Godmorgon eller kanske inte..

Eller man säger godmorgon fram till tolv har jag för mej? jaja, vet inte så mycket om det och bryr mej helt ärligt inte ett dugg :p

Ska åka ner på jobbet nu och lämna mina små pojkar hemma, niklas har fått nått skoj till datorn så han kan fixa den, vilken tur då slipper man sitta vid denna skit dator =D

Eller ja den duger ju till att blogga ;) HEHE!

SAtt och kollade på kök förut med niklas, vi måste flytta så man kan börja göra om en massa och ha det skit snyggt!

Nu ska jag dra mej iaf, kom in och säg hej om ni inte har annat för er =)

Puss

Trevliga Torsdag!

Kollade på en jätte bra flm igår, men niklas sov, han hade jobbat nån timme så han var trött min bubb då =)

Imorgon ska jag jobba och jag känner att jag kommer vara helt slut eftersom jag har varit lite kraslig nu dom senaste dagarna, men det ska nog gå bra i vilken fall =)

Ska lägga mej i ett bad nu och känna hur kroppen sakta men säkert blir trött så kan man somna skönt och i tid! Har ju alltid varit en natt människa men det håller ju inte i långa loppet (Gud vad min pappa skulle bli glad om han läste detta!)
för sover jag hela dagen så missar jag ju mina underbara stunder med Iker älskar att gå ut med han på morgonen när det inte är så mycket folk ute och han kan vara lös =) Men det går ju att göra på kvällen/natten med, så vem vet kanske ska sova bort hela dagarna ;) HEHE!

Niklas är Hos johan nu och vad vet jag spelar wow? ska nog hämta han när jag åker hem med, sitter som vanligt hos mamma och pappa i hodden ;p

Btw ska ut på lördag med jessica och hennes vänner, kommer känna mej lite utanför kanske? vem vet, men när det kommer in lite sprit i kroppen så är ju alla trevliga till och med jag =D

nä nu vet ni vad som kommer hända mej ikväll och på lördag så vi får höras nått när jag har någe roligt att lägga till =)

Bjuder på en Iker bild =)


hehehehehe.

Sitter hos mamma och pappa som jag har skrivit och kollar igenom en massa bilder, har typ 789990 bilder, kanske inte så många men ni fattar så tänkte bjuda på nån ;) HEHE!



Hos idas pappa typ 17år på bilden ;)



Har alltid älskat och kommer nog alltid göra med!



Hatar den bilden, i fjällen med ida.

Komemr säkert ha mer tråkigt så då kommer det nog nån gammal goding ;)

Sitter hos mamma och pappa igen!

Sällan jag är hos min mamma och pappa då? HEHE, men jag tycker det är skönt att vara här då jag är ledig och niklas jobbar, ikväll ska vi titta på nån bra film, är jätte sugen att se den som johan pratade om igår, men niklas hade alltid tackat nej till den. men hoppas att han vill se den med mej iaf =)

Pratade med jenny igår om hon ville börja plugga med mej, har ju så sjukt mycket jag vill göra och ännu mer att plugga upp. har iaf tänkt mej att det ska gå till lite så här; Plugga upp en massa betyg sen hoppas och ännu mera hoppas på att jag kommer in på lärarahögskolan och får skit bra betyg där och sen får ett underbetalt jobb som jag kommer älska =) Låter rätt rimligt va?

Men det är så himla jobbit att plugga, jag har ju inte riktigt ett läshuvud så vem vet hur det skulle gå att undervisa en massa ungdommar som typ vill festa hela dagarna ;) Men då kan jag säga att jag vet hur det är! hehe, typ!

Nu ska jag titta runt lite och vänta på att klockan ska gå så jag får hämta han som jag är dunder kär i, för johan dissade han ikväll!

Puss

Anna är sjuk(are)

Hejsan Hoppsan!

Vart inge mer bloggande igår för när jag hmtade Niklas hos Johan så funkade inte blogg.se när vi kom hem! Mitt liv höll på att dö ut! Kändes nästan som när man spelar wow och man dör, måste springa tillbaka och döda dom igen. Nu vet jag inte vad jag pratar om för jag är bara på level nio och spelar inge mera, för det SÖG! jo jag menar ju  det. Förlåt älskling jag vet att det är ditt bästa ;)

Idag har det inte blvit mycket gjort, ska snart köra bort niklas på jobbet sen hem igen, blrjade ju städa och stryka en massa igår så kanske ska fortsätta med det, hallå 50-tals morsa! Eller så kanske man hittar på nått skoj om jenny får sina feta fingrar ur rumpan och svarar när jag ringer?!?!?!?!?!

Ihelgen ska jag jobba och niklas kanske ska lana hemma hos johan. Kan ju gissa hur skoj dom kommer ha? en massa pojkar som nördar vid en dator och äter en massa fett? kan ju gissa på att jag kommer få hem en illa luktandes pöjk! Men det gör inte så mycket för då har han haft sitt skoj detta år ;) HEHE!

Nu ska jag göra mat och sen bör de av mot ön! wee?! NOT!

yeye, älskar han ni vet!

KYSS!!

Som vanligt blir det aldrig som jag lovar!

Har ju lovat att jag ska lägga upp bilder men nu funkar ju inte våran dator så nu kan jag inte lägga upp några bilder!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och iker ligger och tuggar på ett gott ben, lillgubben min =)

Ska träffa jenny nu!

PUSS  

Så vart det ett inlägg till då!

Var ute och gick i en och enhalv timme med en gammal vän som heter fjobben eller ja han heter ju Tobias, men i vilket fall så var vi ute med iker en stund och det var trevligt har inte riktgit träffat han sen vi tog studenten och de är ju två år sedan shit vad tiden går fort, innan de så träffades vi ju jätte ofta först varje dag 7an till 9an sen utan varandra ett år då han gick nån annan linje och jag gick det jag gick. så sen började han BF med mej och då var de ju 3år till =)

Han är en trevlig prick han!

Nä nu ska jag ta fram kött för idag blir det en god middag för mej och min underbara prins!

Älskar Dej Niklas!

Rubrik

Nu ska jag ta med mej iker på en till prommis, vet inte hur länge vi kommer bli ute, men känner jag mej själv rätt så kommer det ett inlägg då med ;)

Nyss inkommna!

Kom nyss in med Iker efter en hyfsat skön prommis i skogen =) Han skuttade och hade sej, har tagit lite bilder så när niklas kommer hem från jobbet så lovar jag att lägga upp dom för jag vet inte vart sladden är :/

Var ute i ungefär en timme och busade, älskar att gå i skogen när det snöar så mysigt, kastade pinne med bubb och myste på, tänk att när ida pratar om nått som nova har lärt sig så känns det som om jag vill komma och prata på om min bäbis som nu n är har han börjat lyft på benet när han kissar som om det är viktigt lixom? Ja men alla hund ägare vet hur det är när dom gör nått gulligt, kan bjuda på några bilder på iker som redan ligger på datorn =)


Liten Iker


Busig Iker


Min Älskling =)

None
Jag och min andra Älskling ;)

Gudomliga Måndag!

Eller så inte, vaknade med ont i halsen och lite svag huvudvärk.. Känner mej inte alls så pigg, men har gjort lite grjer nu på morgonkvisten iaf. Diskat upp allt från våran frukost det blir ju så mycket då? :p

Ska så fort orken kommer till mej se till att stryka gardinerna som är nytvättade så dom kommer upp =) Känns lite fattigt att inte ha gardiner i köket men fan vad ljust det vart :p HEHE^^

Igår var jag hem till mamma och pappa medans niklas var hos hans mamma, åkte bort dit efter en stund och pratrade på lite, men jag var så sjukt trött så det vart inte alls mycket pratande från min sida :p Åkte hem vid halv tio klockan tio sov vi! hade ett missat samtal från min vän carro fem över tio ;p Ibland är man all bra trötter!

Vet inte riktigt vad det blir av idag när man är så trött har ju igentligen en massa att stå i, men får se om jag känner mej piggare senare på dagen, ska köpa ett nytt koppel till iker när Niklas slutar sen ska jag släppa iker med jennie =) Men som sagt dagen är lång och jag hoppas på att bli bra igen! =)

Borde hinna med stan idag med, på tiden att jag går in på cervera och kollar vad dom har där!

Ha en bra dag!

Söndag!

Denna söndag har jag hunnit med mycket, vaknade 06.20 och körde ut niklas på jobbet. Sen kom jag hem och då ringer niklas och säger att han inte alls jobbar :p HEHE! Så hämtade upp han så åkte vi och handlade mat och lite grejer!

Kom nyss hem har hunnit med att stoppa in all mat och tagit en cigg sen satt jag mig här! Är hungrig som fan nu men ska vänta tills vi ska äta middag för niklas orkar inte diska och inte jag häller så hoppas att niklas kommer diska sen då eftersom jag ska göra maten och medans jag gör den så kan han ju spela wow =)

Nä nu ska jag pussa lite på min prins efter jag har läst lite bloggar!

Puss

Bowla!

Ska snart åka ner till mamma och pappa hämta mina brallor sen ska jag bowla med jobbet!

Kan nog bli riktigt skojit om alla är på bra humör och bjuder på sej själva som jag då alltid gör ;) HEHE!

Idag har vi varit bort till freja som fyllde två igår, kunde tyvärr inte stanna så länge för Niklas började jobba halv fem och eftersom jag hade jobbat natt så ville jag ju sova lite, Men hon vart ialla fall glad över pressenten som hon fick av oss! SÅ jag fick två kramar och en puss =) Hon är så jävla söt lillgumman min! Kan inte tro att hon är släkt med oss iaf för så söt kan man ju inte ha vart? har tyvärr inge bilder på mej sen jag var liten, men nån som är nyfiken kan ju kolla in jecka.bloggagratis.se så går ni in i oktober och kollar där :D HEHE!

SKa dra mej nu!

Puss

hos mamma o pappa!

Idag har jag hunnit med en massa grejer, skönt så man slipper tänka att man ska fixa det senare =)

Har varit på ikea med Carro och tittat runt lite, sen åkte jag  och handlade hem lite mat så nu är frysen och kylen full(a) Sen hem och lagade middag till mej och älsklingen men han jobbar så jag fick äta själv.. men det gick ju ner iaf ;)

Efter maten så kom jennie och hennes vovve upp så då gick vi en bit in i skogen och släppte dom, sjukt kul att kolla på när dom springer runt och busar =)

Blir så stolt när jag kollar på iker hur underbar han är med allt och alla, tänk om man skulle ha en hyper vovve som dampade runt och härjade på! Aldrig, jag är så nöjd med min vovvsing =) Att alla älskar han är ju bara toppen ;) HEHE!

nu ska jag snart hämta älsklingen på jobbet sen ska han hem och äta och jag ska ner på jobbet så då får jag lämna han och pikeri själva, men det brukar ju gå bra :) Så får hoppas på det idag med!

Imorgon ska vi bort till freja som fyller två idag grattis stor tjejen min!! Sen jobbar niklas och jag ska ut och bowla med några från jobbet, men jag ska nog inte ut efter för det orkar jag inte, plus att jag har typ inte varit med niklas på en vecka? har jobbat omvarandra hela tiden och det suger, allt man får göra är att sova med varandra, men jag vill ha mer! jag vill ha pussar och mys!

Nu ska jag åka och tanka för det bjuder pappa på =) WEE!

Puss

hemma igen..

Kom nyss hem från jobbet, jobbade natt med bea carro och elin =) det gick jätte fort och det som är det bästa med att jobba med carro är att hon alltid ska lära mej nått nytt. snart kan jag allt! nja inte riktigt allt men nästan iaf ;) Men man måste fråga en typ 100 gånger om allt och det gillar nog inte carro så mycket skulle jag tro! HEHE!

Nu ska jag krypa ner och kolla på en film med mina prinsar och sen sussa, men jobbar natt imorgon så jag kan sova nästan hur länge jag vill.. :p
Ska ut och gå med jennie imorgon med, skönt för då får vovvarna leka av sej lite =)

Sovgott!

Puss

Vinter igen!

fy vad snö det är ute nu, känner att jag börjar bli less på all denna snö... Men iker han bara älskar snön och han är så söt när han hoppar runt i snön och allt vad han gör =) Vårat lilla bus! Vill nästan skaffa en till bara för att jag saknar det lilla, men jag saknar inte att kliva upp hur tidigt som hälst på morgonen och sen torka kiss och ta upp bajs från typ köksgolvet.. Var inte riktgit min grej!!

Nu ska jag sanrt ner till mamma och titta i HM katalogen och kanske lite i ellos, funderar på om jag ska gå ner eller ta bilen? DEt är ju mysigt att gå när det är snö opch ljust över allt men jag är ju så otroligt trött så jag vet inte om jag pallar, imorgon ska jag nog gå ner till henne =) Är skönt att gå den lilla biten till dom, går rätt fort men sen är det ju en tur för mej och iker att gå =)

Saknar Granlo nått så otroligt mycket ibland, bara man kommer dit så känner man att luften blir friskare och man tänker alltid tillbaka på en massa grejer man har gjort i sina dagar ;) HEHE!

Ikväll blir det en tidig kväll för mej iaf, har varit vaken grymt länge nu och känner att jag behöver sussa i tid! Så man blir pigg imorgon när man ska ta promisen med ikeri =)

Har varit på ikea idag och köpt present åt freja som fyller två på fredag =) Ska ju till henne på lördag och det blir lite jobbigt där för jag ska jobba natt på fredag och sen börjar niklas jobba halv fem på lördag så mellan att jag har kommit hem sovit så ska vi till dom, men vi hinner nog =) Har ju redan köpt en massa skoj till henne! Me like!

Nä nu känner jag att jag bara skrev en massa skit, så höres!

Puss

tänkte att jag...

skulle försöka skriva ett riktigt bra inlägg för alla mina kära läsare, men det är ju inte så himla lätt alla gånger. Kan ju tänka mej att ni har saknat de!!

Kom nyss hem efter en träff med min underbaraste vän jenny =) Pratade en massa skit och skrattade på som vanligt.
Åkte sedan hem med iker och tog en skön kvällsprommis ner i skogen där han fick springa som han ville efter att vi hade tränat lite och han är så otroligt duktig, fattar så otroligt fort och då blir man så glad =)

Kanske inte så kul för folk som inte har hund att läsa, men jag blir så otroligt glad när det går som jag vill med denna lilla kämpe! Han är ju såå söt =) Detta gjorde vi bra nille ;) Se där ett skämt från annas sida! HEHE.

Snart fyller min bubb 23 och jag vet inte alls vad jag ska köpa till han, eller ja så snart är det ju inte det är ju inte fören i april men jag gillar att vara ute i god tid när det är till min bubb =) Jag vet lite halft vad jag ville köpa till han med det kommer ju gå loss på ja vem vet lite pengar iaf. så då är det bara att spara och det vet vi ju alla att anna är så bra på? HmmzZzZ ;p

Kanske inte vart ett så bra inlägg men det vart ju ett iaf ;)
Puss

19/1-09

Ska snart åka och hämta niklas på jobbet, vet inte vad det blir sen. åker nog bara hem och tittar på tvn och slöar sig lite som vanligt.

Helgen vet jag inte riktigt om jag ska skriva ut här? HEHE!

Var iaf lite fest här hemma var riktgit trevligt, var jag niklas jenny carro malin fredde magnus martin tommy johan jimmy och nån fler :p

Sen trog jag och jenny på oscar var inte alls där länge sen hem..

nu sitter jag här och är skit snygg som vanligt vid denna tid på dagen, känns som jag aldrig kommer få se solen igen om jag bara ska sussa.

Puss hej

Slöar dag!

Idag har jag jobbat lite sen har jag inte gjort så mycket varit ute med Iker och pratat med jenny om fredagen bravader =) Kommer nog blir trevligt med en massa folk som ska komma hem till oss och ha det trevligt Vem vet nån kanske tycker att vi har fått det jätte mysigt i hallen nu när vi har köpt en ny hylla =) Kan ju hoppas på att nån säger nått iaf ;)

Så på fredag har jag rätt så mycket planer...

* Träffa jenny klockan två.

* Vänta medans jenny klipper sig.
 
* Ut på birsta och titta efter nått snyggt

* Bolaget

Sen var det inte så mycket mer än det men iaf, fyllde ju ut bloggen lite.
SKa hem efter det så ska jenny äta här och sen vet jag inte riktigt när allt folk tänkte börja trilla in :)

DET SKA BLI EN TOPPEN KVÄLL, NÅDE DEN SOM FÖRSTÖR!!!

Puss


dator igen!

WEEE!!!

IDag har jag för första gången skrivit blogg sen ja sist jag skrev, inte alls mycket som har hänt.

Nu ska jag kolla runt lite, men skriver nått imorgon =)

Puss

hemma!

Som sagt, borta bra men hemma bäst och det stämmer fan =)

Har haft det jätte trevligt och så, men jag tycker om att vara hemma vet att då kan jag åka till min mamma när jag vill och jag kan sova när jag villl och vara med jenny när jag vill och jag kan göra allt vad jag vill :D

Nu ska jag gå och lägga mej för jag är sjukt trött plus att jag ska jobba imorgon.

Puss

RSS 2.0