...

Vart inte riktigt sängen som jag skrev sist, var ute med iker och han både kissade och bajsade (om nån vill veta?) 

När jag och jenny var ute förut så pratade vi på om hösten och fan vad jag älskar hösten så mysigt att sitta inne och mysa med en bra bok och en filt eller gå ut och gå med vovvarna! jag bara älskar hösten, blir en helt annan människa då, får så mycket känslor i kroppen och knoppen ;) HE-HE 
Sen är det ju ett stort plus att jag fyller år då med! tänk jag blir hela 21år.. Shit, snart 30 pannor! tiden går så fort! 

Fan nyss var man nyfyllda 18 och hängde på coppers varje helg med ida, men så är det inte nu kan jag ju be och tala om, men de var tider de, då min underbara mamma hämdade mej varje fredag och lörda, stackarn fick hon någonsin sova? 
men nu får hon sova hur mycket hon vill eftersom jag inte är på krogas så mycket och när jag väl går ut så åker vi taxi ju!! 

Men jag saknar den tiden jätte mycket, så kom man hem och värmde pizza och åt sen sova man! vilka minnen! 

HE-HE läste nån stans att man inte ska tänka tillbaka så mycket för då blir det bara jobbit eftersom man aldrig mer kommer få uppleva den tiden, men vafan så kul som jag hade då kommer jag någonsin få det igen? men alla som man var med och allt bus man gjorde? 

Nu ska man ju vara så vuxen och typ sitta hemma och kolla på bingolotto och nå mer skit på tvn hela helgerna! shit, men jag och bubb ska nog gå ut nått snart så jag får ha lite skoj =) 

Älskar niklas mer och mer för varje dag =)

Puss 

...

HejsanHoppsan!

Idag har min mamma och pappa varit här och satt upp lampan i köket :) Vart jätte mysigt. 

sen har jag varit ute och gått med jenny och lillkorven, han ser ut som en korv när han springer och det är sant!
Efter ett tag tog jag min hund som gillar att äta älgar jag looovar han är en mördarhund, men inte som jennys som äter upp pudlars små ögon!! helt sjukt vilka faliga hundar vi har!!!!! passa dej!

Nu ska jag lägga mej i ett bad och sen gå sista kisssvängen med iker sen sussa =)

Puss 

...

sitter hemma nu efter en dag med jobb, iker fick vara nere hos min mamma och pappa! där trivs han för min pappa ger han alltid godis ;p HE-HE 

Sen hämtade jag niklas på jobbet och vi åkte för bi macken där vi köpte mjölk och frukt och en veckorevyn till mej :D Me like! 

Nu ska jag hoppa ner i sängen för klockan sju kommer fredde och då blir det en tur runt sticksjön efter lite frukost =) 

Älskar min niklas mer än allt och han är det bästa jag har =) 

Sovgott! 

Puss 

...

nyss hem kommen efter ett varv runt sticksjön med jenny, vi träffade på en trevlig kille som tyckte att våra vovvar var söta =) 
Sen sa han att vi skulle uppfostra dom som bra som möjligt så kommer det  bli fina hundar =)

Nu ska jag göra mej klar och åka ner på jobbet, igentligen orkar jag inte men vi måste ju ha pengarna för att kunna överleva nästa månad! kommer bli svårt, niklas är sjuk han med så han ringde på jobbet och då sa dom att han inte skulle jobba för dom gammla blir lätt sjuka.. fan tänkte jag då eftersom det är PENGAR!! och ja jag älskar pengar! 

Tycker att jag är rätt så duktig som går runt sticksjön varje dag nu med iker =) Men det är bra mycket roligare när man har nån att gå med så de passar ju skit bra när jenny vill gå med mej! För iker och akilles gillar ju varandra! 

Nä nu ska jag ta på mej nått mer anständigt och dra mej ner till jobbet! 

Älskar mina prinsar =)

Puss 

...

Fyfan vad jag är trött i hjärnan nu, har ju som skrivet hållt på en massa med att tvätta och donat hela dagen sen gått med iker och sånt, men det är ju ett måste! mammas prins ska ha det bra hela tiden, han bara älskar att gå ut och gå! titta på fåglarna och vill hoppa ner i vattnet :p 

Han älskar att gå lös och springa bakom mej och sen få ett glädjeskutt som heter duga ;) HE-HE

Nä nu måste jag sussa om jag ska vara pigg och glad imorgon, ska ner och tvätta och sen ska jag jobba lite niklas ska jobba han med, jobbar rätt så lika imorgon jag börjar kvart över fyra och niklas börjar halv fem. men det löser jag, jag kommer ju inte jobba så länge och det klarar han av om jag inte fixar hundvakt som är det smartaste! 

Vill att min bubb ska vara trött och lägga sej han med.. så jag får pussas en massa ;p

Puss 

...

Hejsan!

Idag har jag varit med ida efter jag var nere hos mamma och tvättade upp det sista, trodde jag ja!! kom hem nu och fyllde två ikea påsar (dom blåa)  ni vet? Antingen har man för mycket kläder eller så är man lat och aldrig tvättar, tror nog på det tidigare, har så sjukt mycket kläder, borde slänga en hel hög men det blir ju aldrig av, nu ska jag iaf tvätta upp det imorgon innan jag börjar jobba och sen på kvällen ska jag nog bara vara hemma med min prins!

Jag och ida gick ett varv runt sticksjön och pratade på om livet =) förstår inte hur hon orkar gå och samtidigt busa med iker eftersom hon får ju snart sin bäbis. om en månad :) kommer bli trevlans! 

Sen efter jag har varit med ida så har jag och min prins varit hem till hans mamma och surrat på och fikat kaffe! me like, men det sjuka är att jag tycker hennes kaffe är så sjukt gott medans annat bara går ner eftersom man inte tänker på vad det smakar, ja ni vet :p haha.

Skriver så sjukt känner jag, men jag är trött sjuk och har städat sen jag och niklas kom hem igen, han fick gå ut och gå med iker för det pallade inte jag eftersom jag är sjuk, men prinsen gör det mer än gärna :) 

Våran lilla familj är den underbaraste familj som finns, nu låter det som en jävla saga, men det kan jag tala om att det är! 
För vi hade en skit början, men nu börjar det bli ett lyckligt mitt? kommer ju inte vara ett slut så vad kan man skriva?! HE-HE 

Även att min mamma ringde till ida och frågade om hon ville ha en barnsäng och allt, jag har allt en bra söt mammsi =) 

Nä nu ska vi bädda rent i sängen och sen ska jag lägga mej! 

Älskar min prins! 

Puss 

...

jag är sjuk jag har mensvärk jag har en olydig hund och jag tvättar!!

jag bara älskar mitt liv idag!

...

Idag har jag hunnit med en massa grejer även fast jag är sjuk.. Suck!

Jag går ju runt sticksjön varje dag nu så idag bad jag jenny följa med och det var trevligt, pratade på om en massa skit och vovvarna fick busa på en massa =)

Sen åkte jag ner till min mamma och tvättade lite grejer och pratade, mormor kom bort hon med och hade med sej äppelmos och sylt och grejer till mej :) Sen när vi satt och pratade om vad jag behöver och vad jag önskar mej i födelsedags present så fick jag en mixer och en massa mer grejer som är bra att ha =) 

Imorgon blir det en till tur runt sticksjön med malin tror jag?! annars så går jag själv, hoppas bara att jag inte är lika sjuk imorgon som idag, alltså jag är inte så snorig men jag har ont i halsen och känner mej sliten trött och less. =(

Nu ska jag pussa på min prins sen hoppa i sängen =)

Puss  

...

Bubb håller på att ladda ner en film nu som vi ska kolla på :)
Mysa med chips och dipp ingår!!

Pratade nyss med jenny och det var otroligt skönt, även om vi bara pratade om hundar och hundmat typ. haha. var länge sen jag var med henne så imorgon ska vi äntligen vara med varandra och prata en massa skit :) Så skönt, vi har ju alltid varit vänner hon och jag.. 11år är det nu iaf! fyfan vad tiden har gått undan.  Många roliga dagar har det varit och mindre roliga, men sånt kan vi skratta åt nu :)
Me like u jenny a.k.a uno

Puss

...

Jenny ringde mig nu och vi sitter och pratar lite skit, vi ska bubbla och snacka massa skit på söndag :) myyys, känner att jag behöver prata av mig lite. Är så mycket som händer runt om mig nu och jag mår inte alls så bra som jag ger sken av.. Vet inte vad man ska göra för att det ska bli bättre häller.. 

Inväntar en pizza nu sen ska jag lägga mej i sängen och sova, ibland känns det som om jag skulle kunna sova bort allt det onda. 

Det slaget jag fick imin mage idag har värkligen inte varit ett bra slag. KÄnner mej som luft och vem vill känna sej som luft? 

Puss 

...

Idag är det ingen bra dag niklas har nog inte häller en bra dag eftersom allt han kan göra när han inte har en bra dag är att skrika och gorma och vara almänt otrevlig.. 

Säger att jag ska göra en massa grejer som han själv inte kan göra för att om anna gör det så gör det inte så mycket?!
Ja jag fattar inte jag häller. så jävla svårt att bara tänka på andra nån gång? de är bara det jag ville få fram. 

Puss 

...

Här kommer två bilder på min bebis då han var 4veckor och vi var och kollade på han =) 

Tänk inte på fettot i bakgrunden ;) 






...

Idag har jag varit på ikea med min underbara vän ida och handlar lite, jag köpte två hyllor (skoj?) en ny tröja och lite tjafs. ida kollade runt på bebis kläder och sånt, men eftersom hon och swing inte vet vad ska bli för bebis så är det inte så lätt att handla ;p haha. 

Fickade lite och surrade på. ska vara med henne ikväll med, ska bli skojit, men jag vet inte om vi ska vara här, det är ju alltid så mycket folk här :/ hon som skulle hjälpa mej att sätta upp tavlor och sånt skit... men men.. 

Nu ska jag åka ner till pappa och hämta lite små grejer. 

Puss 

...

Tänkte lägga in lite bilder och så imorgon, sällan jag skriver de då? HE-HE, men imorgon ska det fan bli av.

Iker fick ju en PIIIIIIIP leksak av linda för ett tag sen, och från början var han skit rädd för den, men nu, jag tror jag håller på att dö!! Han biter på den HELA tiden, suck.....! Men jag är inte så mycket bättre när jag såg att han gillade den så fick han en av mej med ;) HE-HE

Nä ska lägga mej och läsa lite nu och sen ska jag fan sussa kudden!!

Pussis

...

fortfarande helt såld på alla sidor om hundar.. Suck, när jag var med malin och köpte klass foder idag så tipsade hon mej om hundstallet.se och ja nu har jag hittat minst 100 hundar till som jag vill ha, men niklas säger NEJ! han vill vänta tills iker har blive stor och det är ju smart eftersom han bara är en liten valp och behöver all vår uppmärksamhet =)

Imorgon ska jag ut på ikea med tjockis (gravidtjockis) ida och kolla runt lite :) Förstår inte att om en månad så har ida sin plussis här och jag kommer pussa sönder på h*n :)

funderar på att lägga mej nu är så sjukt trötter!!

Gick bra att jobba om nån ville veta?!

Puss

...

Sitter och kollar på hundhem eller rädda hundarna, så otroligt fina och söta hundar och jag vill rädda alla till sverige, men som sagt det kan jag ju inte, men man kan kanske skicka nån leksak och nån skål och en massa sånt som man har hemma som iker inte änväder, för jag kan ju alltid köpa nytt och det har ju inte djurhemmen kanske råd med, vad vet jag? 

Det var ett tag sen jag skrev det där uppe. har hunnit vara med sanna och ida, klämde på idas tjockis mage och mös hemma hos henne med sanna :) 

Sitter fortfarande och kollar på hundar och är så glad över att jag har min iker som har mat och kärlek och allt dom en liten vovve behöver =) 

Jag vill rädda alla hundar! 

Sängen nästa! 

Puss 

...

Det gick jätte bra att träna med iker idag, malin är så otroligt duktig när det gäller hundar.. Av alla som jag känner så är fan malin den bästa och det hon säger, säger hon inte för att vara överlägsen eller få mej att känna mej dum (som visa vill göra.) Utan det hon säger till mej säger hon för att hon vill att iker ska få den bästa uppfostran som finns och att han och jag ska må bra tillsammans :) 

Och jag kan lugnt säga att han är helt slut nu efter en timmes träning, men det är ju inte vanlig träning vi höll på med utan "hjärn" träning ;p HE-HE 

Nu ska jag fan lägga mej har enbart sovit tre timmar inatt och varit ute på en massa hela dagen.. så anna och iker är trötta. väntar bara på att våran underbara pappa/pojkvän ska komma hem!

Puss

...

Idag har jag varit trött, nästan för trött. sov enbart två timmar innan jag skulle upp, inte smart Anna!

Men jag tänkte ju att jag skulle få en skön hemma kväll med min underbara prins, men nej då Malin ringer och frågar lite snällt om jag inte vill följa med henne på hundgrjes och jag som är så snäll kan ju SÅKLART inte säga nej.. så nu är det bara och le och vara glad ;p Hon ska ju bjuda på mat innan så ;) HE-HE

Sen blir det lite träning med iker som malin ska visa mej, ska bli kul. ska kolla runt lite på kurser jag kan gå med iker =)

Han är ju en så smart vovve ;)

Puss

...

Tjoho!!

Har varit med alex och grejat med vovvarna =) Mysigt. Ska göra samma imorgon kväll med, det är ju bra när dom får leka med varandra en massa och busa runt =)

Sova.com

Puss

...

Har jobbat idag sen på cittygross och handlat kattmat och ben o jerry glass =) mums. för glassen då ;)

Snart kommer alex och tobbe förbi så ska vi gå ut med vovvarna så dom får busa lite med varandra. Det är ju så bra att iker och zargon får träffas ofta och busa runt, tänk sen när iker är mycket större än alla dom så är det ju bra för dom att dom är vänner, så han inte äter upp dom ;) HE-HE

Nu ska jag göra mej klar, sen ska jag mysa med min pojkvän eller kanske en bra bok, vem vet?

Puss 

...

Kom nyss hem från jessicas födelsedags fest =) trevligt med en massa folk, min gravida vän ida var ju där så det var mysigt =)

Nu ska jag snart kolla på sex and the city filmen med iker ohc mysa ner mej i soffan, synd att jag inte har nån ben o jerry glass att äta på..

Niklas kliade nyss mig på låret och det var skönt, haha.

Ha de bäst!

Puss

...

Tror kanske att det kan komma och knäppas bilder ikväll, vore inte det skoj? riktigt skoj? =)

Jag vet att ni saknar mina underbara bilder.

Jag har även ett svårt val att göra.. Jag måste ju kliva in i duschen nu för att göra mej klar till jobbet, men sen ikväll när jag kommer hem så måste jag göra om det  för det är ju inte så kul att gå ut ikväll om man inte har duschat innan..

Nu ska ropar min prins så mej så vi höres imorgon med en massa bilder =)

POuss

...

_HEjsan =)

Iker ligger vid mina fötter och tuggar på en godisbit som han fick utav mej =) Snäll mamma han har va? klart jag har!

Nä nu ska jag skynda att göra mej klar dricka kaffe och sen gå ut med iker igen innan jobbet.

Puss

...

idag ska jag jobba sen ska jag nog ut :)

Finns inte så mycket att skriva, har inte hänt nått nytt.. inte äns om jag tänker efter ;) hehe.

...

Ja, jag vet att jag borde sova nu men jag sitter och väntar på Niklas och iker som är ute och går lite sent jag vet, men iker ville ut så då är det bara för pappsen att ta på sej skorna och gå ut ;) hehe.

Sitter och kollar på lite kläder som jag ska beställa nu med, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha, det är så svårt när det finna mycket att välja på. haha.

Imorgon ska jag ringa och kolla om alex vill följa med ut och gå lite =) Tycker att de är mysigare att gå ut när de börjar bli höst, för då blir man inte lika svettig ;p HE-HE

Har mycket jag ska hinna med imorgon även, tvätta och städa lite tänkte jag göra sen ska jag fixa lite annat tjafs med.

Nu är det tvn sen sängen då bubb kommer in igen :)

Puss

...

hejsan.

Idag har en massa hänt om jag får säga dej själv, var med malin bort på ikea och köpte en present till min bror.. Så nu hoppas jag att du blir nöjd ;) hehe, men han är ju inte den som klagar iaf! det genen måste jaf har fått ;)

Sen var jag ner till mamma och tvättade lite eftersom man inte kan få tvätt tid här eller jo typ från elva till tre på natten och vem fan vill tvätta då? inte jag iaf..

Ska ner till henne och tvätta imorgon med, sen ska jag bort på ikea med linda. måste inhanlda lite mer grejer tills helgen! Suck vad jobbit, men det kommer nog bli en skojig helg kan jag tro ;)

Puss

...

hejsanhoppasn.

Ska ner till mamma nu och tvätta lite innan jag hämtar upp malin och åker till birsta för att köpa en present till min bror som fyller hela 30år den 14!

Fatta vad kort mitt hår är!! Vi ska även klippa det lite till idag för att fixa det. shit jag dör!

Nä nu ska jag åka =)

Puss

...

Var ner till mamma och pappa då jag slutade, min kära fader fyllde ju år så lite tårta tackar man ju aldrig nej till :)

Ska nog lägga mej och läsa lite nu eftersom jag ska upp imorgon och tvätta. måste ju ha rena kläder på fredag och lördag!

Men det har varit en bra dag iaf :)

Puss

...

Malin har klippt mej idag, och hon klippte bort mycket!!

Men det är ju för mitt eget bästa eller kanske hårets bästa ;)

När vi var klär med klippningen och färgningen så tog vi med oss iker och åkte bort till henne och hämtade nova sen ringde vi till alex som tog med sej zargon så släppte vi vovvarna vid ST =)
Zargon som alltid brukar smita stannade kvar med dom stora vovvarna ;) även att iker bara är en dag äldre än han, men det känns som han är mycket äldre eftersom vi har haft han sen han var åtta veckor och alex och tobbe köpte zargon när han var 14 veckor.. bra att veta va?! HE-HE

Imorgon fyller min kära pappa år med, jag har redan köpt en present till han eller jag niklas och min bror och hans familj ;P haha,

Ska även ut i helgen med malin och sandra, ska bli sjukt kul för jag har inte varit ute på hur länge som hälst!! så jag får jobba fort och bra så man hinner hem och kan göra sej klar =)

Nu ska jag kolla runt lite sen ska jag hoppa i sägen.

Puss

...

Hejsan. Sitter hemma med malin nu och hon har färgat mitt hår =) Det va på tiden kan jag be och tala om ;p men nu är jag snygg igen! Ska kanske ut med henne på fredag, om jag inte jobbar eller är för trött eller har en grinig pojkvän som säger nej ;) HE-HE Ska ut med iker på en långis snart med, vet inte om jag ska ta den med malin eller när malin har åkt hem? malin vill nog följa med oss ut =) WEE! Ska gå och skölja ur färgen nu iaf =) Puss

RSS 2.0