trots hunden iker.

Min underbara hund iker har kommit i trotsåldern nu........

Det är ju alltid skoj när han ska skälla och försöka sätta mej på plats, men han lyckas inte för jag är bäst!!! ;p

ska ut o bajsa han nu iaf.. skanske blir bättre då???

tre dagar och 23 timmar sen jag skrev!

IDag har jag inte gjort så mycket varit med sanna och hälsat på idas lilla nova, mys fikade och pratade lite skit.

Sen körde ju sanna och jag satt brevid och ja jag kände mej som hennes körskolelärare, fan sanna du har ju haft ditt kort i snart 3år och jag bara i snart 2. och jag lär dej ;p HE-HE

ja men visa hittar ju inte till korsta ;)

Nu ska jag nog hoppa i sängen för jag är trötter och min prins ligger och sover sen länge länge...

Puss

Trötter..

Sitter hemma hos niklas mamma nu och  ska snart ut och röka. är hyfsat trött och våran tvätt tid börjar klockan elva och då lär vi ju inte vara hemma kan jag tro :p

Idag har jag varit med malin och släppt hundarna sen åkte jag hem och pussade på min prins och jag spelade lite sen åkte vi hit och har ätit och kollat på tvn. mys har det varit =)

Imorgon ska vi på middag hos min mamma och pappa, ska bli trevligt. känner jag oss bra så blir vi nog där tills jag börjar jobba, börjar ju klockan nio så då hinner vi mysa på en massa där :)

Träffade mamma och pappa förut en snabbis när dom var jätte söta och lämnade cigg till mej, tack mamma=)

Nu ska vi ut och röka iaf, jag och min prins!

Puss anna

Vilken dag =)

Idag har jag hunnit med en massa grejer som att varit med malin och släppt hundarna i granloholm sen så körde jag hem henne och handlade lite på citygross så åkte jag hem och lagade mat, vart skit gott =)

Sen tog jag med mej iker och gick ner till granlo till jenny och akilles, där vart det en massa bus och en massa prat om allt och inget. Sen vart  det en tur till mamma och pappa där jag hämtade ett par jätte varma skor och en massa vantar och en mössa, så nu behöver jag bara hämta hem min mössa från jessica så har jag alla mina mössor samlade igen ;) HE-HE

Även att vi har tvätt tid idag, klockan elva börjar den till tre inte för att jag eller niklas orkar tvätta tills tre, men en maskin hinner vi nog med. sen är det sängen, för niklas ska upp och skälla klockan sju :p

Nä nu ska jag plocka fram tvätt :/

Puss

Sängen nästa!

Nu har jag och bubb nyss kollat klart på The House Bunny och den var riktigt bra, handlade om en tjej som var lite blåst men hade ett stort hjärta =) Kolla på den, av mej får den iaf 3 av 5.

Jag hatar att vara ledig för då vänder jag lätt på dygnen, eller jag är vaken sent och kliver upp tidigt eftersom jag har iker att gå ut med =)

Malin ska ringa mej vid tio imorgon bitti så då är det bara att vara pigg och glad för vi ska nog gå där vi gick ikväll, det var riktgit mysigt när det snöade och iker och nova sprang runt och busade, nova löper ju nu så iker är lite på där ;) men det är tur att nova säger ifrån annars vet man ju inte om jag och malin kan få valpar =)
Det skulle man ju inte säga nej till, men det känns som iker ska få vara barn ett tag till innan han blir pappa!

Snart ska vi börja fixa i hallen med och det kommer nog bli väldans fint, ska nog köpa en hylla till hallen den 25de kommer bli mysigt. Har ju redan köpt hyllorna som ska sitta uppe på väggen så det är bara den hyllan som fattar, tur att man inte har långt till ikea iaf ;)

Nu blir det nog sängen för min del iaf, men jag vet inte om jag kommer kunna sova nått eftersom det är så jävla varmt.. på sommaren så gick det ju för fan inte att sova riktigt på natten även om man hade vädringsluckan öppen.. Shit vad jag saknar sommaren..

Här får ni en bild på mej sen i sommras =)

None

Hemma igen.

Kom hem för ett tag sen, jag och niklas ska snart ta och kolla på en film och mysa sönder lite :D

Var ut på en kvällsis med malin iker och nova, tog en massa bilder med som kommer komma upp imorgon hoppas jag för då ska ni får se dom, även en bild på mej när jag tar första vinter vurpan ;) He-HE

Nu är det även mitt bästa avsnitt av navy =) när kate dör =( Så blir att kolla på det tills bubb har fixat en film.

Puss

Bilder =)

Tänkte lägga in lite bilder på min underbara prins, var ju ett tag sen han fick ett inlägg =)

Så här kommer han...






Är han inte underbar så säg?!

Hemma igen.

Kon nyss hem efter att vi har varit hos pappa och ätit lite mat, Gott var det kan jag lova =)

Pratade nyss med Jenny och vi ska snart ut och gå med små liven våra, låta dom springa sej less och iker är ju lite snabbare än akilles och det gillar han eftersom alla andra hundar är snabbare än han ;)

Sitter och kollar på lite lägenheter nu, men hittar inte nån som riktigt passar oss, men har lagt ut lite intressen på två iaf, så får hoppas att det blir nån av dom, kanske att man får komma och kolla =)

Ska kolla runt lite nu, så höres sen!

Puss

...

Hemma nu efter en stressig dag, stressigt som attan om jag ska vara ärlig, men iker har blivit släppt och det är ju det bästa =) Att han även fick vara med hans tjej är ju bara grädde på moset ;)

Snart ska jag och niklas åka ner till min pappa som är ensam eftersom mamma inte är hemma och då blir det så att han bjuder oss på middag och det tackar man ju aldirig nej till eftersom vi är typ helt utan pengar, vet fan inte riktgit vad jag har gjort med alla pengar mer än betalt hyran och så.. Hmms tål att länka på!!

Imorgon hoppas jag på att jenny kanske vill släppa hundarn eftersom jag är ledig, jobbar helgen så då är det niklas som får vara hemma pappa ;) HE-HE

Fick sjukt mycket pass i december iaf så då ska jag jobba rumpan av mej!! men är ledig så vi kan åka upp till fjällen över nyår iaf. ska bli mysigt tror att iker kommer tycka det med, så han får busa med kusinerna flera dagar =) Får hoppas att zargon mår bra då så han kan busa på han med =)

Matilda var jätte gullig och skickade ett sms till mej för ett tag sen och tipsade om lite lägenheter som vi ska kolla på :)

Så kanske man kan flytta från detta getto snart då!!!!

Nu ska vi åka ner till papps!

Puss

...

Idag har jag hunnit med en massa, varit med linda och sen har jag varit till pappa och prata med han lite och tankat upp bilen ;) HE-HE

Åkte hem och hämtade upp niklas sen åkte vi till hans mamma och drack lite kaffe och pratade på, det var trevligt kom hem för ett tag sen och nu har jag kollat runt på lite söta hundvalpar som jag vill ha i min säng och mysa med.. blir så kär i dom små liven. men jag har ju redan min prins som jag kan pussa på, men två som pussar på mej samtidigt vore ju inte fel ;)

Ska nog hoppa ner i sängen nu för imorgon ska jag upp tidigt och fixa och dona lite grejer, sen ska jag nog träffa jenny och låta dom små springa runt i skogen och leka =) Sen kanske iker får träffa hans tjej med, kan ju hoppas på det iaf =) han blir så glad då, man kan ju inte tro att nova blir lika glad.. hehe.

Men malin sa en otroligt fin greje till mej när vi var ut för nån dag sen och det var om nova nån gång ska para sej så vill malin att det ska vara med min iker.. =) Hur glad blir man inte då? jo jag menar ju det. att nån vill ha min lilla prins bebisar =)

Nu är det sängen och pussa på mina prinsar.
Sovgott!

Puss

...

Har inte skrivit på ett tag för jag har haft fullt upp med en massa annat!

Men tänkte skriva ner några rader nu medans jag väntar på att pappa ska ringa mej så ska vi åka ner till dom och hälsa på lite, hämta lite skivor och sånt, ska kanske till ida och swing sen om niklas orkar det. jag vill ju bara pussa på lilla nova =) skiter ju i ida och swing ;p hehe.

Jag och malin var där igår så hon fick se den lilla =)

Släppte hundarna igår med malin och det var bus bus, innan hade ju iker träffat akilles och härjat runt med. så han sov hela natten och det var såå skönt ;)  mammas lilla go troll!

Nä nu ska jag snoka runt lite!

Puss

...

Nyss komme hem från min mormor fick jätte mycket mat iker fick lite han med, så undra vad han väger nu då :)

Vägde han iförrgår när jag och malin hade släppt alla vovvarna och min prins vägde 34,5 =) stor pojken, han kommer gå upp lite till skulle jag tro för han är ju bara 7,5 månader :p jag har ett jävla jobb framför mej nu . HE-HE

Ska nog kolla lite på film nu och pussa på mina prinsar =)

Puss

...

Idag är jag lite sjuk :/ suck.. jag som ville träffa bebis nova igen! ;p eller ja niklas vill ju träffa henne med.
Men jag vill ju inte komma och snora ner henne dom första dagarna i hennes liv lixom. kul när hon är 14 och kommer på de lixom?!

Har ju redan träffat den lilla famljen och det var mys =)
Ida var så söt aldeles röd om kinderna och man såg att swing var så så sååå stolt över hans damer! och den lilla damen mös i min famn och jag tror hon gillar mej?!
Imorgon när jag ska ut på ikea så ska jag nog köpa nått sött till henne nu när jag vet vad hon är för nått och hur hon ser ut =) (super söt)

Ska på middag hos min mormor idag jag niklas och lilla iker, det var även mormor som ville ha med han och det är inte ofta folk som ringder och bjuder hem en som vill ha med en vovve? Så tack mormor =)

Men jag vet om nån av mina vänner som inte ville att iker  skulle komma hem till dom skaffar vovve så kommer ju vovven få komma hem till oss, jag är inte den som är den när det gäller sånt. men ibland så tycker jag att man kan tänka för de är ju inte så smart att göra så eller snällt häller. iker är ju såå söt som nova =)

Btw ikers tjej heter nova och han är jätte kär i henne ;) HE-HE

Älskar mina prinsar!

Puss

...

Men kan jag få ett sms eller? BEBIS skriker min hjärna!! HE-HE.

förut var jag med malin och släppte hundarna, det var mysigt och trevligt. pratade en massa skit och lallade på. mio är så tuff ;) svårt att tro igentligen om man ser han..

SAtt och tänkte på syskon förut och ibland så önskar jag att jag skulle ha ett syskon som var i ,in ålder som man kunde ringa och träffa och göra syskon grejer med.. visst har jag en bror men han är 30 och vi har inte så mycket gemensamt mer än att vi är familj.. synd för han är ju toppen.. yeye, slut tänkt på det nu.

nu ska jag äta kyckling och ris med en stark sås =) ME LIKE!

puss

...

Pigg och glad? Skulle inte tro det, ska jobba idag.. Men börjar känna av ett migrananfall nu snart.. :S Suck.

Åker nog ner och se vad jag klarar av iaf, pengar är ju pengar som sagt. 
Ont i huvudet får jag ha en annan dag!! 

Det är så jobbigt att kliva upp när bubb ligger i sängen och myser in sej och låter lite mysigt, ME LIKE! 


Ska göra mej klar nu iaf, Toppen, not! 

...

Snart säger jag godnatt till alla underbara läsare och lägger mej i sängen och sussar för imorgon börjar jag jobba klockan tio. 

Jobbit att kliva upp tidigt, iaf för mej eftersom jag är så trött av mej och jag är inte bara lite tött av mej på morgonen, jag är en person som kan sova över när 4 klockor ringer på morgonen.. Så fucking tärt! 

Ska ut på fredag efter jobbet med sanna =) För på lördag börjar jag inte fören 00.00 så då har jag tid att vara bakis om jag känner för det :) Men vem känner för att vara bakis? HE-HE 

Nu ska jag hoppa i sägen så godnatt! 

Puss 

...

Har i ont i huvudet och halsen och mår dåligt, det är SYND om mej! 

Ska snart lägga mej och försöka sova och sova länge länge!! jätte länge och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar...
HOPPAS IAF PÅ DET!!

Snart ska jag till tandis med och kolla mina små tänder, hoppas att dom är bra, eftersom jag aldrig har haft nått hål så borde det ju inte vara så svårt där =) Nä snart lägga mej i sängen och tycka synd om mej.

Älskar han niklas iaf, ni vet ;) 

PUSSSSSS



...

Sitter hemma, men ska snart dra för det finns ju folk som är helt knepiga och ändrar humör hela tiden och ena stunden är skitglad och trevlig, sen skriker rakt ut för att den personen inte får som han/hon vill.. Jag är ju inte sån som lämnar ut folk i min blogg så jag kan tyvärr inte skriva ut vem det är.. 

Funderar på om jag och iker ska gå ner till mamma och pappa så får dom köra mej hem igen, har redan varit där nere med niklas och ätit middag, det var gott och trevligt, pappa fick lite hjälp av niklas att fixa med datorn.. 

Nä nu ska jag dra mej, kanske ska kolla lite på en film jag fick av mamma med (=

Puss

...

Hemma nu efter att ha träffat jenny och surrat lite, trevligt som vanligt =) 

Har jobbat hela helgen och det har varit skönt och lungt, men inte idag, från då jag började tills jag slutade så fick jag sitta i en halv timme och det var på min rast. sen har jag varit överallt på hela stället och folket tog inte slut, det kom mer och mer hela tidet!! suck, var så slut i huvudet när jag kom hem så jag duschade av mej och samlade tankarna lite innan jag tig bilen till mitt hjärte gull jennt..

Nu ska jag iaf lägga mej med min prins och surra lite om dagen sen sussa eftersom han ska upp och jobba i morgon och jag ska nog till mie och träffa lilla bebisen och den nya vovven =) ska bli trevligt.

jag kommer åter imorgon då =)

Älskar min Niklas.

Puss 

...

Nyss kommit hem från jobbet mina två prinsar mötte mej på parkeringen =) 

Imorgon efter att jag har slutat så ska jag och jenny träffas i granlo och dricka kaffe och prata en massa skit om folk ;) MYS kallas det för er som inte visste det! 

Sen är jag ledig i iaf en vecka och det ska bli riktigt skönt med lite ledigt. 
Men min prins är inte ledig och det är ju lite tråkigt, vill ju mysa och pussa på han en massa när jag är ledig, men det finns en massa annat jag kan göra medans han jobbar som att städa och gå en massa med våran andra prisn. 

har redan hunnit spela lite wow sen jag kom hem, men blir så less när jag inte får som jag vill så jag vill bara döda alla som finns i spelet!! jävla spindlar säger jag bara! 

Nä nu ska jag läsa lite bloggar sen bada :D 

Älskar dej niklas.
Puss 

RSS 2.0