trött!


Är så satans trött nu så jag vet inte om jag orkar vara vaken längre.

Väntar på att pappa ska ringa, men de lär han ju inte göra om jag känner han rätt. han har varit ute och hålt på med bilen hela dagen. jag var där och åt frukost i dag och sen efter de har han varit ute med bilen.. suck!

Så ska lägga mej och läsa dykarn en bok jag har lånat av mamma och sen sova, men känner jag mej själv rätt så kommer jag somna innan jag har läst 10 sidor ;p

Söndag.

Hejsanhoppsan :)

Har varit en bra dag så länge, klev upp vid halv sju och körde niklas på jobbet sen åkte jag hem och tänkte lägga mej igen, men jag kunde inte sova för iker var på bus humör.. Så jag ringde mamma som var barnvakt åt freja, åkte ner så iker fick vara på deras gård han med och det gillar han eller ja han gillar min pappa. haha.

även att han hittade en död fågel som han gick och bar runt på, ni kan ju tänka er när min pappa jagade han i träskor ;p
sjukt sött iaf.

Efter det så ringde niklas och ville att jag skulle komma ut till han och äta lunch så då gjorde jag de, gott med pizza (:
pratade på en massa och allt och inget.

Sen drog jag bort till ida och drack kaffe och pratade i en massa timmar, tre för att vara punktlig. åkte och köpte katt mat och ett ben till iker :)

Nä nu ska jag diska lite, har skurat och sånt nu.

Känns så skönt att kliva upp tidigt på morgonen, hinner med så mycket då :)

Puss

Länge sen!


Hejsanhoppsan :)

Var ett bra tag sen jag skrev, kan ju vara för att vi har flyttat och inte haft internet.

Men nu lovar jag att jag ska vara mycket duktigare på att skriva.

Inte så mycket som har hänt sen sist eller jo, har varit och hämtat våran hund iker och jag har fått jobb och vi ska nog flytta igen ;)

Mitt liv är så otroligt underbart och jag kan förstå om folk är lite avis på mej.. hihi. som igår fick jag ett par skor utav min underbara pojkvän utan att säga att jag ville ha dom, utan bara för att han är så snäll :) som tack så lagade jag jätte god mat åt han ;)

Nä nu ska jag pussa på mina två favorit killar (niklas och iker)

Puss

RSS 2.0