...

Trött som fan idag, har gjort en massa. 

Fösrst så körde jag ut niklas på jobbet till klockan sju sen så åkte jag till malin och vi släppte hundarna och pratade en massa skit =)
Sen så ringde dom från jobbet och bad mej jobba en fyra timmars, klart jag ställer upp ;p fick jobba över en stund med, men det gör inte mej så mycket. 

Sen har jag kommit hem joggat lite mer med iker som jag även har gjort en gång idag, sen har jag spelat lite wow, haha, jag är bara på level 5 men iaf, jag spelade ju typ bara i en halvtimme. är så trött nu, men imorgon ska jag spela en massa mer =) Ska bli lika bra som Niklas och han är på typ 65 eller nått :p HE-HE 

Nu ska jag hoppa i sängen för jag tog på mej att jobba i morgon med och vi ska kanske ut på ikea innan och köpa en grej till hallen =) Nice.

Ha en bra kväll/natt!

Puss 

...

Sitter hemma hos Malin nu, vihar varit ute i skogen och haft skoj med våra vovvar =)
dom busar så bra tillsammans så man blir stolt, även fast maja säger till iker hela tiden att han inte får vara nära hennes rumpa.. men det är han iaf ;) HE-HE

Jobbar ikväll fyra till åtta, skönt eftersom jag bara jobbar helger denna månad så nån vardag kan jag ju offra för dom ;p

Ska snart köra ut malin på hennes jobb och passa på att träffa min bubb som jobbar.

Iveckan har jag och niklas varit på ikea och handlat lite grejer till hallen som vi håller på att göra om, men hyllan som vi ska ha där ute var slut, så vi kom hem med två hyllplan och lite annat tjafs som vi ska ha i hallen, men vi kommer vänta med att sätta upp hyllorna för vi vill ju ha hyllan på golvet först så vi kan se hur vi ska sätta upp dom andra =)
Kommer nog bli jätte fint när det är klart =) kan ju hoppas iaf!

Nu ska jag prata lite med malin och sen ska vi nog göra oss klara för att åka!

Älskar min bubb =)

Puss

...

Nyss komme hem från jobbet, var rätt så mycket folk och en massa otrevliga jävlar!! blir så otroligt less på alla fulla vidriga människor!! fick två snälla kommentarer ikväll/natt iaf och det var från vilma och jon! tack =) Ni gjorde min kväll! 

Nu ska jag bums ner i sängen och lägga mej om jag och niklas ska palla oss på ikea innan jag börjar jobba klockan fem.. kul att jag jobbar varje helg denna månad :s 

Men det är ju som sagt pengar och pengar vill ju vi alla ha! Hoppas bara på att jag får en massa mera pass denna månad så jag kan unna mej och niklas nått fint och kanske att iker får nått gott ben, men han fick ju ett jätte gott av pappa idag och det gillade han =) 

Nu ska jag sussa med min prins<3<3<3<3<3 ;p HE-HE

Puss 

...

Ska snart åka ner på jobbet, skulle ha viljat vare ledig idag så man kunde gått ut med carro, men tji för det!!

Jobbar varje helg denna månad så det är inte så lätt, men vem vet på onsdag kanske man kan gå ut =) 

Ska dra mej nu iaf. 

Puss 

...

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, jag och iker gick ner till dom för att vi inte hade så mycket att göra :p

Så iker fick ett ben av dom och jag lite kaffe, så nu kan man kanske hålla sej vaken inatt då man ska jobba. fast man kommer ju in i en helt annan stämning när man är där. niklas slutar iaf klockan tio och då ska jag hämta upp han så då hinner vi ju iaf vara med varandra en lite stund =) mys!

Nu ska jag kolla runt lite om man hittar nå snyggt som man kanske kan ha på sej till helgen då jag tror att det blir utgång?

Puss

...

Sitter hemma nu har nyss kommit in efter en långis med iker och Niklas. 
Var skönt att gå och prata lite vettigt med niklas när det är så skönt väder och mysigt ute, gick bort till andra sidan granloholm och kollade in husen där. såg en massa smysiga ställen :) 
Man känner sej lite som en spion när man kollar in till alla andra och ser hur mysigt dom har de, nästan så man blir lite avis :p HE-HE

Nä nu ska jag ta och plocka ordning på lite kläder som jag har fått idag och lite kläder som jag inte vill ha kvar! *braAnna*

Puss 

...

Jobbade idag och sen så var jag och niklas bort till hans mamma och fikade lite, träffade malin och gick kvälls turen med henne och nova :) 

Är ledig nu i två dagar och gud vad skönt det ska bli att inte behöva passa nån tid ;p, jag suger som sagt på det! HE-HE! 
Sen på fredag jobbar jag 00-04 så det är rätt så skönt, slipper stänga och allt sånt jobbit. sen så slipper jag ju kassa med eftersom jag ska vara i serveringen, så alla som tänkte komma och vara fulla på fredag kan ju vara så snälla och inte stöka allt för mycket det skulle vara guld ;) Inte för att jag tror att ni kommer vara så snäll med mej men iaf ;p 

Imorgon har jag mycket som ska hinnas med, ska köra ut niklas på jobbet till halv ett sen ska jag till ida och surra på en massa, sen är det nog tänkt att jag och jenny ska ut och gå med dom små liven och då blir det mera surr, så man får hoppas att nån av dom två har en massa bra skvaller som jag kan sprida runt ;) HE-HE
Jag vet ju redan att jenny har en massa skvaller till mej eftersom det har hon typ lovat!! Så nu hoppas jag på nått som jag kan leva på ett bra tag tills nästa heta skvaller kommer upp!!! 

Har iaf planerat att vi ska åka till fjällen över nyår, kul för iker att kunna springa runt en massa i snön och bara mysa på med oss!! 

Har även hittat en soffa som vi vill köpa nu så ska nog åka ut och titta på den till veckan eftersom jag är ledig då =) 

Nä nu vart det en massa läsa för er så då ska jag sluta medans jag ligger på topp! 

Puss 

...

IDag har jag jobbat och sen har det inte blive så mycket mera gjort. 

Har fått träffat erikas lilla vovve nu iaf =) Han är ju så otroligt söt så man vill bara äta upp han =) 

Imorgon blir det jobba sen så vet jag inte alls vad det blir av, ska nog hitta på nått med mys niklas. 

Idag när vi låg i sängen och pratade så vart jag så glad över att han är min och bara min prins för han är så söt när han dansar och sjunger för mej, ingen pöjk kan vick på rumpa som han ;) HE-HE 

Nu ska jag lägga mej och sussa!

Älskar Niklas, men de vet ni nog redan va?!

PUSS

...

Hejsan!

Jobbade tolv till sju idag, gick rätt så fort. stog i driven typ halva tiden och då går det allitd fort =) 

Sen åkte jag till mamma och pappa, pappa tankade min bil även fulltank =) Tack pappa! Sen så sa mamma att hon ska köpa sängstommen till oss, tack mamma =) Så imorgon innan jobbet så blir det ikea med min mamma! 

Ibland blir jag så glad över att jag har min mamma och pappa! vissa stunder så klagar man bara på dom och är  så less, men nu sen jag flyttade har det blive mycket bättre! För jag älskar ju dom båda! =)

Ska pussa på iker och niklas som jag har saknat hela dagen! 

Puss 

...

Idag var jag ut på ikea med malin och köpte ett nytt halsband till iker och löpare till bordet i köket, sen åkte jag ner på jobbet och jobbade. är ledig imorgon sen är det mera jobb! Skönt när det går fort, men inte när det är lite folk.

Imorgon ska jag och malin släppa hundarna i skogen igen =) 
Så sjukt bra träning för dom små liven, alex och zargon ska följa med oss så zargon får springa med nova och iker med =) 

Har även fått sjuk jul fixering, fråga malin ;p HE-HE så ska nog börja köpa en massa julklappar snart med.. så det inte kommer sen då man inte har så mycket pengar :p 

Men vet fan inte vad jag ska köpa till Niklas, mycket jobbigt :p 
Vi har iaf lagt upp hur mycket vi ska köpa till alla för så det inte blir så mycket sen när det kommer. så ska börja köpa lite lätt nu.. Om nån som jag ska köpa till läser så kan ni ju lämna en kommentar så vi vet vad vi ska köpa :p 

Sängen nästa! 

Puss 

Min Prins!


Sån otroligt söt vovve som jag har är det inte många som har =) 



Gillar att vara snygg för malin när hon är så snäll och tar kort på mej för att min mamma ska bli glad =) 



Sen kan man ju vara lite busig med, men sånt gillas alltid! 

Nu ligger jag i min "säng" och sover eftersom jag har varit i skogen med Nova och jävlar vad fort den kvinnan springer!! Vart lite ledsen där ett tag, men det gick över då jag fick vara med henne =) 

Sen ett varv runt sticksjön med mamma, fy vad slut jag är nu =( 

Kram Iker! 

...

Fyfan vad less man kan bli ibland! Skönt att man inte behöver vara upp i dom hela tiden iaf utan kan åka hem. 

Det jag blir mer ledsen över är när man hade lovat att om det fanns nån plats över så skulle jag få gå och se elvis som jag ville så otroligt mycket eftersom han är min idol och det var några utvecklingssötrda som gjorde han med glada huddik bla bla men nej, tror ni att nån ens ringde till mej och sa att det var?! 
Men jag kan ju få en film om jag vill, jo tack tack. 

Men jag orkar inte bry mej någe mera om allt skit som händer, blir bara bråk när man träffas. så då kanske man inte ska träffas så ofta? inte för att vi träffas ofta men när vi träffas så är det alltid nån av dom två som bråkar på mej och säger till mej vad jag ska göra med mitt liv, det är välle mitt liv? eller har jag fel? 

Nu ska jag pussas med min prins som tycker om mej för den jag är =D

Puss

ps. förlåt att det inte vart ett så skojit inlägg, men ibland får man vara less! d.s

...

Skrev inte igår för att jag var lite bakis, gick bort till jenny när jag hade vaknat till liv och pratade om lördags kvällen.

Vi började här hemma hos mej jag jenny och sanna, sen åkte vi ner på stan och gick bort på oscar och levde livet. träffde en massa folk som man inte har träffat på länge =) 

Ska be Sanna skicka lite bilder så kan jag lägga upp här i bloggen så ni kan kolla lite =) 

Nu ska jag måla mina naglar och pussa på min prins!

Puss 

...

Hejsan!

Har varit vaken sen klockan sju och jag är inte alls pigg, känner på mej att jag kommer få stressa ner på jobbet i vilket fall. suck, jag är så trött på morgonen! HE-HE

HAr hunnit med lite små grejer iaf, som ätit frukost, gått ut med iker två gånger och pussat på min prins som sover och pratar i sömnen. haha. 

Igår så gjorde vi inte så mycket, var hem till niklas mamma och åt middag =) 
Jag förstår inte varför det ska vara så gott att äta hos nån annan? kanske för att jag är så lat ;) :p 

Sen har jag ett stort problem, jag har halsbränna hela jävla tiden, ida kan du passa mej din flaska? eller iaf ge mej namnet på den så jag kan köpa en egen?!?!?!?! det är så olidligt, för jag hjälper ju förfan inte med nått!! Ååå jag blir så less. 

Ikväll blir det iaf utgång med jenny sanna och jessica j :) ska bli trevligt. var på bolaget igår så man kan jobba lungt utan att behöva tänka på att fixa drickat tills ikväll. hatar när man kommer på sånt i sista rappet! som jag alltid brukar göra! 

Nä nu ska jag ta och skynda mej att åka eftersom jag ska stanna och köpa cigg innan! 

Älskar min bubb som ligger och sussar så sött =)



...

ska snart gå ut med min lilla bubb och känna att han får allt som han behöver!! jag älskar min hund mer än allt!! 

Ska kolla om jenny vill gå ut med mej kanske =) 

Puss 

...

Tjosan!

Idag har jag jobbat och sen var jag till mamma och pappa och pratade lite sen åkte jag och iker till jessica som fyllde 20 idag, grattis vännen =) 

Var nere hos henne en stund, sen så åkte jag hem till min prins och kollade på två filmer, niklas somnade när vi precis hade slage på den andra, en skit bra fängelsefilm.. kommer inte ihåg vad den heter, men jag är ju som sagt as dålig på att komma ihåg namn :p HE-HE

Imorgon ska jag nog vara med jessica och spela lite rockband ;) 

Jag är ju tillsammans med en pryltokig ungman så vi har ju all sån skit, men inte singstar för att då skulle grannarna klaga ;p haha. 

När jag vänder mej om ser jag iker sova i en soffa och niklas i den andra! fy vad sött =) 

Sjävl är jag inte ett alls trött.. Ska fördriva tiden genom att läsa bloggar =) Sant söndag natt nöje! 

Puss 

...

Hejsan,

Har haft fullt upp idag kan man ju säga. först kom ida och swing med pressenter till mej sen efter dom så kom niklas familj med present till mej :P haha, sen kom mamma o pappa mormor och farmor med presenter till mej =) 

Fick en massa bra grejer, men jag blir glad bara för att dom kom.. 

Sanna kom hon med och hon var kvar längts med hade en massa att prata om och det var trevligt! 

Sen skrev jessica jätte gullit om mej på hennes blogg, jecka.bloggagratis.se HE-HE! 

Kolla inte mamma!! lite stötande bilder så att säga ;) 

Nu är jag helt slut och kissen ligger o klöser mej i mitt knä och vill nog pussas lite =) 

Puss 

...

Idag är det min födelsedag =) and me like! 

puss 


...

Heeej!

Jag och iker har nyss varit ute i detta vakra väder?! Hmm, jag dog och iker ville inte gå där det var blött och det är ju som sagt vatten ute när det regnar, men jag tror att han har missat de ;p hehe. nu ligger han och sussar iaf! mammas goooos!

Idag har jag hunnit med en massa, körde bubb på jobbet och sen så hämtade jag malin och hennes mamma så körde vi ut på ikea så malin fick köpa en camera mycket kort på iker har hon lovat mej nu!!! he-he

Sen hem och ge iker mat sen ner till mamma där mamma och freja var, freja vart lite rädd för iker så vi stannade inte så länge utan åkte till ida där ida swing och idas mamma var =) trevligt att prata lite skit och berätta för mia om allt vi har gjort i våra dagar, tänk om min mamma visste? hehe. huvva, hoppas inte idas lille blir som vi var! shit då skulle man ju avlida! hihi.

Sen hem och då kom mamma och pappa hit och satt upp gardiner och tavlor och ljus grejer, mm. 
Drack lite kaffe och surrade på! mys de med =) 

Sen imorgon fyller jag år så ikväll blir det baka en massa sen imorgon kommer ida tidigt och hjälper mej göra tårtor =) 
de ska bli trevligt att kunna surra med henne innan allt folk kommer :) 

nä nu ska jag städa lite till! suck!

Puss 

RSS 2.0