Sadface idag igen...

Anna får sätta rubriken det har jag för dålig fantasi för.
Vi sitter och lyssnar på Brittans nya singel "3" den blir säkert bättre på fredag, då ska det förtäras alkohol.
Jag är så snäll som lånar ut min dator när min lilla gris (LÄS Anna) har ont i huvudet.
Jag borde få priset världens bästa kompis...

Over and Out // Sanna


Idag blir det inte mycket gjort.. Ska enbart vara i soffan/sängen och försöka kolla på nån film om mitt huvud vill vara med mej på det.. Har inte ätit på hela dagen men jag vet att jag måste göra det för att må bättre..

Nä men det var nog allt...

TJARÅ!

Sadface :(

Eller nja jag vet inte, men känner mej lite less, väntar på att idol ska komma upp på datorn och det kommer 22.40 och klockan är ju 21.50 så de är ju en stund kvar.... Men den som väntar på nått gott brukar ju inte vänta för länge...

Men jag håller på att dö! Sjukt jobbigt att inte veta om min baby Calle gick vidare eller inte, men jag tror nog att han gjorde det. Sitter som på nålar nu för jag vet ju inte :p

Idag har jag städat lite men det blir nog mer i morgon innan jobbet med, men kommer bli sjukt jobbigt eftersom jag jobbar natt tre dagar sen på fredagen (min födelsedag) så kommer jag ju inte hinna med så mycket.

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och hoppas att tiden går fort så jag får kolla på idol!

TJARÅ!

Söndag it is..

Och jag har inte gjort mycket sen jag kom hem, ska sova nu sjukt trött!

TJARÅ!

Mys =)

Inatt sov jag hos mamma och pappa, det var mysigt. Pratade med Sanna innan jag gick och la mej och vi planerade lite inför min födelsedag =) Sen ringde jag Sanna då jag slutade och vi drog på ikea och sen hämtade vi upp iker och var ute och gick =)

Sen kom Sanna på att hon VILLE sova hos mej, och jag var inte sen på att säga ja vad kul. Det är så sällan jag och sanna umgås så ibland måste vi bara vara med varandra och mysa på....

Kan inte förstå hur du kan vara så sur? Måste ju vara nått fel på dej, Unna folk annat än enbart dej!

Nu ska jag och Sanna hoppa i sängen och kolla på film..

Imorgon jobb mellan 7.30 - 16.00 Men jag ska åka in tidigare för idag vart det nästan så att jag inte han med allt som skulle göras innan vi öppnade.

TJARÅ!

Bara för att jag är så dum

så röstade jag på Calle lite ;p Så nu hoppas jag fan att han kommer gå vidare..

Är hemma hos mamma och pappa nu och ska hoppa i säng, jobbar ju pass 1 imorgon. Kul.... Jag är en trött människa!

TJARÅ!

Så sjukt skönt

att sova hemma hos mamma och pappa ;) Skulle lätt kunna göra det varje natt hela året om, men att det alltid ska finnas ett men i allt. Skönt att bo själv och kunna bestämma allt själv utan en mamma som står över och kollar :p

Börjar snart jobba och det är ju kanske inte nått jag vill eftersom jag inte har sovit så mycket inatt.. Kommer somna när jag slutar idag. Det är bra eftersom jag börjar halv åtta imorgon.

Nä nu ska jag göra nått att äta.

TJARÅ!

Allt brukar ju bli bra!

Och det vart det i mitt vardagsrum nu när har fått upp mina hyllor och en matta på golvet =) Jag är nojd, kommer bli så bra när jag koper mej en tvbänk =) Inatt ska jag sova hos mamma och pappa eftersom jag ska kora dom till båten som går i morgon tidigt... Jag som ska jobba natt ;) Haha, men det kommer nog gå bra eftersom jag ska ha pass ett i helgen så då är det bra att man kliver upp tidigt. Nu ska jag åka på jobbet.

Tack kära mamma och pappa!

Igår var jag ju med mamma på ikea, men vi orkade ju inte bära bordet som vi skulle kopa så tog med oss pappa på en tur idag och då fick jag det, plus lite mer grejer =) TACK, dom är så snälla med mej. När vi kom hem så satt pappa upp min kokslampa, ÄNTLIGEN!! Nä nu ska jag sova... tvätta + städa imorgon..

Hos min kära mamma och pappa!

Ja, ikväll ska jag sova hemma hos mamma och pappa, det var ju inter riktigt igår som jag gjorde det.. Men det kommer nog bli jätte skönt att ligga i "min" säng och mysa =)

Idag har jag varit på IKEA med mamma och Freja, kollade runt lite och handlade en massa hem till mej, såsom matta lampor hyllor mm. Kommer bli så fint när det är klart =) tack mamma.

Sen bjöd pappa på mat och det var jätta gott, han är så duktig min pappa ;) HAHA!

Sen åkte jag hem och lämnade mina grejer som jag köpt, sen hem hit och jag och mamma satt oss vid datorn och då handlade vi lite kläder, jag fick mina kära skor med!!! GLAD ANNA!

Nä nu blir det en kvälls cigg sen blir det natta för mej =)

TJARÅ!


Känns som man bara springer och springer..

Men man kommer fan aldrig fram.. Vet inte vad jag ska gora åt allt tiden bara springer iväg :p Har nyss tagit ett bad så sitter här lite blot och väntar på att mamma ska komma och hämta mej innan det blir en tur på ikea, nytt koksbord ska komma hem till mej :D

Orkar fan inte mer!

NIklas har nyss varit här och hämtat iker och jag kommer aldrig mer få ha han, enbart for att jag jobbar så mycket..... Och jag kan inte gora så mycket åt det for det är ju hans beslut. Frågan är bara hur fan jag ska klara mej utan min gooooos?!             

FYFAN VAD BRA

Calle är på att sjunga, jag är kär i han och kommer aldrig släppa han ;) HAHA, typ 2007 var en kille som heter Johan med och han vart jag helt såld på, men denna kille OJOJ säger jag bara. Hoppas han går vidara och sen kommer till birsta for att sjunga eller nått, då kommer jag stå längstfram ;p hehe, jobb nästas.

MYSIS

Är vad jag är nu, har jobbat over middagen idag, skont.. Hade driven och det var ju trevligt, hatar den nya "armen" som ska ut genom luckan så folk kan sätta in sina kort i den.. Ja ni fattar, sen har jag gjort lite grejer.. När jag kom hem så myste jag ner mej i soffan i min stora kofta och kollade på idol, fattar inte att folk vågar ställa upp, nästan så jag ska testa nästa år.. Bara for att få ett nej kastat i ansiktet lixom.. dumma jävlar. Sova nu städa och sen jobba natt på schemat imorgon. TJARÅ!

Fortfarande

hos Ida, har nyss kolla på Idol och det är så sjukt bra ibland iaf =) Just nu kollar vi på min facco serie efter navy, cold case och det är så sjukt bra, kommer aldrig glömma första avsnittet jag såg hemma i granlo d¨jag bodde hos mamma och pappa, sjukt vad kär jag vart...

Imorgon vet jag inte riktgit vad jag ska hitta på ska iaf köpa ett köksbord och sen så ska jag nog vara med ida och kolla på idol ;) Ska köpa lite annat med, men jag måste spara pengar efter som jag snart ska åka till Emma med fittmaskin.blogspot.com så då gäller det att spara massa pengar =)

Vill ju kunna leva som en kung när man åker till henne.

Men jag jobbar tydligen natt då vi hade tänkt åka och fittmaskinen jobbar då med, så får kolla upp om vi kan åka nått annat datum eller om vi ska fixa bort passen, jag vet inte riktgit vad som blir bäst, men annars så kan vi ju åka i november? Tycker jag låter bra...

Ida ligger brevid mej och pratar om hennes mage som håller på att sprängas för att hon har ätit så mycket godis.
Ida säger ofta mycket roliga grejer som idag på ikea, men alltså anna han kan ju inte följa med på nån klassresa eftersom det är ......... där ;) HEHEHE! jag skrattade så jag nästan dog, men det är ju tur för er att jag inte gjorde det för då hade jag inte suttit här och skrivit nu ;)

TJARÅ!

Hos ida =)

Sitter hemma hos ida nu och ska kolla på en film =) MYS!

Har betalat alla mina räkningar nu så nu är man fattig igen ;) Nä jag fick bra lön så..

Imorgon ska jag ut på ikea och köpa ett nytt köksbord med min kära vän ida, vill köra på en utgång med men jag vet inte riktgit om jag har råd med det för jag måste ju som sagt spara pengar. Vill ju åka till Emma så snart som möjligt och slippa sundsvall för ett tag.

Var bort till min bror förut och åt lite glass och gav han en present, lill mysen skulle gå och lägga sej men jag fick en kram och hon surrade lite med mej om ida och nova att hon kommer ihåg =) Hon hade klippt sej igår med så hon var så fin så, stora tjejen.. Tänk att snart blir hon tre år, tiden går så fort..

Nä film tittning för mej =)

TJARÅ!

Ledig.

Idag är jag ledig och det ska bli så skont =) Ska gå ut med Prinsen nu sen ska jag ut på ikea och kpa en present åt min bror sen ska jag bort till han när det borjar bli kväll =) Ska kopa koks bord när jag är där ute med, så kan Niklas ta hem sitt. Nä nu blir det frulle sen ska jag dra mej.

HAHAHHAHAH!!

Jag har hittat den roligaste bloggen som finns!!!! fittmaskin.blogspot.com den handlar om livet på max och den är väldans bra, tror dock att det är nån på mitt jobb som är lite kär i tubbe ;) HAHA! Nä nu lir det sova, har jobba natt och ska jobba imorgon med...  Men sånt är livet på max ;)

Kanske sista gången...

Jag sitter och skriver vid denna dator, personen som jag lånade denna dator av vill ha den tillbaka...... TACK säger jag då, tänk på att jag alltid är helt själv och har inge liv eller jag har ju alltid Iker att mysa med, men han kan man ju inte prata med.... Sen är det ju lite svårt att skriva blogg på han om jag känner for det. Ja nu forstår ju vilka problem jag har nu! Har städat som ett tok idag, jobbar även med en rockers!!!! Om hon inte känner for att vara ledig som vanligt :p Nä skriver kanske nått sen.

Rockers!

Har nyss kommit hem efter en stund hos mamma och pappa.. Tog och bikade bort med mammas bike sen så gick jag hem.. Hon ville ha den hemma nu eftersom det snart är vinter och jag använder den inte så mycket ;p Ikväll blir det lugnt hos Anna for mamma ska komma tidigt imorgon och kolla på massa kläder som jag har rensat bort. Jag är ju en sån person som behåller allt riktigt länge, såg en troja som jag hade i typ 9an när jag festade, den var väldigt given dom kvällarna ;) haha, men nu är det dax for den att forsvinna ut i världen, tror inte att mamma vill ha den, men om jag lämnar den på typ uff eller nått sånt så kommer det säkert vara nån som tycker att den är snygg och vill festa i den igen ;p Nu ska jag snart träffa Niklas och tror jag ska städa när han är här, ser ut som hej hejdå....... :( TJARÅ!

En riktig dator.

Nu kan jag skriva ööööööö hur mycket jag vill =) HEHE!

Men inte men jag vill ha en banan mellan mina skinkor. En stor en helst.
Har hört att det är trevligt med en banab mellan skinkorna. Vem kan säga nej till enj chikita banana?
Finns inge bättre! hahaha, var även inte jag som skrev detta.... KAN NI GISSA VEM?!

Dagens fråga.

Sen fick jag en komentar av en person som inte ville jobba natt med mej igår ioch varflr det var för att jag ville ju jobba med dej!!!!!

TJARÅ!

Alltså

jag spydde nyss for att jag hostadeså mycket....... Jävligt bra, min mage är ju typ tom...

Denna dator

+ dom tre flugorna som bor hemma hos mej kommer ta livet av mej snart...... Kan inte sova fr flugorna och vad är inte bättre än lite blogg då? ;) HEHE! Fan är stolt over mej själv som är bra, men nu måste jag fan sova, mycket som ska goras imorgon.......... TJARÅ!

Fan så less jag är...

Sitter och läser lite bloggar och blir mer och mer less for varje inlägg jag läser, ska det vara så himla svårt? Fel att kämpa och sen kämpa lite till? Själv är jag riktigt stolt over mej själv, men saksamma..... ÅÅÅ!! Skulle nog inte ha lånat denna dator, kommer bli nord! ;) NOrd anna, sitter vid en dator där iaf ;) haha.  

Äntligen hemma.

Eller ja har varit hemma en lite stund, har typ startad datorn och läst nån blogg. Jobbade natt idag med Emma och Lillgård, vart lite besviken på en person som jag inte tänker nämna vid namn men hon skulle ha varit K ikväll... Hoppas ingen känner sej träffad for det är inte min mening........... Natten var bra, mycket folk när jag borjade lite när vi stängde. =) Helt bra, även att vissa bokstäver inte funkar och inte kan jag hoppa ner häller.. Denna dator har tydligen fått for mycket ol! Men jag är nojd iaf jag kan ju skriva lite och läsa dom bloggar jag vill. Ni som läser min får allt tillsammans och jag hoppas att ni är nojda med det. Måste ju bara skriva tack till Birdie ännu en gång som lånar ut datorn till mej... Btw det var inge rockers ikväll..................... Jag vart lite ledsen. Allt for mej denna natt/morgon. NU ska jag sova.

äntligen!

Jag vet att ni har saknat mej jätte mycket, men jag har ju inte haft nån dator :( Men nu har jag fått lånat en av Birdie han är SÅÅÅ snäll som lånar ut den till mej, jag själv skulle aldrig låna ut nått till mej, jag pajar ju nämligen allt.. Eller nej det gor jag inte... Men den är redan paj så det gor inte så mycket kan inte skriva alla bokstäver och sånt..     nej nu ska jag jobba sanrt. PUSS OCH KRAM                                                                                                                                                      

Söndag.

JAG HAR INGEN RÖST KVAR OCH TACK ALLA IDIOTER SOM JAG HAR TRÄFFAT PÅ IKVÄLL!! JAG ÄLSKAR ER!!!

Lördag och jag känner mej som en rockers!

Jobbade igår med min svin sjukdom och allt! Känner mej inte alls pigg och denna helg har jag gjort allt annat än ta det lugnt och vila mellan mina pass...... BRA ANNA!! Nja inte så bra om jag ska vara ärlig..

Jobbade natt igår, vi var ett gäng bittra typer som stog inne på max och hade det trevligt, kvällen var rätt så sjuk. Började med en kille på kanske 17 som somnade i serveringen och rätt var det var så var det en massa mat från hans mage på golvet, ja ni fattar han spydde!!
Sen var det lugan ett tag tills en snubbe skulle vara tuff.......
Vem beställer en "storamenyn" och sen bara för att det inte var ett deluxmål så kastar man in burgaren på dom små liven i köket... JAG VAR EN AV DOM! Så det var ju lite glas över allt eftersom ett lysrör gick sönder, skar mej på fingret. Jimmy ville vara tuffare än han och sprang efter.... Det hela slutade med att snubben som skulle leka cool fick åka polis bil, men det är välle tufft?

Ja, men man kan ju inte annat än skratta åt allt folk som försöker leka rockers...

Ikväll ska jag jobba fast jag inte mår bra och det kallar jag riktig rockers anda!!!!

Kom inte på max och kasta mat ikväll är ni snälla, då får jag damp!

TJARÅ!

Hemma igen..

Har varit bort till pappa och fikat tårta, var gott =)

Freja tyckte att Nova var lite läskig tror jag men efter ett tag så släppte det, nova ville ju inte göra annat än härja ;) Sötungen! Freja var väldans söt i hennes i love faster tröja, diggar den som fan och igår när hon fick alla grejer av mej så vart hon jätte glad, lill prutten min!

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och sen prata lite med nikke!

TJARÅ!

Fredag

Har hunnit med en massa nu på förmiddagen, varit med mamma och freja på ikea och kollat runt lite, hittade ett köksbord som nog kommer passa här hemma =)

Åt lunch på ikea och det var självklart köttisar, freja vart nog mest glad över glassen man fick efter åt! Söt unge!


Nu ska jag hämta upp ida så ska vi åka till min mamma och pappa för att gratta pappa som har fyllt år, tror attjag har skrivit det i en massa inlägg så nu vet ni det!!!! Freja är även där och de ska bli kul att se vad hon och nova tycker om varandra =)

TJARÅ!

Home at last!

Har jobbat nu på kvälls kvisten, kom hem för en stund sedan och tog fram en massa saker till Niklas som kan vara bra att ha i hans nya lägga =) Kommer bli jätte mysigt där när han har fått in alla möbler och målat om, nästan så jag skulle kunna bo där själv...

Imorgon eller idag rättare sagt så ska jag mamma och freja åka ut på birsta och kolla på ett nytt köksbord till mej och jag hoppas om jag är riktigt snäll att vi kanske kan handla lite mat till mej med ;) Har om jag ska vara ärlig dåligt med pengar och jag vet inte hur jag annars skulle göra tills den 15de, det var ju annat när man var två... Då kom det in pengar 3 gånger på en månad... NU KOMMER DET BARA KOMMA EN GÅNG!!!!!!!!!!

Nä nu blir det sängen för mej så jag kommer upp i tid om en stund, tänkte ställa klockan på 9 så man är pigg och glad när vi drar ut på birsta, tyckte jag hörde att mamma skulle bjuda mej och freja på lunch där ute ;p

Min mamma är fan den bästa mamman som finns! Har inte träffat nån som är så rolig som hon är plus att hon är så snäll med mej när jag har det kämpit, men visst så kan hon ju skälla på mej värre än en hund som har ont....... Men jag älskar dej över allt mamma!

TJARÅ!

Nu är det party =)

Sitter hemma nu med Jenny och Tina, snart kommer malin och sara bort med och sen blir det krogen =)

Blir nog nice eller det ska bli nice!!!!

Förut idag var jag med Niklas och kollade på en lägenhet och den var chill så han ska flytta in i den på måndag, kommer bli sjukt ensamt här hemma, men jag har ju alltid mitt jobb att gå till och mina vänner att festa med och det är fan a och o =)

Soooo seeee yaaa =)

PARTY!

Ikväll blir det part för mej och mina vänner, kommer bli trevligt =)

Ska köra bort Niklas på en visning nu så måste skynda mej lite..

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Bus på skolan 2009?

Kom hem för en stund sen och kollade på navy och chillade.

Innan det så har jag varit med Jenny Tina och Vilma vi åkte till granlo och satt oss på skoltaket och pratade om våra ungdomsår och det var rätt så mysigt. Måste göras oftare =)

Vilma vart så rädd så hon puttade nästan ner mej från taket men som tur är så gjorde hon inte det och jag lever ;p

Blir utgång idag/imorgon och det ska bli grymt kul, var länge sen jag var ut eller inte så länge sen men i alla fall.
Funderar bara på vad jag ska ha på mej för kläder, vet inte om det blir min nya tröja som jag skaffade mej idag eller om det blir nått annat..... HATAR ATT VÄLJA KLÄDER!

När jag kommer hem till mamma och pappa nån dag så ska jag lägga upp lite bilder från förr, har några grymt snygga på mej och jenny sen typ 2002 eller om det är 2003... Man var ju grymt snygg då ;)

Var jätte roligt att träffas och prata i alla fall =)


Sommar bild på mej :D

Tisdag

Och jag har inte gjort mycket alls denna dag, har mycket jag ska hinna göra innan jag lägger mej i sängen för att sova ikväll och jag hoppas att jag då är trött jätte trött så jag somnat tidigt, men man vet ju aldrig.... hoppas kan man ju alltid göra och jag hoppas ofta på saker och ting.

Nu skaj ag snart åka på bolaget och när jag är där så ska jag köpa en present åt min kära pappa som fyller år i morgon, försökte ringa han nyss, men mobilen var av, vart lote orolig, för han har aldrig mobilen av.... Hoppas att det var batteriet som tog slut eller nått sånt!

Nä nu ska jag göra mej klar och fara en sväng, undra vad det blir för middag idag?

TJARÅ!

Application: Haki, 80 Mage

Hej =)

Hemma nu efter en stund på jobbet, var trevligt.... Men jag måste fan kolla upp min hörsel, hör inte vad emma säger aldrig någonsin, måste alltid säga va och det är enbart då hon säger nått till mej och idag var hon lite hes!!!! vad fan är det bra för då? Malin fick översätta åt mej ibland för att jag hörde så dåligt.

Nu stänger dom borta på jobbet, hoppas att dom inte hade allt för mycket att göra den sista timmen!

Ska snart mysa ner mej i soffan och kolla på "thank you for smoking" har hört att den ska vara rätt så bra! Så då hoppas jag att det är bra eftersom jag slösar bort min natt på att kolla ;) HEHE!

Imorgon ska jag in på stan och handla till min kära papps =) Han fyller ju år på onsdag även att jag har tagit ledigt för att kunna umgås med han då.. så igår säger han; ja kom på fredag då ska alla andra komma........... MEN PAPPA JAG KAN INTE DÅ! Jag erbjöd mej att komma på onsdag ialla fall, men tror inte att han ville det.. tack för den passningen, fel att informera mej om detta innan?! Men i våran familj så får jag alltid veta allt sist.. Som vanligt. =/

Nä film för mej nu =)

TJARÅ!

RSS 2.0