Onsdag.

Idag har jag gjort en massa skojit, varit med mamma på stan och handlat en massa =) Kom hem med en väska skor och en halsduk sen åkte vi ut på ikea och köpte lite mera, nya gardiner och sånt!

Det var mamma som ville fira att jag har blivit anställd 75% och det är skönt!

Nu ska jag snart åka hem och göra mat så jag har tills imorgon.

Jobbar 10.30 - 19.30 imorgon.

TJARÅ!

Jobbar och sliter

idag igen, jobbade natt igår med skönt folk och det blir natt idag igen, med skönt folk!

Håller på med middagen nu blir kyckling idag, det är så grymt gott =) Jag skulle kunna leva på det och då ljuger jag inte.

Ska äta sen blir det en prommis med Iker innan jag ska åka och jobba..
Jobbar natt imorgon och på måndag sen blir det dagpass tills nästa lördag. Fy vad jag tycker om att jobba, eller jag tycker om när pengarna rullar in på mitt konto och jag känner mej fett rik ;) HAHA!

Nä åter till middagen så höres vi senare!

TJARÅ!

Fredag igen..

Fan det var ju nyss fredag, det går så fort nu. snart agusti och då fyller ida år sen är det bara två månader kvar tills jag fyller år =)

Idag har det blivit ganska mycket gjort här hemma känns det som, har ställt ner en massa i diskmaskinen och kör den nu medans jag lagar mat (lax!!) får passa på då niklas inte är hemma, han tycker inte om lax så mycket.. Sen har jag diskat en massa för hand för det är förstort för att få plats i maskinen :p sen har jag bokat två tvätt tider en i morgon och en på onsdag, nu ska allt bli rent =) Sen innan niklas åkte så drog han sugarn över golvet så nu är det inge hundhår där häller =)

Ska tvätta en massa sängkläder i morgon med, älskar att lägga mej i sängen nu ducshad och med rena säng kläder. Måste vara den bästa känslan som finns!

Jobbar natt i dag igen och det kommer nog gå bra, får hoppas att det är mycket folk så tiden går fort! Sen får man ju hoppas att man jobbar med bra folk så man får sej lite skratt ;) Vet ju att Carro är K och det är ju ett + synd bara att Elin inte jobbar.. =(

Nä nu ska jag sätta mej och njuta av min underbara middag innan jag ska på en prommis med Iker!

TJARÅ!

Hos Ida och Swing

sitter jag nu, jag och ida var nyss ner på max och köpte mat åt våra käraste tjockisar ;)

Ska nog snart åka hem och sussa kudde med älsklingen min är fortfarande trötter efter idag, fick ju inte sova ut för elin ringde mej typ halv elva?! Ja jag menar ju de eftersom jag kom hem vid typ kvart i sex och la mej efter ett tag.. Tar ju en stund att varva ner efter en natt på max ;p Men det gick bra att jobba igår i alla fall och det är ju de viktigaste!

Iker är i alla fall bra i magen nu hoppas jag, var inte så lös när vi var ute förut jag och Ida. Så nu får vi hoppas att han blir bättre än vad han har varit!! Min lilla bubb, det gör så ont i mig när han inte mår bra!

Men nu ska jag säga hejdå till ida och swing sen åka hem!

TJARÅ!

Gröt!

Min underbara Niklas ska göra gröt åt mej, han är så sjukt gullig =)

Men jag tror inte att han vill igentligen så det blir kanske en macka i stället, måste få nått i magen nu annars kommer jag dö!!!
Har börjat bli hungrig på morgonen då jag vaknar, vet inte om det är bra eller inte?

Förut när jag bodde hemma och gick i skolan så gjorde alltid min pappa eller mamma frukost åt mej och visst åt jag, men jag var aldrig hungrig.. sjukt det kan bli i bland... haha, sjuka funderingar man har ibland ;p

TJARÅ!

Hemma

efter en skön kväll på jobbet, var inte så mycket folk men tiden gick fort i alla fall och det är ju de viktigaste.

Ska hoppa i säng nu och sova en stund tills det blir en runda på elljuspåret med Iker, niklas har lovat att han ska följa med så får se hur det blir med den saken ;)

Nä nu känner jag mej inte alls sugen på att sitta vaken längre. Vill sussa kudde och mina fötter vill nog vila lite dom med, har sjukt DÅLIGA skor att jobba i... =(

Niklas är så söt. går runt i köket och säger shit shit och what the fuck, min söta lilla ljusta pojke ;) Tror att de sitter i sen han bodde där.. haha.

Tur att jag har flyttat han till granlo så underbart att bo här!

sova var det ja...

TJARÅ!

Varmt.

Har nyss kommit hem efter en prommis med Iker, gick runt elljuspåret, bra musik och solen som värmde kan det bli bättre? Nej jag tror inte det..

Funderar redan på vart våran nästa prommis ska ta oss, vet att vi ska gå hem till mamma och pappa och kolla om dom har fått post.. men sen då?

Jag funderar över mycket idag,

HAHAAHAH!

Fyfan vad jag har haft det roligt på jobbet inatt, har skrattat som ett as och ja jag vet inte alls.. Det är ju alltid roligt att jobba med elin för hon får mej att skratta så himla mycket.. tycker lite synd om carro som inte fattar allt det roliga, men är man trög så är man inte mycket att göra åt det inte..

Imorgon ska jag och Iker ut och gå elljuspåret efter vi har släppt nille på jobbet. SKÖNT!

Jag har en liten hemlis som ingen vet om förutom mina nära och kära =) Kommer bli fett nice på stockholmska!

Ska sussa nu ialla fall!

TJARÅ!

Så var det med den sommaren..

Känns som det inte alls har varit så bra väder på sistone, men inte för att jag är den som klagar för jag står ju bara och steker burgare hela dagarna men ialla fall.. Tänker på som som har semester nu och vill ligga i solen och slappa.. Men igentligen bryr jag mej ju inte för jag jobbar!!

Ska jobba natt idag och det är jag Elin Carro och Hasse. Kommer nog gå bra, tycker om att jobba när det är bra folk och det är det ju ikväll =)

Eftersom vårat internet inte har funkat på sex dagar.. PANIK!! Så har jag ju inte kunnat skriva i min älskade blogg så som jag vill!! SJUKT JOBBIGT!  Men jag överlevde och nu sitter jag här igen medans iker ligger på golvet och är söt  =)

Nu ska jag göra mej klar för jobbet och kissa iker.

HA EN BRA KVÄLL!


ÄNTLIGEN HEMMA!!!!

IDag har jag jobbat sen fick jag åka till johan och umgås med dom, visst var det trevligt. men man är ju inte så pigg efter en hel dag på max. känns som man ville hem och sova enbart typ :p

Men nu ska jag sussa klockan plus ida ringer klockan nio så då är det bara att vara pigg, sen är jag ledig i två dagar för jag ska jobba alex pass  på lördag, orkar inte men vafan gör man? Pengar är ju alltid bra att ha! ;)

Hejpa!

Idag kom jag inte alls på nån rubrik som ni kanske ser. haha.

Har jobbat 11-20 idag och ska snart hoppa in i duschen, ska bara äta lite innan. SJUKT GOTT MED MAT!
Gjorde lite extra så jag kan äta på jobbet imorgon med.. Blir jobbit i längden att äta på jobbet. inte så gott efter ett tag och nu har jag ju jobbat där i mer än ett år. Så då kanske ni förstår att jag börjar bli lite less ;) HEHE!

EFter maten är klar så ska jag och Iker gå ut på en promenad. Så skönt att lyssna på musik och bara vandra. Iker gå så snällt brevid och bara njuter han.. =)

Är så sjukt glad över att jag har iker, varje gång jag behöver tänka eller bara vill röra lite på fläsket så ställer han upp, men det  menar jag inte att jag aldrig är ute med han, men ni kanske förstår ialla fall =)

Nä nu ska jag hjälpa niklas med maten.

Höres imrgon eller kanske sen!


HOME AT LAST!

Nu är jag hemma efter en bra dag på jobbet. Ska hoppa in i the dusch och sen hoppas jag på att min prins vill mysa till en film eller nått innan jag ska hoppa isäng...

Jobbar 11-20 i tre dagar nu sen är jag ledig tre dagar, fattar ni TRE DAGAR!!!

Har varit en sjuk ledig helg eller ja den vart ju inte ledig eftersom jag jobbade natt igår och 4timmars idag.. men jag skulle ha varit ledig iaf och det är ju bra ;) Men det blir skönt när max pengarn rullar in... Då kanske man kan köpa nått fint till Niklas och nått gott till iker.. men nu är det ju som sagt nästa månad det händer.. kanske att dom kan få nått fint/gott redan på torsdag! Får se hur snälla dom är ;)

Nä nu ska jag kolla om han den underbaraste sötaste bästaste niklas vill kolla på nån rulle med mej =) (inte alls lite smör..)

TODELS PODELS!

Ett Nytt Inlägg!

Ska snart hämta upp Carro och åka ner på jobbet och äta lite innan vi börjar jobba.. Sjukt hungrig plus att niklas sover middag typ och inte vill kliva upp så då passar jag på att åka med Carro på jobbet =)

MEN JAG ÄR FORTFARANDE SJUKT TRÖTT!

Kommer inte palla att jobba imorgon eftersom jag kommer typ komma hem vid sex och ska ut med iker sen sova och sen kliva upp till tre igen eftersom jag börjar jobba halv fem. men man ska inte klaga eftersom det var jag själv som tog på mej dessa pass!

TODELS PODELS!

Pigg

och glad!

Måste be om ursäkt för mina inlägg imorse, var som sagt jätte trött och sliten..

Men nu har jag vaknat till liv, ida och swing var nyss här med lilla Nova =) Pussade lite på henne och snussade =) ME LIKE!

Nu ska jag ta och göra mej klar, har ju nästan nyss klivit upp!


MAX <3<3<3<3

JAG ÄLSKAR MITT JOBB FÖR DET ÄR SÅ ROLIGT ATT JOBBA DÄR!

MAX <3 ANNA
4-EVA!!!!

sova var de ja!!

Borde sova

nu igentligen men har varit ute med iker på en morgon prommis och det var skönt, kännde att jag höll på att somna när jag körde bil, men att gå det var inge problem =)

Denna tid på dygnet så träffar man ju inte alls på så mycket folk, det var en tant som joggade förbi oss.. Men sen så såg vi en RÄV och han var stor och ståtlig, tror nästan att hans mamma måste ha träffat på en varg ;) HEHE!

Nu börjar trött humorn komma igång på riktigt känner jag så det är kanske lika bra att lägga ner på engång, men det är ju så svårt, var ju utan internet så länge och nu när man väl har det igen så kan jag skriva huuur mycket som hälst plus läsa 100 bloggar om inte mer ;p

Nä sängen nästa var det va?

Hemma

efter en hård kväll eller ja så hård var den inte, kom in vid tolv och sa Sandra jag kan ta din stägning sen frågade Hasse om jag ville ta hans natt pass imorgon... Självklart sa jag ja som den goda medmänniska jag är.. Fan kommer bli tärt på söndag dock eftersom jag tidigare denna månad tog på mej att jobba ett fyra timmars som börjar halv fem.... Har sagt åt niklas att han måste väcka mej när han kommer hem från jobbet annars så kommer jag inte vakna alls och det vore ju inte alls bra!

Kan ju dra natten i korta drag, lite folk, jimmy dampade på nån som stal!! (ajabaja!), Karro fick höra jag älskar dej! (medans jag och carro a skrattade!), Sandra vart lite mobbad och jag kännde mej COOL! Det var typ natten i stora drag!

Idag ska jag inte alls göra mycket mer än att sova har jag planerat, men Carro ville ju att jag skulle vara med henne, men om jag känner mej själv rätt så kommer jag somna efter jag har varit ute med iker och sova tills Niklas kommer hem från jobbet och även då kommer jag känna mej sjukt trött! Inte bra att vara så trött som jag har gått och blive..

Gjorde nyss frukost åt Niklas eftersom han ska åka och jobba nu, känner mej sjukt peppad.. men snart kommer sömnen över mej igen och då kommer jag sova som en lite bäbis som nyss kommit ut ur mamman.. söt alltså!

Nä nu känner jag att jag bara skriver en massa jävla skit som vanligt i denna blogg.. vill vara seriös men det går inte, jag vet nog inte hur man gör... SNÄLLA NÅN LÄR MEJ!!!!

Nä det var nog allt för denna gång, skriver nån rad om en stund eller ja då jag vaknar igen!

TJOHO!

pratar livet

Elin norberg nu innan jobbet!

Funderar på att dra en tattuering som skrivet! ELIN SKA FÅ FÖLJA MED MEJ!

Mätt och nöjd

är vad jag och Niklas är nu =)

Mamma och pappa kom förbi med pizza till oss förut så vi åt ju så klart som vi aldrig hade fått mat tidigare.. Så nu vill jag typ lägga mej ner och sova tills imorgon men så klart ska jag ju jobba natt så det går ju inte!

Sen är jag ledig imorgon och då kommer soffan och kanske (snälla mamma!) bordet så vi kan få iordning i lillrummet som jag har valt att kalla det nu efter många namn.. lekrummet kontoret gästrummet mm.

Ska bli skönt att jobba idag. Har saknat mitt jobb lite nu när jag har varit ledig igår och lite idag... Shit jag har nog blivit maxad!

Ska försöka hinna med att skriva nått imorgon och kanske ta en bild på hur rummet vart och sen om  jag har tid och lust kanske jag ska ta en bild på dom andra rummen med? kan ju förstå om ni är nyfis på hur jag bor =)

ÄNTLIGEN!

Har jag hittat ett textsnitt som jag vill ha på min rygg, kommer bli grymt bra hoppas jag på =)

Känns som jag har grymt mycket bollar i luften just nu, borde kanske lugna ner mej innan jag får en propp eller nått liknande.. Men jag har alltid varit sån att vill jag ha nått så vill jag ha det på engång jag hatar att vänta det är det värsta jag vet!!!

Men jag kanske ska vänta ett litet tag innan jag tatuerar mej, för den ska ju som sagt sitta på kroppen resten av livet. Har ju redan en som jag inte är så nöjd med så därför vill jag att nästa ska vara snygg snyggare snyggast =)

har två tatueringar jag vill göra, så ska börja med den första som ska sitta på ryggen och sen vänta ett tag innan jag gör den andra.. kanske ska önska mej en på min dag? Tål att tänkas på.. hehe!

Ska välle sätta på kaffe nu snart för mamma och pappa ska nog komma bort efter dom har tittat på ett lysrör åt oss :p haha.

Kul för iker när dom kommer eftersom iker älskar min pappa så grymt mycket ;) HAHA!


Vill ha sommar igen!!!


LOVE YOU!

Lite att göra?

Läs då min mammas blogg sjukt rolig, har skrattat sen jag läste hennes inlägg ;)

Jag kan ju nästan lova att det kommer vara sundsvalls roli

Birsta

Har varit på birsta med mamma hela dagen nu och kollat ut en soffa som vi ska ha i våtat gästrum, så nu får ni komma och sussa hos oss när ni vill =) Eller ja vi får den ju imorgon troligtvis eftersom det regnade så mycket idag och då är det ju ingen idé att köra hem den för då skulle den ju vara förstörd innan vi ens kommit hem!

Ska leta upp en bild på soffan så ni får se hur fint det kommer bli, kollade även ut ett bort och några kuddar som vi ska ha!
Bara gardinerna kvar, kommer bli det finaste rummet i hela våran lägenhet =)

Sen är det bara sovrummet som ska fixas till, men det kommer nog inte ta så lång tid att göra det. Bara lite nya små grejer så är det fixat =)

Skulle igentligen ha varit ledig hela helgen men tog på mej att jobba söndag och det är ju alltid bra med några extra timmar, Men ibland kan det kännas jobbit att jag är mer på jobbet än hemma. Men det är smällar man få ta =) TYcker ju om mitt jobb så mycket ;)

Ska fixa lite i rummet nu så det är klart imorgon och bara att ställa in soffan!

Niklas jobbar imorgon så jag får åka ut med mamma själv på ikea men det gör inte så mycket för vi hade det jätte trevligt idag!
Sen när han slutar så ska vi fixa och trixa lite här hemma som vanligt? haha, känns som vi inte gör annat när vi är hemma... Pappa hade varit här med när jag var borta och skulle fixa på toan. men då hade det brunnit i väggen  så det var inte så lätt för han att fixa :s

Skriver bara massa skit nu så lika bra att logga ut och göra nått vettigt :p

Fy vad trött/pigg

jag är.. Vet inte varför. skulle vara jätte skönt att lägga mej och sova men jag känner att jag måste vara vaken?
Vet inte hur det kan komma sej plus att jag har grymt ont i huvudet. Jag ska ju upp tidigt imorgon och köpa en soffa med min snälla mamma =) En vit tror jag att det blir, låter det bra?

VI har i alla fall typ funderat ut vad vi vill ha i det tredje rummet nu. Vi ska ha en bäddsoffa och ett bord och en tv plus att datorn ska stå där inne.  Så om nån kompis vill stanna över natten så är det bara att bädda upp där inne =) Ska fixa till lite med ljus och gardiner där med. Alla mina elvis tavlor kommer ju sitta där inne så funderar starkt på att hömta hem min elvis klocka från mamma och pappa med, så dom kan hålla koll på vad klockan är när dom ska sussa där inne ;)

Nu ska jag nog läsa elins blogg och kolla om hon har skrivit nått skoj om onsdagens bravader!!

Kommer sakna elin carro och emma nu när dom ska sluta och flytta och allt vad dom ska göra..
Tror att jag kommer få åka till london och kalmar titt som tatt så jag inte glömmer dom.. eller dom mej och det skulle ju suga! Efter denna sommar kommer inte max vara vad det har varit.. kommer aldrig glömma tvålen och prutten och allt skojit.. Shit nu måste jag nog fan sova... Annars kommer jag börja böla och det orkar jag inte med.. Brukar få så ont i huvudet då och jag har redan ont!

HÖRES IMORGON SÅ SKA NI FÅ EN BILD PÅ MIN NYA SOFFA!


till mamma =)




Regn!

Ja det är juuu så skönt med regn på min lediga dag.. Känns som nån däruppe jävlas med mej bara för att jag är ledig!!! Vem dödade en spindel igår? den kommer få en smäll av mej!

Funderar på om jag ska åka in på cervera och handla lite på mitt pressent kort som jag har där... Har nämligen haft det sen 2008, men som jag säger den som spar den har!!!! Jag är sämst på att spara men i alla fall ;p haha.

Ska försöka få med mej ida eftersom niklas nog inte vill gå på kärring affärer med mej ;)
Sen var ju han en duktig bitch igår och tvättade och hade sej när jag jobbade =) ME LIKE!

JAG VILL HANDLA! JAG KOMMER SNART DÖ!

Lite bilder på prinsen min!

Var ju ett tag sen jag la upp bilder på Iker så nu tycker jag att det är på tiden, medans andra ligger och nuffsar och får ångest imorgon så fixar jag lite med datorn! Fan vad vuxet! Känns nästan som jag skulle kunna skaffa barn och villa.. men nej jag håller mej till vovven, den bästa vovven =)




Jätte liten och ny hemma hos Niklas mamma!



Myser i sängen när vi bodde i granloholm.. Trött hund ;)



Myser med pappsen i soffan i granloholm det med, han var väldans trötter då :p



Vid hulistugan i granlholm för typ en månad sen..



Där var han trött efter allt springande på ängen!

En helt underbar hund, min bästa kompis! Jag älskar dej mitt lilla bustroll =)

00:01

är klockan och jag Anna är vaken, jag kan ju berätta att det är för att jag är LEDIG imorgon och det kommer vara så skönt, ska tvätta litte och sen ska vi fixa till i det tredje rummet som vi har.. vet inte vad jag ska ha där?! Nån som vet.. Ida tycker att vi kan göra ett rum åt iker, men det tycker då inte jag! Fan han skulle ju riva runt där som en ja jag vet inte vad.. :P Min sötgris!

Ska ta en rök nu och ringa ida för hon är pojkvännslös hon med =)

det måste vara det värsta som finns för niklas har väntat i jag vet inte 40 minuter typ...

Men sällan det ska skita sej för oss då nu hade tydligen inte skatteskiten fått våra papper eller nått sånt, jag orkar fan inte mera nu.. eller jo det gör jag med ialla fall...


Vilken kväll.

Kom hem för ( stod får där, men niklas störde sig så mycket på det... därför en ändring!! FÅR FÅR!)  en stund sedan har varit med elin och iker ute på en prommis i sundsvalls vackra stad =)

Kom på mej själv med att man skulle kanske ha tagit nån bild, jag var ju sååå grymt snygg i mina blåa mjukisar från 1700 talet..... men jag spicade upp det med niklas snygga tröja från 2000 talet =)

Fan imorgon hoppas jag att det bli bra väder så jag kan sätta mej på biken och bika till jobbet... Ja men nån gång måste ju vara den första.. funderar på om jag ska kolla på lite kläder nu men då vet jag nån som kommer säga SUCK!

Kanske blir sängen med.. är lite tröttis efter att ha varit ute och gått med Elin i två timmar.. skönt =)

RUBRIK


Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort allt max fett... HEY de var en bra plan!!! YOU GO ANNA!

fan vad mycket engelska det kom med där, så nu vet ni alla att jag kan engelska med (om nån inte trodde att jag är bra på det..) Hatar nämligen att prata engelska, brukar svara på svenska när nån frågar mej nått för jag fattar ju vad dom säger :p

Kom på en rolig grej nu med, det var en gubbe som fick damp på mej idag när jag jobbade. när det var hans tur så sa jag hej och var glad =D Då sa han att han ville ha glass och maskinen gick sönder tidigare idag men vi hade fortfarande milkshake om han ville ha det. då fick han DAMP och sa att detta var det tredje stället han hade varit på som inte hade glass och att det måste vara ett skämt mm, han var inte alls glad och det fick jag för och hans unge med en  panna som ja hela svetige (den var STOOOR!) gjorde nått grymtande ljud typ som en gris sen gick hon med.. TACK FÖR DEN PASSNINGEN!

Elin fick trösta mej med en kram i driven sen var allt bra..

NU SKA JAG TRÖSTÄTA MAT SOM NIKLAS GJORT TILL MEJ!!!

bubb.se

Jag ska snart  äta middag som niklas ska göra, sällan han lagar mat åt mej, nu är ni allt avis va ;) HEHE!

Men han vill att jag ska hjälpa han så får nog skynda mej eftersom jag börjar jobba klockan åtta!

min underbara Niklas

Gör mat åt mig nu när jag kommer hem full som ett as och det älskar jag :D

Mina kompisar säger att det är så skönt att vara singel men hur många pojkar är det som göt mat åt dom när dom kommer hem och är fulla då? Nej de är ju bara min!!!! MOHAHAHAH!

Älskar att nille göra mat åt mej men just idag så gör han det bara för att han tycker a<tt jag är för full för att göra det. jag kastade en kyckling på golvet....... ÖHHH!! nästan klar även... :( ILLA!!

Äta sova jobba... TJENA!


Men idag är det i alla fall lördag!

Ja om det var nån som hade missat det..

Har jobbat idag och ska tillbaka och jobba vid ett, men ska nog åka in en stund tidigare för Elin ville umgås med mej och det förstår jag ju! HEHE!

Ska hoppa in i duschen nu och plaska av mej allt max fett som sitter på min kropp och jag kan ju lova att det inte är mysigt!

Imorgon ska jag ut med jenny och det kommer nog bli skojit, men det blir inte så sent eftersom jag har halft lovat att köra Niklas på jobbet.. Tröttsamt att inte få soooova ut ;p Men jag gör ju allt för den proppen (Och då menar jag fan allt!)

Nu ska jag ut med Iker på en promenad och det är ju mysigt, ska nog göra det innan jag lägger mej i blöt... SMART ANNA!

 

Fredag, men känns som typ lördag

Js det var ju en viktig grej att det känns som lördag :p

Jobbade igår och det gick ju bra, var trevligt folk som jobbade men jag tror att en hade vaknat på fel sida iallafall!!!

inge kul att jobba med folk som gnäller om helt onödiga grejer, okej att man kan gnälla lite ibland men om vem som gör vad när man ska stänga är typ jätte onödigt...

Niklas ska ut med joel och jimmy ikväll hoppas att dom får det trevligt och att dom har det kul, medans jag står och sliter med snor elin... Ja alla har välle redan hört om hennes snor? Det hoppas jag.. Kanske jag ska äta nått så ingen frågar mej om nått... HAHA!

Så ska snart göra mej klar för jobbet..

HEJDÅ!

RSS 2.0