Nu åker vi snart.

Ska snart fara till fjälls och andas lite, men som sagt är man inte där för att pimpla och åka skoter så kanske man inte ska åka? vad vet jag, jag har gjort allt sånt i över 19 år, så vafan nån gång måste man ju få göra nått annat?!

yeye, sitter hemma nu med bubb alex och tobbe. ska snart åka ska bara fixa det sista.WEE!

Gottnytt år på er alla och tack för att ni har gjort mitt  2008 till ett bra år, får bara hoppas på att 2009 blir bättre =)

Puss

slutet gott allting gott?!

Eller hur fan var det? haha, jag kommer iaf inte ihåg =)

Snart är detta år slut och ja vad ska man säga om det?
jag flyttade jobbade skaffade hund lärde känna nytt folk, lärde mej att man kan inte hata allt och alla.

Kommer nog inte ha tid att skriva så mycket mer innan vi åker på tisdag för imorgon jobbar jag natt, pratade med issa om hon dkulle jobba natten i stället för mej, men hon hörde inte av sej. så då är det bara att jobba och slita!

En greje som jag bara måste få ur mej, det är ju så att jag köpte ett par skitsnygga skor i förrgår och igår så åt min hund upp dom!! det är kärlek de. fuck!

Men han är ju så söt så det går inte att vara sur på plutten =)

Nu är det snart sängen.

Puss

JAG HATAR JULEN!

Fyfan vad less jag är på julen nu, bara för att niklas ska gå och bli sjuk så ska det gå ut över mej?

Jag hatar folk som inte kan tänka riktigt, varför ska jag bli drappad för? kan knappt prata med mej i telefonen för då är dom rädd att dom ska bli smittade? kul..

Men nu har jag bestämmt mej för att aldrig mer fira jul, inte med nån. så ha en kul jul.

Jag är hyfsat less på all skit idag.

juljul strålande jul..

IDag har jag jobbat och imorgon ska jag jobba. tur att niklas är ledig imorgon så han kan köpa dom sista julklapparna =)
Men det är inte alls mycket kvar, till niklas mamma och min mamma. suck vad jobbit att köpa till allt och alla när man inte vet vad dom vill ha.,..

NÄ NU MÅSTE JAG SOVA!!!!

PUSS HEJ

Jobba.

Dom ringde och frågade om jag ville jobba halv nio till fem och visst kan jag det. alltid bra med pass för det blir ju lite mer pengar. Och pengar är ju alltid bra =)

Idag har jag inte gjort så mycket varit med jenny en snabbis och sagt hejdå eftersom hon ska åka till flicke idag och ha skit kul, men det är ju bra att jag får jobba iaf, sen får ju jag ha mitt roliga över nyår när jag ska till fjällen med Niklas och hans familj. kul för iker att få springa och leka med alla vovvarna då =)

Nu ska vi ut på en långis jag och iker min stora vovve som lyfter på benet ;)

Puss

rock band

Sällan det spelas hemma hos oss då? Just nu är johan med niklas och dom ska kanske ner till johan eller så sitter dom här och spelar till morgonen gryr!

Jag har jobbat från tolv till nio idag och det var ju lugnt och så, inte alls. sjukt mycket folk hela tiden, hade lite lugnt vid typ två tre tiden sen kom alla igen.. WEE!

Ska snrt gå ut med iker en sväng, släppa han lite och låta han spriga av alla spring han har i bena... och det är inte lite min kära vänner.

Imorgon ska jag på stan med mamma och köpa lite julklappar eller ja hjälpa henne och köpa julklappar så ska hon få hjälpa mej och hitta nått till min storebror och hans girl.. Lättare sagt än gjort.. NÄr vi åker ner så ska jag nog köra förbi och köpa en present till min kära bästis som fyller 20 pannor på julafton =)

Nu blir det en tur med iker.

Puss

Fan vad fort tiden går.

Snart är det julafton och jag känner mej så sjukt stressad inför den dagen så jag vet inte vad. kommer sluta med att jag sjukskriver mej från livet och bara liggger hemma ett bra tag och myser med min underbara iker =)

IDag har jag varit hemma hos niklas mamma och ätit tårta, för att niklas lillebror tobbe fyller nämligen 19 pannor idag, fan vad tiden går fort, det var ju nyss jag var 19 men nej nu är man 21 och håller på att dö ;) HE-HE

Nu ska jag hoppa i säng och sussa.. sjukt trött efter bara 4,5 timmars sömn och ni som känner mej vet att jag behöver iaf 8,5 timmars sömn =)

Puss

trött less och lite mer trött =)

Så kan  man beskriva min dag idag, wee!

Jobbade igår, skulle sluta klockan 00.00 men då frågade åke om jag kunde stanna kvar en stund till för att dom skulle fixa nått så jag var kvar till tre, skönt. åkte sen hem och kollade lite på tvn sen så sov jag, men jag mådde grymt dåligt... så niklas fick typ inte ligga i sängen för jag tyckte att han låg för nära, men det gjorde han inte, men ni vet ju hur  det är när man mår illa och folk ska ligga och kramas.. me dont like!

Idag har jag och niklas varit ute på ikea och köpt lite julklappar och en present till hans lillebror som fyller år imorgon. fett nice 19 pannor ;) HE-HE

Sen var jag bort till antonio en snabbis och träffade jenny surrade på lite om julafton och sånt skit.

Ska även få en jätte fin väska av henne i julklapp/födelsedagspresent. Ja Jenny är som sagt lite seg... inte bara lite. hehe.

Nu ska jag köra bort niklas till martin sen ska jag hem  och lägga mej i ett bad =) MYS!

puss då

- In The Ghetto

Ska lägga mej nu snart, idag har jag jobbat sen så åkte jag och niklas och handlade.. Vart hyfsat mycket i bilen på vägen hem. men nu kan vi iaf äta oss mätta ;) HE-HE

Imorgon blir det julklappar iaf, börjar ju inte jobba fören klockan sju så några ska vi välle iaf hinna med, ska köpa till niklas imorgon och ja han ska få vara med och välja ;p Nästan iaf, han måste ju pröva och sen så har han inte mycket att säga till om.. hihi.

NÄ nu ska jag lägga mej och sussa kudde, sällan jag skriver då jag ska sova då. men men.

Godnatt.

Puss

- It's now or never

Hemma nu efter en prommis med iker, släppte han med en hund i vårat hus roxy som är rottis och nått mer. hon är ju bara fyra månader så hon och iker hade en massa skoj =)

Idag åkte jag till min mormor så jag var där till tolv och bakade peppisar =) fick hur mycket som hälst! hon är så söt min mormor! åt där och sånt med, sen vid fyra körde jag ner niklas lillebror på jobbet och åkte hem till mina prinsar och pussade lite på dom innan jag tog bilen och åkte till Carro och pratade med henne lite, hon klippte lugg på mej =) jätte bra vart det. me like!

Sen var jag till malin och lämnade pengar eftersom vi ska mysa till det imorgon och dricka lite vin =)
Hennes lilla mio hade även ont i magen. lillfisen! 

Nu ska jag snart hoppa ner i ett bad och lägga mej och drömma mej bort till varmare ställen, som typ grekland eller spanien =) hade varit gött att ligga på en stand med en drink och inte göra mycket alls. haha.

Imorgon ska jag jobba från halv elva till halv sju sen hem och göra mej klar sen kanske jag får ta bussen till malin :o buss?!?! shit nån måste köra mej ;) hehe, sen blir de go mat ;) bjöd även in mej själv. HE-HE

Så snart sussa.

Puss

- Teddy Bear.

idag har det inte blivit mycket gjort, har varit hemma sen åkte vi och åt med min pappa sen åkte niklas till johan och jag åkte hem till iker och gick ut med han, tappade även bort oss i granloholm så skillad är jag ;)

Men vi träffade på en gubbe som snällt förklarade vägen för oss.. så vi kom hem till slut.

Har pratat med sanna och hon ska komma och vara med oss imorgon (mejoiker) efter jag har varit hos mormor och bakat =) mysigt, jag tycker om att vara med min mormor hon är så snäll med mej =)

Nu ska jag lägga mej och försöka sova iaf.

Puss
 


Älskar dej gotroll!

ARG!!

Jag blir så arg när jag läser på blocket och folk lägger ut hundar på 6-9 månader och säger att dom just nu kom på att dom inte tål dom små... men vafan varför inte kolla upp det innan? Jag vill bara ringa och be dom dra åt helvete, men dom lär ju lägga på innan.. men iaf, varför köpte dom hunden från första början då? det är ju mycket svårare att få iväg en hund som inte är liten och gosig!! eller det är klart hunden är gosig, men ni fattar nog vadjag menar, inte liten och plutt plutt..

NU ÄR JAG ARG!

- a little less conversation

sitter hemma hos niklas mamma nu och har ringt på en lägenhet men som vanligt så får man ju inte ha djur och vårat goooos troll kan man ju inte göra sej av med!

Han som blir så glad när han ser en som viftar på lill svansen och pussas hela dagarna =)
jag älskar min iker så otroligt mycket så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen ibland, tänk hur det var innan vi skaffade han? vårat mysmongo =)

Jag blir så jävla less på att bo där jag bor, vill flytta och ja jag tror att jag vill köpa en lägenhet så man kan fixa upp den och göra den snygg och mysig.. tänk att få fixa sin lägenhet som man vill ha den? Det skulle fan vara det bästa.. Men eftersom jag inte har ett jobb där jag får ut 2590000 i månaden så är det en dröm jag kommer få drömma ett tag till... tyvärr!

Snart fyller min bästasde vän jenny år och jag vet ju redan vad jag ska köpa till henne, har dargit ihop lite folk som ska vara med och lägga pengar med, så det blir nog rätt saftigt ;) HE-HE!

Sen finns ju påhittet julklappar med, suck.. har inte en aning om vad jag ska köpa till allt och alla. är det inte bara lättare om ni köper till mej? (A)

Nej men se på fan, jag har ju en pööööjk att pussa på så tjoho!

Puss

- Hound Dog

Ska snart gå och lägga mej, är trött men kan som vanligt inte sussa.. sjukt, ligger bara och tänker på en massa som man inte ska tänka på och då går det ju inte att slappna av..

Funderar på om jag ska kolla på lite oz men känner mej inte riktigt på humör för det, vill ju inte förstöra serien genom att somna eller nått annat dumt..

Ni kan få lite bilder om ni vill =)

None
JA, jag är snygg!!

None
Vi gillar att skeda!!

None
Min bästade vän!


Min underbaraste vovve =)

None
Johan och Nille ;)

Pusshej

- Love Me Tender

Hemma nu och ska snart äta middag eller ska man kanske säga kvällsfika? :p haha

Har jobbat idag och det gick bra förutom när jag inte förstog en kille som pratade engelska med inslag av franska.. det är inte riktigt min grej...

Nä nu är det mat =)

Puss

- always on my mind

Ska snart åka ner på jobbet och blir där till sju.

Ska ta ut iker och kissa lite innan så han inte skäller på pappa hans ;)

Så ha en bra dag, är hemma till sju!

Puss

All shook up

Sitter hemma och lyssnar på lite Elvis och känner mej mysig så här på kvällskvisten =)

Så ur mina högtalare hör man elvis sjunga a little less conversation och då blir man ju inte bara lite kär?!

Idag har jag och Iker tagit en tur ner till mamma och pappa igranlo, pratade lite skit med dom och fick lite grejer av mamma alltid bra så här innan jul =p

sitter och funderar på om jag ska passa alex och tobbes hund imorgon, men det blir så jobbigt om jag börjar klockan tre och hon skulle hämta lillen vid två då hinner jag ju inte göra mej klar innan för det är så mycket som behövs göras innan jag åker ner och när man har ett litet liv till så går det ju inte.. Min iker är ju så otroligt lugn och ligger och tittar när jag gör mej klar =)

ska fixa en skiva nu innan jag lägger mej med. så man har lite bra musik i bilen när vi ska åka bort över nyår, men som sagt när niklas har hört början på första låten så byter han säkert, bara elvis (A)

Men nu vart det lite Johnny Cash och june carter it ain't me babe! love it!

Nu ska jag skriva klart min lista och drömma lite om min prins!

Puss

så länge sen jag skev!

Får säga förlåt och att jag är dum som inte har skrivit på ett tag, skrev ju en snabbis när jag var med jenny... Men inge viktigt! ;p

Idag har niklas mamma varit och hälsat på oss, sen kom tobbe och alex bort med lillvovven så hon fick träffa iker och iker är ju så klart skit gullig med alla små och nya vovvar! =) Man blir så stolt!

Nä nu ska jag mysa med min prins =)

får ta och skriva riktigt nån annan dag, det lovar jag!

Puss

Med Jenny!

hejsan.

Sitter hemma hos jenny nu och lyssnar på hennes skitprat, me like! HE-HE

Är skit trött men lovade att köra hem alex när hon slutar så okej jag är vaken!

Puss

RSS 2.0