Måndag.

Idag jobbar jag natt sen är jag ledig tisdag onsdag och det ska bli så skönt =)

På tisdag ska jag hjälpa niklas att packa lite grejer som är hans och sen på onsdag blir det en utgång.
Hoppas att det blir skoj =)

Ska snart göra nått att äta innan jag ska dra mej bort på jobbet. Var ju menigen att jag skulle hitta på nått idag, men så vart inte fallet för jag var allt för trött i min kropp! JA det är lite synd om mej! Men jag klarar mej, ska inte klaga!

Hoppas det är lugnt på jobbet idag så jag kanske får sluta tidigare! kan ju alltid hoppas på det eftersom jag ska upp tidigt imorgon, ska kanske följa med niklas ut på ikea och kolla på kastruller och sånt shit som han behöver =)

TJARÅ!

Godnatt.

Sitter och tok läser bloggar och blir fan helt yr.. Kom på att jag hatar blonda "jag är ju kändis" tjejer.... FYfan för sånna tjejer/barn!

Ska hoppa i sängen nu snart. Är skit trött, men bloggarna höll mej kvar ;) HAHA!

Var ute med iker på en kvälls prommis nyss och det var mysigt. Jag älskar hösten, älskar att sitta i soffan och läsa en bra bok.. Men nu finns det bara dåliga böcker tycker jag... nån som har tips på nån bra bok? Skulle uppskattas kan jag lova.

Har bestämmt mej nu att jag ska börja plugga till mitt mckort. Nu är det fan på tiden tycker jag. Kan ju vara smart att börja med teorin nu så den är klar till sommaren så är det bara att köra upp då och sen låna mamma eller pappas hoj ;) HAHA! Men det får jag ju så klart inte, mamma är ju så kär i sin hoj lyssna bara på namnet till hennes blogg. hdlady.. JA de säger välle allt?

Nä men det blir nog bra. då kan jag glida en massa när jag har blivit miljonär och köpt en egen hoj =)

Sängen nästa, en kvälls cigg bara!

TJARÅ!

Söndag.

Och jag är helt slut i kroppen... Jobbade ju natt fredag lördag och så började jag halv fyra idag så sov inte alls mycket innan jag åkte till jobbet igen. Kom ju hem vid sex idag. Var Grymt jobbigt måste jag säga! Men det som inte dödar det härdar!

Ska snart gå ut med Iker på en kvälls prommis innan jag hoppar i sängen!

SKönt att få sova ut imorgon eftersom jag jobbar natt! Sen är jag ledig tisdag och onsdag och det kommer bli grymt skönt =) Sen är det natt resten av veckan och det kommer gå bra, för då hinner jag sova mellan passen plus att jag hinner vara med Iker! För då hinner man gå nån långis innan jobbet kallar!

nä nu ska jag ut med han sen ta mej ett bad innan jag ska sussa! Kommer bli grymt skönt, var ett tag sen jag badade, har nog aldrig badat i denna lägenhet? hmm. yeye.

TJARÅ!

Hmm

Måttligt less jag är nu då, vaknade för en stund sedan av att jag drömde lite knepigt. Haha sånt är alltit skoj.

Har pratat med Niklas nu på morgonen och det går ju som det går.. Jag menar visst jag kanske inte är så gosig som han vill att jag ska vara men vafan det är en massa som snurrar i mitt huvud nu. Jag har en hel massa att tänka på. Som nu när det sägs att jag INTE ska få ha Iker... Det känns ju inte alls bra, men vill han ha iker så ska han få ha iker. Jag vet att det låter sjukt, men jag vill inte att han ska åka mellan två hem han ska ha en fast plats där han kan må bra... Även om det är utan mej.

Men det kommer bli ensamt när jag är ute och går, kommer tänka på han hela tiden när jag är ute och undra vart han har gått den dagen, hoppas och önska att han ska komma lös springande fram till mej och pussa mej i ansiktet, Ååå vilka drömmar man kan ha va ;)

Men eftersom Niklas känner att jag tar allt av han så låter jag det gå utan att dampa, men mitt damp sitter inte långt inne!

Så snälla döm mej inte för mitt val jag har gjort. Jag vet att jag kommer ångra mej mer än en gång..
Men jag kan ju inte bo tillsammans med Niklas enbart för iker, hade det varit så lätt så fine då hade jag gjort det!

Nu ska jag nog gå och kolla om mamma är hemma, behöver som sagt prata av mej lite!

/Anna

På språng!

Sällan jag är på språng då?

Kom nyss hem från en långprommis med iker, vi gick till granloholm och tillbaka det var skönt, det kom en vespa som inte kunde köra så fort så iker han lukta den i röven.,,,

Nu ska jag snart åka och jobba natt, kommer gå bra Anna, det kommer gå bra!

Imorgon skulle jag ha haft ett slappt 4 timmars, men det bli natt då med. WEE, jag kommer bli rik, nja kanske inte riktigt men man kan ju ialla fall hoppas på det ;) HEHE!

TJARÅ!

Äntligen Hemma!

Har jobbat natt idag med Sara från birsta, gick bra. Var inte så mycket så jag kunde pilla på lite innan vi stängde med!

Imorgon jobbar natt med enbart tjejer och undra hur det ska gå? Är alltid van vid att Hasse är där och får ner oss på jorden när vi blir allt för mycket tjejiga! haha.

Idag gick jag el-ljuspåret med Iker och det var grymt skönt och jag blir så glad när jag ser att han blir glad, för han njuter av det.. Jag gör allt för att min prins ska njuta och det har jag ju alltid gjort =)

Är grymt sugen på att åka till london och hälsa på elin och carro så jag får se allt dom pratar om =) Tänk om jag kommer och elin blandar en grogg till mej, hur ska det då sluta? haha, nää jag tror att elin är grymt bra på det hon gör. För hom pluggar hela dagarna/kvällarna då hon inte försöker ta sej in i andra personers hus för att få sina 16 minuter i rampljuset ;) Men det är ju så det ska vara, man ska SLÅ PÅ STORT!!!!

Vem vill igentligen stanna i denna stad allt för länge?

Ja nu är det nån blogg till som gäller sen är det fan sängen!

Jag älskar alla som älskar mej =)

TJARÅ!

Torsdag.

Och jag jobbar natt idag med, känns inte så skoj att jobba nu när allt är som det är... Så det är fan tur att jag har bra folk omkring mej då jag jobbar =)

Idag har det inte blivit mycket gjort, har varit i skogen med Iker och han blir som vanligt helt galen och underbart glad då han får vara lös =) Min gooos!

Men nu ska jag åka bort till min mamma och prata lite med henne, det är tur att jag har en så snäll och förstående mamma som jag har =) Jag älskar dej mamma!

TJARÅ!

Natten

är fan min fiende... Det är då alla tankar kommer och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Var ute och gick förut med Iker gick bort till bergsåker med han och sen tillbaka till granlo, satt mej på skolan och träffade malin. Pratade om allt och inget =) Det var trevligt.

Blir nog en prommis imorgon med hoppas jag på i alla fall =)
Gillar när man kan gå långa promenader och bara fundera med iker brevid mej, han är mitt allt och jag hoppas att han känner samma för mej, men det kan jag tro =)

Idag var det en jobbig dag på jobbet, men jag är Anna jag är stark! JAG KLARAR ALLT JAG VILL!!!!

Pratade med min bror förut och ska bort till dom imorgon och lämna lite grejer till freja, hon är så söt min lilla tjej. eller ja nu är hon inte så liten längre men jag tycker om henne i alla fall =)

Funderar på om jag ska bo kvar här eller leta efter nått annat, det kommer ju bli grymt stort med en trea helt själv plus att jag vill inte tänka på niklas varje gång jag typ går på toa? Det känna ju lite knepigt.

Men ni får inte tro att jag inte älskar niklas längre för det gör jag, mycket jätte mycket...
Men vi är på helt olika planhalver just nu och det känns som bollen aldrig kommer i rätt mål!

Men vem vet om ett tag eller så kanske vi hittar tillbaka till varandra och blir mer och mer kära, hoppas kan man ju alltid göra!

Nu blir det sängen för mej och Iker. Mysigt att ha han brevid mej!

Jag är bara jag och jag kan inte ändra på mej...


jag vet inte

riktigt vart jag har mej själv just nu känns det som..

Har jag gjort rätt eller är det helt fel?

Vi har ju varit tillsammans så länge, men är det kanske bara så att man är van vid att ha varandra?

ja jag vet inte alls jag, blir inte mycket vettigt skrivet idag känner jag.

Förlåt, jag älskar dej.. tro inget annat!








Hemma igen.-.-.-.-.-.-.-

IDag/natt har jag jobbat och det var skönt eller nja skönt vet jag ju inte om det var, men ja ni fattar..

Ibland önskar jag att jag var liten och kunde gå till mamma med alla mina problem och höra henne säga mej gumman det löser sej alltid.. Men nu är jag inte liten längre, jag bor inte hemma och mamma kan inte hjälpa mej med allt..

Kanske flyttade jag för tidigt?
Kanske borde jag bo hemma hos mamma och pappa?

Nja skulle vara svårt att leva med deras regler igen, tog ju ett  tag att komma över dom..
Sen skulle nog dom inte vilja ha med hemma igen kan jag tro ;)

Nä nu ska jag sova, stan med sanna imorgon, jag kommer bli så glad =)

TJARÅ!

Söndag.

Ikväll ska jag jobba och det kommer bli sjukt skönt =)

Har inte alls gjort mycket i helgen, inge viktigt i alla fall...

Nä nu ska jag äta sen jobba........


Varför är det alltid som det är för?
Varför äe jag dum i huvudet?
Åååååå, ibland hatar jag mej själv.......

TJARÅ!

torsdag kväll.

Sitter hemma nu och ska snart gå ut med iker, har inte alls gjort mycket idag eftersom jag känner mej lite dålig!!

Nä nu blir det en tur med iker plus att övertala jessica att skicka ett sms ;) HEHE!

Torsdag

Jag har feber och det är ingen höjdare, men jag ska jobba imorgon det är ett måste för sen ska jag ut med ida :D UT!!!! Alltså ut på stan på krogen på krogas.. Var ett tag sen, men nu när jag tänker efter så är det inte alls länge sen tog ju en tur på en timme när ida fyllde år ;) HAHA!

Min prins ska åka till johan stuga ikväll och kommer hem på lördag, kommer sakna ihjäl mej efter han............
Men det är ju roligt att han hittar på grejer med kompisarna eftersom han är så dålig på det! Snart ska jag till kalmar har jag bestämmt och det kommer bli nice riktigt nice! Måste bara fixa allt som ska fixas innan dess!

Men nu ska jag  och iker pussa på våran prins innan han åker =)

TJARÅ!

LEDIG

Med stora bokstäver :D

JObbade natt igår med Åke och Sandra, gick bra. Var lagomt med folk på en tisdags kväll.. SIsta beställningen som jag tog 7 minuter i rvå var 5 orginal mål... Vart lite less då men det gick ju bra ;)

Mamma jag har ändrat mej, jag vill ha en ny soffa till v ardagsrummet i stället, kom på att jag kan köpa byrån själv, men en soffa nja det är ju lite mer pengar ;p

Idag ska jag inte göra mycket alls eftersom jag börjar känna mej lite små sjuk vaknade typ 10 i dag och hosdade sönder och ja det var tidigt eftersom jag gick o la mej vid 6....

Nä nu skaj ag inte sitta här längre.

TJARÅ!

Jag orkar inte

jobba idag känner jag i min kropp!!!

Ska stänga med Åke ikväll och jag vet inte alls hur det kommer att gå!
Nu kan jag ju allt som jag inte var riktigt säker på igår och det var ju bara grillmaskinen om jag ska vara ärlig, men jag tror att lillgård lärde mej den rätt så bra =) Men vissa grejer tar lite tid att fastna för mej?!?!?! WHY MAMMA WHY?!

Nu sitter jag och väntar på mat så jag får äta innan jag åker bort på jobbet och sliter som ett djur i bur!

Imorgon är jag ledig och det ska bli sjukt skönt, ska inte göra mycket alls.. Bara vara =) Även att jag skulle ha varit ledig på fredag med men har ju tagit på mej ett 4timmars då så nu blir det jobba då med. Sen ska jag kanske ut med ida?!

Mamma jag fyller ju år snart och då vill jag ha följande; Byrå från malm 6lådor färg; Björkfaner. Pris; 1495:- Finns på ikea!
En ny soffa till vardagsrummet en svart och divan, spelar inte så stor roll vart du köper den eller vad den kostar :D haah.

Nu ska jag hjälpa niklas att sätta ihop bordet som jag köpte igår, vem vet han kanske behöver hjälp? =)

TJARÅ!

Trött?!

Nyss hem kommen från jobbet. sjukt tärd kväll! Men men nu är jag i alla fall hemma och det känns som jag kommer dö av min huvudvärk som jag har... men det som inte dödar det härdar har jag hört nån stans.. Måste varit en dum och full person som kom på det!!

Idag var jag en sväng med Emma och Tommy på ikea och köpte ett bord och kollade runt lite på en massa grejer som jag vill ha!!!!! Nån ge mej massa pengar så jag slipper lida och inte kunna köpa det jag vill... Provade en tröja som jag tänkte köpa med, men sen såg jag att den kostade 1500 och då sket jag i det.. för mycket pengar för lilla mej, så mamma om du känner att du vill klä din dotter varmt i vinter så köp den tröjan till mej :D Skulle bli jätte glad!

Nä nu måste jag lägga mej innan mitt huvud ramlar av....... Skulle ju inte se bra ut som sagt!

TJARÅ!

Söndag kväll.

Och det finns fan inte mycket att göra en kväll som denna, gruvar mej för imorgon då jag ska stänga själv! Tur för mej att lillgård ska stanna med mej och lära mej det jag inte kan! haha.

Sen jag kom hem har det inte blivit mycket gjort, tog iker och gick bort till mamma och pappa och hälsade på lite =)
Var ett tag sen jag träffade dom så det var nog uppskattat att jag kom utan att be om nått! HAHA, om ni inte fattade så var det ett skoj!

Sitter och väntar på att nillepille ska komma hem så man får hoppa ner i soffan och slå på en rulle =) MYS! har inte umgåtts med han på typ en vecka? Det blir så när man jobbar om varandra hela tiden.. Suck. Hatar det..
Men det sjuka är att jag älskar att jobba för då vet jag att pengarna rullar in på kontot! Blir natt i två dagar nu sen är jag ledig i en dag sen börjar det om igen, men det gör mej inte alls mycket.. Under den dagen hinner jag nog göra allt som jag annars skulle ha gjort om jag bara gick hemma..

Nä men nu ska jag vänta och åter vänta!!! Hatar att vänta!

TJARÅ!

Godnatt Sverige och Carro/Elin..

Var och handlade med Niklas för en srund sedan, har hunnit plockat upp det jag handlade och nu sitter jag och lyssnar på allt liv från selånger.. Fan saknar att vara 14 för en stund i min ensamhet ;) HEHE!

Vart inge bröd ikväll, men imorgon tänker jag slänga ihop både bröd och bullar och nå mer som man kan frysa in :p Kan vara skönt att alltid ha hemma i fall man får gäster, men det får vi ju så sällan så :p Men jag pratade med min bror förut och sa att jag hade en massa grejer till Freja så han får lov att ta fingrarna ur röven och komma bort nått.. Det vart ett lite pinsamt skratt från hans sida men han sa att dom skulle komma bort nått! Så nu fick jag det sagt med.

Har ju skit mycket grejer hemma till freja nu, har köpt en jätte söt tröja som det står I <3 faster på, det är ju sant! haha!
Sen är det ju en massa mer som jag har här hemma, niklas ville nästan kasta bort allt för han tycker det tar så mycket plats, men vafan detä rju till min gorumpa ju =)

Snart kan man ju börja ge Novisen grejer med, jag älskar fan att ge bort saker jag! Sen när dom blir lite större och blir glad över grejerna så! Nu skulle ju nova nöja sej med min mobil enbart för att hon vill stoppa den i munnen, söt tjejen min!

Smsar med Elin just nu men hon säger inte så mycket, hon har köpt en rosa?! jacka i alla fall....... Tur att hon inte är hemma ;) HAHA!

Nä nu ska jag sova!

TJARÅ!

Hemma.

HAr jobbat idag och det var mycket ett tag men sen vart det lugan efter en stund.

Pratade med min vän Elin förut och hon har det bra och lever livet i london... Nej jag är inte alls avis på henne, nej nej! ;p haha.

Ska åka och storhandla nu med Niklas sen ska jag åka hem och göra en mat låda tills i morgon och baka lite bröd så vi har det hemma. Fick ett jätte bra resept av min mormor för ett tag sen då nu är det bara att börja baka ;) Ska hem till mamma nån dag med och göra saft för jag har en massa bär i frysen nu! Känns lite vuxet med allt detta, men vafan! Jag är ju inte i london och lever farligt utan hemma i sundsvall och jobbar på max... Måste ju göra nått skojit om kvällarna ;) HEHE!

Nu ska vi åka och handla så höres då =)

Vilken kväll.

Hemma nu och ska ta en tur med iker innan jag plockar upp det jag har köpt på selånger =)

Jobbade elva till tre idag, skönt pass. Sen vart det hem och slänga i sej mat och durscha innan vi traskade bort.

Väl framme så handlades det lite granna, köpte ett jätte fint och bra koppel till iker för enbart två hundra kr och det är billigt för jag har kollat på samma koppel på arken och djurkompaniet och där går det kanske lös på fyra hundra kr.

Sen elin hör och häpna, Anna kom hem med enbart två Elivs tröjor detta år! Även på sista stället jag kollade hittade jag en tjocktröja som passade med som fisken i vattent!! SJUKT BRA :D

Dom hade mycket saker som dom har haft varje år men de är ju kanske det som är hela grejen med selånger =)

Nu ska jag ut med iker sen ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag vara på max klockan nio!

TJARÅ!

godnatt.

har suttit en stund vid datorn nu och ska hoppa i säng för imorgon ringer klockan nio sen är det bara att göra sej klar för jobbet..

Jag har peppat birdie att börja gå ut och gå med mej och iker för han behöver röra på sej han med.. haha, men han är rolig att vara med =)

Sitter och funderar på om jag ska skicka sms till Carro nu eller om det är för sent, hon ville ju ha sms av mej ;)
Men ska kanske vänta tills imorgon då jag står i köket och känner svetten på min rygg då kan det vara sköj att få ett s om hur kul dom har och att det är jätte skoj att prata svengelska hela dagarna ;) HAHA!

Var ute på gården förut och blockade lite bär från buskarna, men det vart bara en halv påse så ska ut imorgon kväll med tror jag.. Sen blir det nog att jag åker hem till mamma och gör en massa saft, hon har ju värsta grejerna för sånt =)

Skönt att ha hemgjord saft med, den är ju godast =)

Nä nu blir det sängen.

TJARÅ!

vofflor!

Idag ska det ätas vofflor innan niklas åker på jobbet, ska bli gott =) Har inte ätit det på 100 år tror jag.. Igår kollade vi på film och hade det almänt mysigt i soffan innan vi gick och la oss =)

Älskar att mya med min underbara pojke =) Han är mitt allt.

MAT.COM!

hahaha

Jag tror att elin har varit i london för länge nu, som ni ser på min kommentar så skrev hon på engelska... ELIN SNÄLLA SÄG MEJ ATT DU INTE HAR GLÖMT SVENSKAN?!?!?! Grymt orolig nu..

Jag och niklas ska kolla på film nu ska se patrik 1,5. jag vet att jag är seg som inte har tittat på den innan, men vafan? Det är ju så mycket som ska hinnas med..

Tror även att iker är stressad eftersom han tappar så mycket hår, men de kan ju vara mycket som spelar in.

Nu har jag inte tid för er längre ska ju se på film.

Ledig

det är vad jag är nu i två hela dagar!!!

Imorgon ska jag inte alls göra så mycket.. Bara slappa och mysa på. Skulle även ha varit ledig på fredag men då frågade min stora starka chef om jag kunde jobba och dum som jag är så sa jag ja :p men det är ju pengar till den fattige ;) HAHA!

På fredag ville tobbe att jag och niklas skulle ta en tur med han och alex på selånger och varför inte, slutar ju klockan tre så de är ju bara att åka in en snabbis och kolla runt, slutar ju tidigt så de ska nog hinnas med =)

Sen blir det hem och sussa eftersom jag har dödarpass lördag söndag.. men sen är det bara natt pass kvar =D ME LIKE!

Smsade med Elin förut med och fan vad jag saknar att jobba med henne.... Vi har ju nästan träffats varje dag under hela tiden jag har jobbat där och sen bara slutar hon? vad är det för stil då? Men  hon skickar lite roliga sms ibland så då får jag ju skatta och ha mej ;) HEHE!

Saknar i alla fall dej och Carro nu när ni är och lever farligt!

För jävligt!

Sagan om stora JÄTTE stora Iker! 

Sen visst att Iker är stor men va fan, nej du kan inte ta med han för att han är för stor? Jaha!
Stor? visst att han väger 46 kg, men det är ju den underbaraste hunden som finns, han bryr sej nästan inte om andra hundar, visst att han kan störa sej på hundar som är allt för på.. Men klarar han av att vara med idas nova så borde han ju klara av det mesta tycker man ju?

Senast idag ringde jenny och frågade om hon fick vara med Iker imorgon för att han är så go och snäll.. Ja men där ser man?
Ida brukar ofta vilja ha han med för att han är så go! Plus då att Nova älskar han (och han henne!)

Men justja, han är ju för STOR!


Mys i soffan =)


Valpen!


Solar sej lite

Min underbara!!


GRATTIS IDA!

Idag fyller min vän ida 22 pannor, så har varit hos henne nu ett tag och fått tårta och myst på med nova =)

Niklas och swing har varit iute och åkt en massa men dom kommer nog snart eftersom niklas ska ner på jobbet.

Imorgon klockan två ska jag till vet med iker eftersom han har fått halsinfektion och måste kollas upp! Min gos.

Men nu ska jag vara lite med ida innan jag ska åka hem.

TJARÅ!

myspys med ren tvätt.

även Niklas som kom på vad jag skulle ha för rubrik... hahahaha!

Har tvättat idag nämligen, sen jobbade jag och nu är jag hemma och ska sova!

Är ledig i två helt underbara dagar och då ska jag hinna med en massa, ska tvätta lite mera och städa och klippa mej och ja allt som man ska hinna med...

Nu ska jag sova så jag kommer upp i tid i alla fall.

TJARÅ!

Sjuklingen

Iker ligger på golvet och snorar lite medans jag kollar runt lite på olika bloggar.. Har nyss kommit hem efter en prommis, var ju så sjukt skönt väder ute =) Så jag och Iker passade på att gå en lite längre sväng en vanligt, men jag vill ju inte slita ut han eftersom han är ju som skriver sjuk..

Jag vill ha min lön nu, då ska jag klippa mej och färga håret plus handla lite nya nödvändiga kläder! Sen tror jag att det blir en massa bra böcker med, så man har nått att underhålla sej med nu när det börjar bli höst!

Ska göra i ordning mat nu så det finns tills Niklas kommer hem, han har ju jobbat hela dagen så jag förstår om han är hungrig =) Min sötpropp!

Nä nu ska jag gräva fram nått i frysen då!

TJARÅ!

trött...

Idag har det inte alls blivit mycket gjort.. Vaknade av att min prins pussade på mej och typ tvingade mej att kliva upp efter 5 timmars sömn.. Men men, ska ju jobba idag så det var ju bara att kliva upp..

HÅller på att laga mat nu sen ska jag kissa iker en sista gång sen blir det jobbet och det kommer nog gå fort sen får jag åka hem och lägga mej, jobbar natt imorgon! Fy vad skönt. sen ledig tis ons =) Ska ut på onsdag med en massa folk, kommer nog bli en toppen kväll, men nu ska jag till spisen igen ;)

TJARÅ!

Jobb och åter jobb.

IDag jobbar jag natt och det kommer bli skönt! Jag älskar att jobba natt. Vet inte varför men det är bara nått som jag älskar. kanske lite sjukt men men :p haha.

Skulle ha varit ledig imorgon med då ringde åke och frågade om jag ville jobba och så klart sa jag ja eftersom jag behöver alltid pass.. Men det känns lite jobbigt att aldrig få var ledig ;p haha, men jag tar ju på mej det själv så det är ingen annan jag kan skylla på ;) HEHE!

Men det kommer kännas skönt när lönen kommer in på kontot, då kan man betala rökningar och handla hem mat och sen handla lite kläder och sånt till en själv med ;) ME LIKE!

Även att iker har blivit snorig, min lilla sötnos, han snakade som fan igår och ville inte alls göra mycket. Men det var ju för att han var lite trött med, hade ju inte sovit ut på flera dagar. så nu ligger han bara och vilar hela tiden, vill typ inte gå ut eller nått alls..

Nä nu ska jag städa lite.

TJARÅ!

RSS 2.0