanna som skulle börja hjälpa efter två timmar........ det har gått över två timmar och jag har fortfarande halsbränna! Tänk er att jag säger detta med dryg sanna ala anna röst!

Även att en person har blivit pappa och det gjorde ont i mej och Sanna då, känns som igår då vi alltid festade tillsammans.

Sällan folk ska skaffa barn då? det är ju på tapeten hela tiden, har bara en vän med barn och det är ju MYS. Men alla skaffar dom ju huller om buller, visst det är skit mysigt med barn.. Men ska man inte leva livet och vara ung innan? Nu menar jag inte att dom som skaffar barn är dumma eller nått sånt, jag skriver bara hur jag tänker själv. Och jag om nån älskar barn. Ta min gofis Freja hon är ju för go hon =) tre år och är nästan smartare än mej! Kärlek på högniva =)


Nä nu är det bara bakis tankarna som kommer, kanske lite ångest med. MIN HALS GÖR ONT SANNA!

22;07 2010-02-03

Har varit på lite små dåligt humör idag, vet dock inte varför kanske pms eller nått liknande?!

Men så får jag ett sms av Björn och jag kan inte göra annat än skratta, han är så sjukt rolig ibland :)
Tur att jag har dej som vän, inte alla som kan säga att dom har en så rolig vän som jag! :p

Nä nu ska jag lägga mej ibadet och göra mej ren, har jobbat idag så jag luktar nog inte så gott ;p HÖHÖ^^


Min kära mor och far!
Jag är rädd om mej och skulle aldrig göra nått jag vet kommer göra illa mej!
Ni behöver inte vara oroliga för mej, tro det eller ej så är jag vuxen nu och får stå för mina egna val i livet.
Jag vet att jag alltid kommer vara eran lilla dotter och erat yngsta barn som ni har gullat med hela livet :) Och jag ÄLSKAR er för att ni är dom bästa man kan ha och bryr er om mej och bara vill mej väl.

Och ja pappa jag ska inte :)

/Anibanai

Flickan från de blå!

Tänker på en av mina bästa vänner då jag hör denna låt, så sjukt fin!

Här sitter jag igen,
försöker att förstå vad som har hänt.
En liten ung brunett,
som är det allra vackraste jag sett.
Hon lovar mig att alltid stanna kvar,
ja, hon lovar mig att jag är allt hon har.

Sången om flickan,
flickan bredvid mig som viskar hallå.
Hon stormar av lycka,
lycka omkring sig,
för att jag ska förstå.
Att hon är flickan från det blå.
Ja, hon är flickan från det blå.

Jag har aldrig känt så här,
som om jag lever i en annan värld.
Jag försöker slappna av,
men det är alldeles för svårt när hon är här.
Hon lovar mig att alltid stanna kvar.
Ja, hon lovar mig att jag är allt hon har.

Sången om flickan,
flickan bredvid mig som viskar hallå.
Hon stormar av lycka,
lycka omkring sig
för att jag ska förstå.
Att hon är flickan från det blå.
Ja, hon är flickan från det blå.

nananana nanananaaia ah ha
nananana nanananaaia ah ha

Sången om flickan,
flickan bredvid mig som viskar hallå.
Hon stormar av lycka,
lycka omkring sig,
för att jag ska förstå.
Att hon är flickan från det blå.
Ja, hon är flickan från det blå.

Ja, hon är flickan från det blå...

I love this bar =)

Sällan? haha, det måste vara det ända bra som Carro lämnade efter sig till mej?!

Pratade med henne förut och ibland kan jag inte göra annat än att sakna henne, var det inte hon som sa att vi skulle umgås även fast hon flyttade från mej? Joo men tjena. Hon har inte varit här sen hon flyttade och en gång har hon ringt mej :( Fan Carro!

Förlåt mamma, men ikväll blir det nog party =D Kommer bli nice, därför jag lyssnar på i love this bar, kommer in i det lättare då ;) HÖHÖ^^

Smsar mej björn nu och blir lite less på han, jag vill ju ha hjälp!

Skickade sms till Niklas förut och frågade om jag fick ha Iker imorgon och jag hoppas att jag får ha han även fast jag inte går med på massa saker, förlåt mej Niklas men jag känner inte att jag vill göra en massa saker för att få umgås med MIN hund.........!

Nu var jag less, kommer sitta bra med en öl eller två ikväll och ja mamma jag ska ta det lugnt och inte bli så full jag lovar dej det.

Lita aldrig på killar, det slutar alltid med att man blir behandlat som skit.. Den ända killen för mej är iker, mammas hjärta!

Onsdag!

Känns inte som det är onsdag idag men det är det :)

Ska umgås med Sanna och Ida ikväll då jag har slutat jobbet och det ska bli mys! Och tur är välle de för jag älskar att mysa ;p

Jaha, nu har det snöat mera och jag blir så otroligt less eftersom då måste jag ta bort snön från min bil! Känns inte som jag orkar med det. Men det bör ju bli av innan jag åker :p

Sitter och lyssnar på Avril Lavigne - Nobodys home och jag kan inte göra annat än älska den låten!!!
Länge sen jag lyssnade på henne men när jag väl gör det så kan jag lyssna i timmar och tänka på så sjukt mycket... Huvva.

Nä nu ska jag nog göra mej klar för jobbet, börjar ju jobba 15;30 så dax att kliva i lite kläder kanske =)




         Jag tänker på dej hela tiden, och det kan fan inte vara bra för mitt hjärta...


Mår piss.

Som kanske alla mina kära bloggläsare vet så har jag ju haft hosta sen mitten på december och ja, den sitter fortfarande i......... Blir fan inte av med det, så nu funderar jag på att sluta röka om jag nu lyckas med det...

Vet inte varför jag skrev detta mej, ja läs det o tyck synd om mej!

Sannas första natt

i det nya rummet och hon sover redan som ett litet barn :)

För er som inte vet så har min vän sanna flytta inte till mej, vart ju lite stort med en 3a för sej själv efter att både niklas och carro flyttat. Tror nog att det går lite bättre med Sanna iaf =) Eller ja jag hoppas annars vet jag inte vad jag gör.

Ska nog sussa snart eftersom jag börjar jobba halv fyra imorgo :) Tack världens bästa eller ja efter mej, emelie!

SOVGOTT OCH DRÖM ENBART OM MEJ!

Vilken dag.

Nyss kommit hem efter en tur med Sanna åkte till Jennie och lånade hennes vovve lite :)
IDag har jag fått mycket pussar av en massa vovvar!

Umgicks med Iker en massa timmar idag och det var jätte mysigt, det gjorde så ont i mej när jag lämnade över han till Niklas.. Men hoppas på att få ha han snart igen :) Då skulle min lycka bli total!

Eftersom det inte fanns batterier i nån kamera så fick jag ta lite dåliga bilder med min cam, men det är iaf bilder på min bubbas :)

Jag bjuder på några vetja :)

   Jag, Björn och Bubbas :)

 Jag och Bubbas pussas =)

 Björn och Bubbas :)

Fyfan vad fin han är min bubbas, Iker jag älskar dej så otroligt mycket :)

Idag skulle även min underbara farfar fyllt 80 år... Saknar dej så otroligt mycket!

Lite deppit, men vafan.

Äntligen!

Idag får jag vara med min underbara prins iker, som jag har saknat han.. Mitt allt mitt hjärta min lilla gos och han har blivit så stor!!! :D

Nu ska jag och Björn gå ut med min lilla prins, men tyvärr blir det inge bilder för finns inge batt :'(

Nä nu ska jag njuta utav min tid med iker så jag skriver nått senare =)

Äntligen HEMMA :D

Har gjort en massa grejer idag, jobbar varit till min kära mor och far. Sen har Sanna sakta men säkert börjat flytta sina grejer hem hit! Justfan, har fixar en ny nyckel med.. SKÖNT!

Imorgon är det tisdag och jag har lite grejer på schemat så att säga, är ledig men i stället blir det storstäda, tvätta och allt sånt tråkigt.

Tar en rök och pratar med favorit Björn just nu och han säger att allt dom pratade om när dom var ut var mej ;p
Är man poppis eller vad? HÖHÖ^^

Imorgon ska jag umgås med min gos och jag har saknat han så himla mycket, min egna bebis :)

Sängen nästan kanske, är inte så sugen på att vara vaken länge idag med. Men först blir det lite Fb ;p hehe.


           Min gos förra vintern :)
 

YOOO!

Sitter hemma hos min mamma och pappa efter lite mat :)

Dom åkte nyss ut på ikea för att kolla på lite möbler eftersom dom håller på och ska börja fixa en massa här hemma, kul för dom :) Jag stannade kvar här för jag vet ju hur det blir om jag följer med, går in på Birsta sen kommer jag ut med nån påse kläder.. haha.

Gick bra att jobba idag, inte så mycket och jag stod i driven hela dagen. Fick skratta lite och det är alltid uppskattat, synd bara att jag inte jobbade med Malin.s blir alltid mycket skratt då eller Magda.

Men jag menar ingen kan ju ta Elins plats! Min goa lite små jobbiga Elin. Fan vad jag saknar henne :) Kan känna ibland att jag saknar Carros hitler stil mot oss röka med, men BARA ibland ;) haha.

Ikväll ska Sanna äntligen flytta in och det ska bli så skönt att ha nån att dela vardagen med igen :)

Ibland kan jag komma på mej själv med att tänka hur det skulle kunna sett ut nu om jag och Niklas fortfarande var tillsammans, hade det funkat? Jag vet att jag inte ska tänka så eftersom det är slut och har varit det i snart ett halv år :o Shit vad tiden går undan.. Det känns som igår. Men jag är nog en tidsoptemist <--- Eller hur det nog stavas, för det känns som det var 10 minuter sen jag började jobba idag och då var klockan halv åtta. ;p

Nä nu ska jag facebook nörda lite och kolla in mina gamla bilder som jag har på mammas dator, är nog en del att gå igenom ;) HÖHÖ^^

 

Björn, ditt mongo RING mej eller så kan du ju SVARA då jag ringer dej :D


RSS 2.0