Anna Berggren - Godmorgon!

Eller ja klev ju upp typ kvart i fem! Somnade tidigt igår med min älskade sambo! vi sov hemma hos min mamma & pappa (: Stör mej som fan på att det är nå fel på min blogg :s Grymt jobbigt. Men men, tvättar som attan nu och ska försöka få alla mina kläder rena och fina så man har nått att ta på sej när man ska ut på onsdag :) Ikväll eller ja senare på dagen så ska jag vara med mitt <3 Iker! Älskar då vi släpper han och han springer och springer och sringer!!! Då går de allt undan. Svårt att tänka sej att han har varit så sjuk som han var eftersom det inte märks av längre! Var ju bara tur att min mamma pressade på mej att kolla upp det som hon störde sej på, för varken jag eller Niklas märkte ju nått fel på han! Men nu är han frisk som attan & ingen är nog mer glad än jag eller jo Niklas är nog glad han med :P he-he. Nä nu ska jag städa lite här hemma så dom inte dör när dom kommer hem ;) Eller om dom ska få åka buss så lär de ju ta nån dag till ;p höhö^^ /Anna

Anna Berggren - Kul natt?!

Ja, jag ligger ju hemma med magsjuka eller är hos mamma och pappa... MYS! yeye, finns inte så mycket mer att skriva eller jo... Jag ska skaffa barn med Micke. kul va :p

Anna Berggren - Sviken.

Mår dåligt idag! Vet inte vad det kan vara för fel på mej :s Orkar inte må som jag gör... Hoppas jag får veta nått på tisdag iaf! Måste nog snart springa på toa känner jag... Tur att jag kan vara här så jag slipper vara i lägenheten och smitta Sanna med min underbara magsjuka :D KÄRLEK! Mmmmmmm. Så ikväll blir det att ligga i soffan och typ dö :D MYS! :S

Anna Berggren - Gul & blå.

Sitter hemma hos Nille nu och lånar hans dator för att min inte funkar, eller så är det mitt internet... Tror mer på det! Men kan ju passa på att vara med mina prinsar då jag är här med! Nån som blir lite less då jag sitter vid datorn :p Men jag har ju snokat. he-he. Älskar er! Puss & kram

Anna Berggren - Utlandet.

Hejsan! Idag har jag vaknat och varit hem till min kära mor och far som åker till utlandet imorgon.. Avis, jag? NEJ INTE ALLS. hmm, synd att dom inte kunde ta med mej!! Får iaf låna pappas bil under tiden dom är borta och det är ju nice (: Kan jag ta mej fram överallt! Ska nog sova hos dom nått i veckan med! Får se hur det blir med det! Just nu är jag med han som jag tycker om. Mys (: Nä nu ska jag snoka på lite bloggar och sånt skit ni vet! Jag är en SNOK ;p he-he. Älskar er (:

he-he

då slog hon mig eller hon missa men nära hon ligger med alla den där Sjukt roligt. he-he

Anna Berggren - Glad Anna!

Pratade nyss med Jojje och han kommer till sundsvall ikväll =D Då blir det till att ses, var så länge sen jag pratade med han och träffade han! Har mycket att ta igen (: Niklas svara inte så jag vet inte om det blir Iker goos ikväll eller inte! Men man kan ju alltid hoppas på det! Saknar ju min gos! Hungrig är jag med, blir goo middag idag! Ska bjuda min kära sambo på det bästa :D Puss och kram.

Anna Berggren - Trött!

Hejsan! Kom nyss hem och sitter där jag sitter, Sanna ligger i sängen och vilar lite hon! Söt gumman min! Var ut igår, trevligt var de välle tills... Jag fick höra lite grejer som jag inte ville höra, men sånt är ju livet. Inte mycket jag kan göra åt det! Men det gjorde ont jätte ont. Sen att man inte tar så smarta beslut när man är på fyllen hjälper ju inte alla gånger heller. Idag vet jag inte vad det blir, ska nog ligga i soffan och kolla film med Sanna eller om jag ska vara med Iker bubben lite (: Älskar er! Puss och kram

Anna Berggre - This is me!


Anna Berggren - Sitter där jag sitter!

YO! Jag sitter och sitter här jag, pratade nyss med Sanna (:

Anna Berggren - Livet är en fest!

ska ut idag med Sanna(:

Jag vet inte vad det har varit med mej den senaste tiden, har nog bara varit lite less på livet och vad fan tänkte jag med?


Jag gjorde ett val och det valet får jag stå fast vid, det är en bra människa men vafan livet går vidare! Jag får sluta tänka så himla mycket på allt som händer för då skulle jag vara ett avslaget mongo.

Så nu är det mycket bättre, solen är nästan på g fram och jag ska ha mina nya skor ikväll och hostan är nog på g bort *peppar peppar*  ;p

Pratar med min mamma nu och hon är såå go, ställer upp i alla väder även om det regnar ;p he-he!

Nu ska jag göra nått att äta sen blir det till att fixa mej (:

JAG ÄR JU SÅÅÅ SNYGG ;D

Anna Berggren - Klart man ska sparka på den som redan ligger!

Nyss varit ute och gått med erika:) Var trevligt att surra lite och mysa på ute i det "fina" vädret så att säga. he-he

När ska jag sluta tänka på dej då? Du behandlar ju bara mej som skit så de kvittar ju! Bajskorv.

Anna Berggren - Den som älskar!

Sitter hemma med gosen och ska snart ut och gå med Erika :) kul, länge sen jag var ute riktigt!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre, jag är lite ledsen idag och det är ju aldrig skoj!


YO!

Anna Berggren - Mitt liv i bilder!

Jag älskar mitt liv med er!

                 

       

       


Anna Berggren - accidents will happend!

They all heard Anna;)

Nyss kommit hem från jobbet, har varit en riktigt grym natt och det är inte bra!

Saknaden äter upp mej inifrån och jag vet inte hur jag ska ta mej ur detta lidande? Ska jag vända på allt igen och vara som förut? Men det gjorde ju såååå ont, jag ljög då! Jag sa en sak till dej medans jag satt hemma och grät och mådde dåligt. Jag är inte en människa som pratar om det jag känner, men om du FRÅGADE mej så skulle jag lätt kunna berätta för dej och du, varje gång jag grät efter var för att jag var lycklig.... Men jag hoppas att du är smart nog att veta det!

Imorgon är jag LEDIG :D Fett skönt, ska umgås med Sanna och Iker, som jag har saknat! Min goos. Men Sanna ska åka bort till jenni och vara med Eddie och jag ska ut och gå med min prins, berätta mina hemligheter för han och pussa på han och gå låååångt! Mammas Gosfis!

Sussa med min underbara Sanna ikväll! Hon var så söt och kom med cigg till mej idag och sen kom hon hem och var med mej för att jag inte mådde bra idag! Vilken tjej, alla skulle ha sej en egen Sanna :D

over and out!


Anna Berggren - I natt är jag din.

Nyss kommit hem från jobbet, gick bra att jobba! Men det tog sån lååååg tid. Sen om man jobbar med nån som är lite butter så går de ju som de går! Magda ramlade, det var kul. Jag skrattade, det var kul! Nu äter jag en klubba som jag snodde av Sanna, den är god.

Jag vet att jag lovade dej att inte tjata, men hur lätt är det att inte tjata då? Du vet själv eftersom du har tjatat på mej tusen miljoner gånger! Jag vill bara att allt ska vara bra.. Vet att det krävs mycket innan vi kan säga att allt är bra, men jag ska kan och vill försöka göra allt bra:) Bara om du vill?!

Imorgon ska jag jobba natt igen, har gjort det ett tag nu.. Därför jag är vaken så knepiga tider! Men men, jag har alltid varit en natt människa så varför inte lixom :) Jag är iallafall ledig på tisdag och då ska jag umgås med min min MIN Iker! Mysa och gå långt och bara ha de bra, jag älskar den vovven så mycket!

Bör nog snart krypa ner i sängen för känner jag Sanna rätt så kommer hon väcka mej imorgon för att hon har saknat mej! Vi har ju jobbat om varandra hela helgen :(

Nä men ni som orkar läsa hoppas ni vart nå smartare ;p

Anna Berggren - finns det nån så är det du!

Nyss kommit hem, tårarna rinner ner från min kind ibland kommer det en hel vårflod. Vet inte vad jag ska ta mej till. Sanna ligger och sover känns inte som jag vill väcka henne heller. Min bästa vän som ska upp och jobba imorgon.

Pratar med Hampus på msn, han får mej att skratta och le mitt i allt! Trodde aldrig att nån skulle kunna få mej att göra det och om det skulle vara nån så skulle det vara DU, men du hör inte av dej och bryr dej tydligen inte! Fuck vet inte varför du gör som du gör?! Hade jag varit du hade jag stått vid din sida hållt om dej och viskat i ditt öra att allt kommer lösa sej... Men tydligen inte DU!

Har ont i huvudet med, kanske blir så efter så många tårar? Slut på vatten i kroppen eller så...

Har hosta med som nån jävla idiot, har haft hosta sen i november. Vet dock inte varför. De kan dom ju aldrig kolla upp. Varför är det bara fel på mej? :/ Suck och fy och fan.

Jag älskar dej och jag vill att du ska älska mej.. Men du bryr dej inte ett dugg om mej. Jag lider och du har det bra! Men det ska jag komma ihåg den dagen då du behöver nån att luta dej mot.

Tur att jag har min underbara Iker som får mej glad 24/7:) Mammas gooos! Love you!

Anna Berggren - Every Little Thing

Idag har jag gjort en massa nödvändiga saker, såsom att åka med ett paket till den bästa "killen" ever:)
Var där en snabbis, men var nära på att spy då man skulle laga till benet för att de luktade så illa, så jag åkte! HA! Men tog lite bilder på prinsen min, som snart kommer komma upp i bloggen! Tycker det är skönt att jag och Niklas kan prata som två vuxna personer nu utan en massa bråk:)

Jag och Sanna har kommit på den otroligt braiga idén att vi ska lämna kyliga sverige för minst ett år, vet att jag kommer sakna min familj så otroligt mycket! Men känns inte som det ger mej nått att vara hemma. Så varför inte göra nått roligt medans man fortfarnade är ung?! Annars kommer jag sitta där jag sitter när jag är 55+ och känna mej helt dum som slösade bort så mycket tid på att bara vara hemma här. Jag måste resa och se världen innan jag kommer hem och bildar familj och gör alla måsten! Låter välle bra?

Nu ska jag snart göra mej klar för jobbet, jobbar natt så det kommer nog bli trevligt! Brukar oftast bli det när jag jobbar natt, vet inte varför mej jag bara ÄLSKAR att jobba natt ;p Sen att jag jobbar natt typ hela april gör inte mej nått :) Men jag vet nån här hemma som blir less när jag sover hela dagarna! Men vafan, nångång måste man ju få sova?!

Nä nu har jag typ skrivit en hel roman, så kan ju avsluta här!

Mamman älskar hennes bebis, två hela år! Otroligt och jag älskar dej bara mer och mer för varje dag:)

Anna Berggren - Can't Fight The Moonlight!

Jag vet inte om jag är trött eller om jag är pigg. Sitter här och läser bloggar och känner mej så helt otroligt slut! Har gråtit och skrattat sen jag kom hem. Vet inte om det är för att jag håller på att gå in i väggen eller om det är för att jag är trött på detta liv.

Jag och Sanna har ju kommit på den nya bara idèn att vi ska hålla oss från krogen ett tag och bara vara hemma om vi känner för att dricka. Men <--- alltid ett men, så kommer ju Emma hem imorgon så då måste vi ta en utgång på fredag och skvallra en massa och bara må BRA :D

Vet inte varför jag just nu ska må som jag gör?! Vet inte vad det är som gör mej på så sjukt dåligt humör! Hmm, måste tänka på detta och ta mej i kragen, för min mamma har sagt åt mej att man alltid ska vara stark och inte bryta ihop för det kommer alltid fler tåg!

Btw, jag och Sanna ska nog ta våran skit från denna stad rätt så snart eller snart och snart vet jag inte. Måste ju spara en massa pengar och sen far vi nog!! Jag vill åka överallt, men börjar nog med att spara pengar och sen drar vi ett år borta skulle ju inte skada och sen komma hem till en helt annan stad och börja om från början med nytt jobb och nytt liv! Tänk VUXEN, när ni läser ;) HÖHÖ^^

Nä ska nog ta mej en cigg sen krypa ner i sängen för imorgon ska jag åka med en massa paket till prinsen som fyller två år! Shit vad tiden går fort, min sötrumpa! Älskar Iker Berggren/Söderberg mer än allt på denna jord :D

Puss och Kram den helt otroligt störda Anna!

Jag ljög!

Det är ju nu den 1/4 mammas prins fyller två år :) Stor bubbasen min, jag tror aldrig jag har älskat nån så mycket som jag älskar han! Stor trollet mitt! GOOOS är vad det är :)


Känns som jag inte vet vad jag ska ta mej till, kanske bara släppa allt och gå vidare i livet eller om jag ska ta och säga till dej på skarpen att nu får du ge dej! Det är vi som är gjorda att vara vi... Men det känns inte så eftersom det inte bli så, ja det är mitt fel, men de är lika mycket ditt fel! Jag vet att du inte läser min blogg så jag vet inte varför jag skriver det här, måste vara för att jag vill skriva av mej! Men det är bara SÅ fel!

Sen gjorde det så oooont i mitt hjärta då jag såg dej förut när jag åkte hem från jobbet. AJ!

Sova kan ju vara en bra idé kanske?!

Var rätt om dom ni älskar!

RSS 2.0