GodNatt!

Ska skriva lite nu sen ska jag hoppa ner i sängen och lägga mej och sussa.
Lånade en bok av mamma när jag var till henne och har börjat läsa den...
Men tänkte spara lite på den tills i morgon innan jag ska åka på jobbet, har inte så mycket att göra innan eller jo det har jag men de kan vi ju skippa ;) Ska ut och gå med ida och sen ska jag till min mamma och fixa tvätten lite och ja jag vet att man kanske inte ska tvätta hemma hos sin mamma, men vafan jag får ju aldrig nån tvätt tid här hemma!!

Btw idag träffade jag Malin hon fick köra min bil eftersom hon har tagit körkort! Jag blir så stolt över henne som har tagit körkortet! Själv har jag snart haft mitt i två år, ja jag var seg jag med!! Men bättre sent än aldrig! För malin med!

Nä nu har jag fan skrivit för en veckas tid så lägger ner detta och ska fördriva tiden med att läsa lite bloggar =D

Tralllllllllllllla!

Idag har jag inte alls gjort mycket och det blir inte mycket mer gjort... Ska till min mamma sen tror jag =) MYS!




Hos min kära mamma och min underbara pappa!

Har nyss klickat hem en massa kläder som jag vill ha =D
Fan vad jag vill ha sommar nu, var ute i birsta idag med bubb och köpte två par sommar skor så nu vill jag ha dom inte fan vill jag ha nå jävla vinter skor.. =( Anna ledsen!!!!!!

Sen åkte jag bort till min moster och fick lite grejer av henne uppskattas alltid!
Pratade en massa skit och bara var...

Åkte hem till mamma och pappa, men det var bara mamma hemma och hon säger inte så mycket eftersom hon tittar på tvn så då passade jag på att beställa lite kläder skönt att kunna beställa för då slipper man åka ut och trängas med en massa folk nu är det bara jag och min underbara dator <3 WeW! Den måste vara typ det jag saknar mest härifrån min egna underbara dator!! Nu vet jag att mamma och pappa bor vid den och det är ju inte så skoj, virus nästa.. Tur att jag har niklas som kan komma och fixa till mitt hjärta om nått händer!!! Shit folk måste tro att jag är kär i min dator ;) HEHE!

Nu ska jag åka hem och hoppas på att min prins har laddat ner en film för jag är mys sugen!!

Ha en trevlig kväll där ute i världen, tänk nån från typ USA kan ju läsa min blogg! WeW!

sticks and stones

Hemma nu och känner mej lite tröttis, har gjort en massa idag känns det som!

Har varit hos Niklas mamma sen så åkte vi till skb och träffade på nån liten lurk, sen så hämtade vi upp johan the man!
Åkte hem med dom sen så åkte jag till jenny och hämtade pengar som hon var skylldig sen hem och läste en bok som jag känner igen.... Så det betyder att jag har slösat pengar på en bok som jag redan läst! Suck vad störande nu måste jag köpa en ny!!

Är ledig nu i tre dagar och det kommer bli skönt, men vet att jag kommer bli less på att bara vara hemma eller hos nån kompis så jag vill ha fredag idag!

Nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon ska niklas göra en massa och då vill jag ju vara med =)

Ska/måste träffa min nova med, har saknat henne jätte mycket! Måste planera en utgång med mamma Ida med!

Sovgott sverige =)

På väg!

Ska snart åka till niklas mamma och hälsa på lite sen ska jag och niklas åka och handla lite, sen blir det en tur förbi min bästaste jenny!!!!

Jobbade natt igår med Emma och Issa, jag var så snäll så jag tog Issas stägning! Tack emma för att du var så snäll och hjälpte mej mega mycket!

Sen måste jag ju lägga till GRATTIS Malin som tog körkort idag, men tänkte inte säga nått till mej! :'(

Nu ska jag göra mej klar iaf ;)


Skit film..

Har nyss kollat på en skit film med niklas och Fredde!

Så har kvällen varit förutom att jag har jobbat och läst en bok, gick bra på jobbet som vanligt. mycket att göra.

Jobbar natt imorgon med, hoppas att det blir ett skönt pass, vet inte riktgit vilka jag jobbar med, mer än Emma =)

Nu ska jag lägga mej och sussa, men just nu pratar vi om när nån pruttar och iker hör det så luktar han sej alltid fram till vem  det var ;p Även om det är han själv! HAHA!


Varför?

Varför ska jag plåga mej själv hela tiden?
Varför ska du komma in i mina tankar hela tiden?
Varför finns du i mitt liv för?

Blir så otroligt le ibland så jag vet inte vad, ska åka på jobbet nu och jobba rumpan av mej ;) HEHE!

Sen blir det hem och sova eftersom jag jobbar imorgon med, sen är jag ledig nån dag och det ska bli skönt eftersom jag behöver lite mys tid med min älskling, fortfarande ingen som svarat på min annons? :( Då tror jag att jag behåller dom tillsvidare!

Ses i vimlet på max ;)

en timme och sex minuter sen

skrev jag ett inlägg om hur tråkigt jag hade, men nu vet jag att om niklas hade varit hemma så hade jag aldrig skrivit så många inlägg och haft mycket att göra.

Ibland funderar jag på att hyra ut niklas och iker för att få en extra slant....
Nån som är sugen på en heting på 23 år och en rottis på snart 1 år?

Vet ju redan att elin vill ha niklas men nån som ställer upp på iker då?

kan ju bifoga nån bild så ni vet vad det är ...


Älskar snön!


Busig som få!


Tror att han är så liten fortfarande!!!!


Är skit söt ;)


Så till Niklas

None
Gillar att nörda ;)

None
Men bara älskar att pussas!

Så nån som har ett bra bud?
Så är det bara att lämna en lite rad så jag kan kolla om du passar för mina prinsar!

TRÅKIGT!

fy vad jag har tråkigt så här innan jag ska åka ner på jobbet, hoppas att det är skojit folk som jobbar ikväll =)

Pratar med elin på msn och hoppas att hon vet vilka det är, och det vara bra folk =)
DEt göt så jävla mycket att jobba med bra folk annars vet jag inte om jag hade klarat av mitt jobb, men nu älskar jag det!

Hoppas att det blir bra folk som kommer jobba i sommar så man kan skratta och ha kul som vanligt =)

Sitter och pratar med joel med och han kommer hem till sommaren och då ska jag lära han att älska iker!

Nä nu vet jag inge mera!

Leva livet en lördags kväll!

DEnna lördag ska jag spendera så som många andra lördagar nämligen på mitt underbara jobb med mina underbara arbetskamrater!

Jobbade igår med 10-19 var skönt gick fort, sista halvtimmen var nog mest störande för då kom det in en person som jag inte tycker så mycket om man säger så! Men jag var fortfarande på bra humör!

Vi skulle igentligen till ida och swing igår men jag var så trött i kroppen så när jag kom hem så kollade jag och älsklingen på film och sen läste jag! Sen var det godnatt Anna!

Ska göra mej klar nu sen ska mina prinsar åka till johan och leka lite =)

Sen måste jag ju tacka issa för den osjälviska handligen hon har gjort =D YOU ROCK!



None Älskar att mysa med min ida =)

V Samtal

med nova kan ni tänka er nått gulligre? Nä det foörstog jag de ;) HEHE!

Ska till ida ikväll och beställa ett par nya sommarskor, jag har ju som sagt en noja på skor och vad passsar inte bättre än skor då? =D

Men jag har redan köpt två sommarskor, men vafan till sommaren kommer man ju använda sjukt mycket skor!! Kan ju vara skoj att ha ett par party eller två kanske ;) HEHE!

Nä idag stog dt städning på shemat så de är bara att börjar med det !


Bilen!

Har varit med pappa och besiktat bilen, kommer nog aldrig kunna göra det själv eller jo det skulle jag säkert kunna göra mej skönt när min pappa är snäll och följer med mej =) Hatar som sagt allt som har med att fixa bilar att göra ;p Tur då att min pappa kan allt sånt!

Är så stolt över att ha pappa som min pappa, jag har nog den bästa pappan som finns! Han ställer alltid upp för mej vad det än gäller! är det passning av iker eller pengar eller bara en kram så finns min pappa där för mej =) Nu menar jag ju inte att min mamma är sämre för det =) Eller hon är ju lite rädd för iker ;) HEHE! Men jag förstår henne det är inte lätt med en valp på nästan 50kg haha..

Igår handlade jag lite grejer hem så det börjar bli mysigare och mysigare att vara hemma! Tänk om jag inte hade nått liv och bara satt hemma då skulle jag nog trivas rätt bra! Men är så glad över att jag har alla mina vänner och mitt jobb! Uppskattar fan saker mer och mer nu för tiden. finns ju dom som inte har nått jobb och inte några vänner! Nä fy tur att jag har mitt på det torra med sånt =)


NCIS

Finns det nån bättre serie? Jo det är klart att det finns men jag är så sjukt kär i den serien och har alltid varit det. Älskar sån skit! Nu har jag börjat se det från början igen och då kan jag sitta vid datorn i flera timmar!! Gissa vem som får damp då?
Ja min älskade iker! han vill ju ha mej helt för sej själv så han får tok damp när jag sitter vid datorn, men det är inte bara på mej utan på ida med av alla människor! Men det är nog för att han alltid brukar få allll våran uppmärksamhet! HAHA tror ni inte att han började nu igen?

Nä nu blir det sussa för fulla muggar tror att min lilla prins är trött det kan ju vara därför han blir som han blir.. vad vet jag?

Suck.


Hundsnacks

är vad min iker dyrkar, han kan äta hur många som hällst och hela tiden så medans jag sitter här och kollar runt lite har jag gett han några att tugga på och han blir så glad =)

Alla borde fan ha en vovve att tycka om. det är så mycket mer gos med dom än med katter det är ju inte så att man tar ut katter på en prommis eller kallar dom för sin bäs, som jag gör med iker =) En katt är ju självständig på ett helt annat sätt en vad en vovvsing är, inte för att jag inte gillar katter men jag tycker bara att folk ska skaffa vovvar =)

Imorgon ska jag på en riktigt skön prommis har lurat med mej carro =)
Så hoppas att hon är riktigt på G för det är jag!

Sova nu eftersom jag ska besikta bilden klockan åtta.

sovgott sverige!

Kärlek



Hjärta

None

My name is Anna!

nyss kommit hem från mamma och pappa, har pratat lite och städat bilen =) Min prins är bäst på sånt!

Ibland kan jag fundera varför jag vart tillsamman med niklas och hur fan vi har kunnat varit tillsammans i snart två år, så mycket ner och upp som det har varit i mellans oss, men när jag tittar på han så blir jag fylld av kärlek och funderar på hur jag skulle klarat mej utan den godingen! Som tur är så slipper jag leva utan han, för han är ju som sagt min! Mohahah!

så nu vet ni det alla som undrar ;) HEHE!

imorgon ska vi upp tidigt och besikta pärlan! kommer gå bra jätte bra!

Älskar min underbara familj och så älskar jag nova med fast hon är idas bäbis ;)

Fixa och trixa!

Idag har jag Anna fixat och trixat en massa med bilen. Åkte till pappas garage och han gjorde en massa med bilen medans jag städade ur den och såg snygg ut?! HAHA!

Sen åkte jag helt själv ut på ikea och köpte lite grejer hem så bubb vart jätte glad =)

Kom hem och tog med mej iker på en prommis, vi träffade inte på så mycket folk och det är lite tråkigt då han är så "pratglad" min fina vovve!

Ska ner till mamma och pappa nu och fixa lite med bilen sen ska vi hem och städa en massa för det är ju vår och då ska man ju ha snyggt hemma ;)

På fredag ska vi nog sitta här hemma och spela lite spel och mysa till det! Pratade med ida nyss och hon skulle ta med sej swing och nova upp hit då =) Nova är nog den sötaste bäsen jag känner! Min plutt =)

Nä nu ska jag säga till mannen i huset att vi ska åka, frågan är bara om jag ska säga till niklas med?! ;)

Ha de gott mina vänner!

Dagen efter!

Var ut igår med ida och det var sjukt kul =)

Pratade en massa och kollade på folk när dom dansade! Har inte skrattat så på länge väldigt länge, det var jätte mysigt och måste snart göras om! Då ska vi på vårat nya ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette, men det var sjukt bra musik där! Sjöng med och dansade och fick igång alla andra med när vi sa en gång till en gång till ;)

Sen skulle vi vidare men då kom vi in så stängde det.. HAHA!

Vart max då sen hem en massa trevligt folk som jobbade iaf, bara för att jag var full så tyckte jag att jag skulle äta mossarela sticks, dom var jätte goda =) Det var dom inte dom gången emma sa att jag skulle ta dom! Men alla kan ju ändras!

fan nu vart jag sugen på max...

party =)

Ikväll blir det party för mej och min bästaste ida!!

YEEE!

Ses ute bland folket eller kvart i tre på max ;) HEHE!

Hemma med mina prinsar!

IDag har jag knapt varit hemma nått, körde niklas på jobbet sen åkte jag och var med ida sen hämta niklas sen till mormor sen lämna niklas hemma sen hämta elin sen till emma och var hos emma från sju tills nu!

Så ni kan ju förstå vilken dag jag har haft idag ;)

Skönt att vara hemma, ska lägga mej och sova nu så man är pigg imorgon då jag börjar klockan tio!

sovgott sverige och ha skoj ute ikväll emma och elin!

Hos min vän ida!

Sitter hemma hos ida nu medans hon är ute med min vovve och kastar lite skit =)

Novisen ligger och sover efter ett väldigt krävande bajspass.. Väldigt svettigt men nu är det klart iaf =)

Ska till mormor och äta middag sen när niklas slutar och det kommer bli väldans gott. Älskar min mormors mat, den är fan bäst! Min mormor är fan bäst!

Nu kom ida igen så ska vara lite med henne!


Voff voff!

Vaknade för en liten stund sen och har inte gjort så himla mycket.. Niklas ska snart åka och jobba och då ska jag bort till ida och hjälpa henne att välja kläder som hon ska ha på sej på lördag =) Det är en stor dag eftersom hon inte har varit ut på typ 1000 år nu!

Sen ikväll hörde jag nått om bio?
Men jag känner så här att om jag inte ska ut ikväll så blir det nog ingen bio häller..

Men jag vill gå ut ikväll, men ska jag jobba imorgon så är det ju inte så nice!
För jag börjar klockan tio :s

Får se hur jag gör, kanske följer med till emma en sväng iaf =)

lär ju bli en eller två skrivningar till kan jag nästan lova ;)

Snö!

SItter hemma nu efter jag har varit på ikea med ida och kollat runt lite, nova ville vara vaken hon med =)
Söt tjejen min!

Ska ut med fröken ida på lördag, kommer bli trevligt =) Första gången ida går ut sen lilla nova kom till världen och jag får följa med =D

Nu ska jag titta på tvn med niklas och prata lite med min prins iker.

FAN VAD JAG ÄR LESS PÅ SNÖN!!

God Morgon Sverige!

Känner mej intealls så där sliten och trött nu, klev upp för en lite stund sen och det första jag ser när jag kollar t genom fönstret är att det snöar.. Skulle lätt kunna lägga mej i sängen och sova lite juni bara för att få slippa all snö!!
Iker vill inte äns gå ut utan han ligger i sängen med niklas, ja jag vet han får inte vara i sängen, men vad ska man göra när man sover och han lägger sej där? Så nu när jag klev upp tyckte jag att niklas kunde få mysa med iker =) snälla jag!

Idag vet jag inte riktgit vad som händer underdagen, ska ut och gå med Carro när hon slutar iaf. vilket skulle bli vid åtta tiden tror jag. kanske åker ner lite tidigare och surrar lite =)

Nu ska jag som sagt försöka vakna till liv och ta ut lillen i det underbara vädret som sverige har idag!!


Måndag, underbara måndag..

Slusk vilket väder det är ute idag, jag som tyckte att det skulle bli skönt med en promenad med iker då jag kom hem innan jag tog ett bad, men kunde ju ha tagit båda på samma gång, iaf mina fötter som vart rena och fina ;)

Har jobbat idag, gick jätte fort och det är alltid skönt, men måste nog tacka carro som var så snabb med allt =) Sen var elin sanbb i köket med, vad andra carro gjorde vet jag inte riktigt ;) hehe. Sen slutade jag och lurkade ett litet tag! Men det är skönt det med.

Blir en utgång på onsdag med, men blir ingen fylla för anna eftersom jag jobbar pass två på torsdag och då börjar jag klockan tio.

På fredag ska jag ut på birsta med Carro. kan ju kolla om nån fler vill hänga på =) Skulle vara nice med en fika och lite skvaller! me like!

Nu ska jag titta på tvn och läsa lite bloggar ;) Där får man ju reda på allt skvaller man pratar om ;) HEHE!

koko^^

Har jobat hela helgen, trevligt i fredags men i lördags så sög det rätt så hårt.. Vart så otroligt less, men vad ska man göra?

Kom hem vid halv åtta, sen skulle jag på middag hos min mormor idag... Men hon ringde idag och sa att vi fick komma nån annan dag i stället om vi ville oja! det lät bra =)

Sova snart, ska jobba imorgon.


Fredag =)

När man tänker tillbaka på hur fredagarna var förr i tiden så blir man ju lite skraj över att man jobbar nästan varje helg nu...

Men mina party vänner har ju skaffat liv dom med, ida är mamma och jenny jobbar hon med.
Sen hade jag ju inte så många andra vänner tro ja? :p HEHE!

Så börjar halv nio ikväll och imorgon sen ska jag till min mormor på middag på söndag!

Så nu behöver jag inte skriva på hela helgen ;)

Ska åka och sola nu med ida sen dra ner på jobbet, skönt att sola!


God Morgon!

Hejsan.

Ska snart åka ner till jobbet och jobba rumpan av mej..

Har nyss kommit in efter en promenad med Iker, gick runt i granloholm och kollade läget. Inte för att det finns så mycket att kolla på men vi kännde oss ,åttligt coola  ;) Så som bara han och jag kan!

Niklas pratade även i sömnen nu på morgon kvisten, han är bra söt och jag älskar att driva med han så jag fulade med, filmade även han lite där ;) HEHE! Synd att han inte kommer ihåg att ni ska på stan ida, hoppas du ijnte blir allt för ledsen!

Nu ska jag ta och göra mej redo för en låååång dag, känns som denna dag kommer bli allt för lång..
Känns som jag är på väg att få ett miggrän anfall och det är ju inte så bra!

Men det som inte dödar härdar! 


Jeans!

Hejsan!

Idag har jag varit på birsta med jessica och då passade jag på att köpa ett par nya jeans för det behövde jag!
Tittade runt lite där ute, men hittade inge mer som föll mej på läppen! Men så brukar det ju alltid vara, men åker jag ut när jag inte har en krona så hittar jag ju en massa jag vill ha!!

Var bort till ida sen och pussade på lillnova, som blir större och större för varje dag =D Men jag vill inte att hon ska bli så stor så hon börjar säga nej när man vill pussa på henne, som en liten freja berggren kan göra ;) HEHE!

Måste åka och hälsa på min bror och hans familj snart, var så länge sen jag träffade på dom!

Sitter nere hos mamma och pappa nu, åkte hit och pratade lite skit med dom och visade mina nya byxor!

Sen vägde jag mej med, har gått ner två kg sen sist och det är ju jätte bra =)
Ida var så gullig och berömde mej när jag var där och då blir det ju mer GO i det hela! Men ida har ju lyckats gått ner jätte bra själv sen novisen föddes! Så lite GO till henne med =)

Nu ska jag åka hem och kolla på film med Niklas sen sova, ska upp tidigt imorgon.

Älskade liv!

Jag älskar mitt liv så himla mycket ibland, som när man har varit med vänner som betyder mycket eller har en underbar pojkvän som är mys!

Idag har jag träffat min underbara vän ida och ventilerat mina tankar, hon säger ju att jag bara pratar och paratar och hom stänger bara av och det är ju helt underbart för då kan jag prata en massa skit och sen gå hem och sova =)

Sen har jag den underbara pojken som ger mej mys hela dagarna men inte när han är surpuppa men det tar jag ;)


Hemma =)

Hemma nu efter en jobb kväll, när jag slutade åkte jag till ida och solade sen åkte jag hem hämtade niklas och iker och tog en kvälls promenad =)

Skönt att gå en prommis,  det är ju inte så kyligt fast det snöar och det är ju bra =)

over and out

RSS 2.0