Vart fan

tog solen vägen?

Idag jobbar jag sen ska jag nog till lägenhetn och fixa lite grejer, vi ska ju som sagt åka ner med bordet och det idag..

Ska snart ner och träffa värden våran med, ska gå igenom lite papper och sånt med!
Har varit där nästan varje dag denna vecka med grejer så nu är det bara dom "stora" sakerna kvar, men det kommer vi fixa fort hoppa jag på =)

Funder så mycket på vad vi ska måla till för färg.. Svårt att bestämma sej, sen är vi ju två som ska bestämma plus att min mamma vill vara med på ett hörn ;) HAHA!
Men det får hon inte ;p Lite åsikter är ju alltid bra..

Undra vad man ska äta till middag idag? Svårt att ha fantasi varje dag.. Plus att typ allt man kan laga mat i är där nere :P

Ska bli så skönt att flytta =D


Fredag idag.

Känns som det är fredag varje dag nu förtiden ;p
Ska jobba natt idag, känns bra. Slutar vid fyra då är det hem sova nån timme sen ska man jobba natt igen. Jobbar typ bara natt denna månad, skönt men lite jobbigt med. Får se hur det går =)

Nu ska jag och niklas snart åka och fixa lite =)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Jag vill så gärna flytta menjag vågar inte ringa... Pinsamt jag vet, men jag är så van att få ett nej för att man har hund så då tycker jag att niklas kan ringa men jag tror inte att han vågar häller ;p HAHA!

jag blir så less så jag vet inte vad.. men men allt ska ju alltid bli helt stört för mej hela tiden, hatar att bo fär ajg bor och hatar att inte kunna göra nått alls! BAJSKORV! sådeså!

Application: Haki, 80 Mage

Sitter som på nålar nu för vi har ringt på en lägnehet och nu väntar jag bara på svar!! Tänk om det blir så att den blir våran? Fyfan vad jag skulle bli glad då!

Men känner jag mej själv rätt så kommer det nog inte bli våran lägenhet!! SUCK!

Men man ska inte säga hej riktgit än!


Torsdag.

IDag är välle typ alla baskis kan jag tro ;) HAHA

Själv har jag varit med malla på ikea och kollat runt lite, hon köpte skor och jag följde bara med..

hon är jätte duktig på att köra bil iaf =)

Onsdag kväll!

Eller ja nu är det ju torsdag! Idag har det inte alls blivit så mycket gjort, väntar fortfarande på att få mina kläder från HM men det lär ju dröja som vanligt när man väntar på nått gott så väntar man inte alls förlänge ;) HEHE!

Min underbara Iker fyller ett år idag eller ja det blir ju igår, så det har firats med min närmsta vän och hennes man?! haha, iker bjöd på tårta och det var mys =)

Sen åkte niklas bort till johan och martin medans jag åkte ner på jobbet och träffade mina k'ra arbetskolegor som stog och slet! Sen åkte jag ner på stan och träffade Emma och Malin.. Även det folk från mitt jobb..

Jag gjorde fan två bra grejer 2008 och det var att jag skaffade mej iker den underbara och började jobba på max!! Gillar fan alla mina arbetskolegor mega mycket! Skulle fan kunna jobba dag som natt bara för att dom är så bra =)

Skulle igentligen ut med emma carro elin och malin. men iker fyller ju år så då vart jag hemma med han istället!

Men jag har ju lovat Elin att nästa onsdag ska fan Anna ut och det ska bli underbart!

Nu blir det nog en film sen sussa kudde!

Slänger in några bilder på iker undertiden som har gått!



















Kan man älska nån mycket mera?!

Jag vet

att ni har saknat mej!!!!

Har haft så mycket för mej så jag har helt inte alls tänkt på att blogga, förlåt mej kära läsare!

Har inte så mycket mer att skriva, eller jo idag den 1 så fyller min underbara prins 1år :D

Söt vovven min!

RSS 2.0